Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Δεν διέπραξαν λέει εγκλήματα οι κομμουνιστές!




Ακούω να κρώζουν τα κόκκινα βατράχια του βάλτου, πως τάχα μου οι κομμουνιστές δεν διέπραξαν ποτέ τους εγκλήματα! 
Είτε κατά του ανθρώπου 
Είτε κατά του Θεού
Είτε κατά της φύσεως 
Είτε κατά των ονείρων...


Μα, το πρώτο και μεγαλύτερο τους έγκλημα ήταν αυτό.
Ότι δηλαδή βάπτισαν αλήθεια το Ψέμα και ψέμα την Αλήθεια. Δηλητηριάζοντας μια για πάντα την ανθρωπότητα, με την αποενοχοποίηση του σφαγέα, του υποκριτή, του διπλοπρόσωπου, του έρποντος γραφειοκράτη.
Ποιοι;
Οι σφαγείς του Κατύν και οι δήμιοι των γκούλαγκς! Οι εμπνευστές του Holodomor και οι εφιάλτες του Σολτζενίτσιν. Οι βιαστές του Τσαουσέσκου και οι ρουφιάνοι του Χόνεκερ. Οι αιματοβαμμένοι καπετάνιοι του συμμοριτών και τα καθάρματα των παρτιζάνων του Τίτο. Τα λυσσασμένα σκυλιά του Μπέρια και οι ερυθροφρουροί του Μάο...
Χίλιες χιλιάδων κατακρεουργημένοι νεκροί, περιμένουν να δώσουν μαρτυρία στην αληθινή "δίκη της Νυρεμβέργης" - αν και όποτε αποφασίσει η ιστορία, να την κάμει πραγματικότητα.  
Ως τότε θα δικάζει τους κόκκινους φονιάδες,  η συλλογική μνήμη της ανθρωπότητας.
Αυτή που σήμερα διώκεται ποινικά, επειδή ουρλιάζει για την Αλήθεια.
Δεν διέπραξαν λέει εγκλήματα, οι κομμουνιστές...
Αν ψάξεις ολάκερη την ιστορία του Ψεύδους, δεν θα βρεις μεγαλύτερο από αυτό!


Μ' αρέσει κι όλα, που συγκρίνουν εμάς τους εθνικιστές, με τους κομμουνιστές. Και θέλουν να βγάνουν ισολογισμό εγκλημάτων!
Φυσικά και δεν είμαστε ίδιοι.
Τι σχέση μπορεί να έχωμε εμείς - οι ρομαντικοί των Εθνών και οι χορευτές της Αλήθειας, με τούτο το αγριεμένο λεφούσι των βολεμένων, των παρανοϊκών, των καραγκιόζηδων και των ψευταράδων;
Όχι!


Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μας βάνει στην ίδια κρισάρα, με τα κόκκινα ερπετά.


Κι ότι λάθος διαπράξαμε κι όσο αίμα χύσαμε, ποτέ δεν το αρνηθήκαμε. Αντιθέτως πληρώνουμε ακριβά τα δικά μας εγκλήματα, που ωστόσο τα περισσότερα από αυτά, βαπτίστηκαν εγκλήματα, ακριβώς από τους εχθρούς μας.
Τους εχθρούς των εθνών...  


Και στο κάτω-κάτω της αιματοβαμένης γραφής, εμείς δεν ξεγελάσαμε ποτέ κανέναν. 


Αυτό που είμαστε, αυτό υποσχόμαστε στην ανθρωπότητα. Το όραμα μιας κοινωνίας των Εθνών, εντός της οποίας οι τύραννοι, οι αυτοκράτορες, οι τραπεζίτες, τα λαμόγια, οι αδηφάγοι, οι λαοπλάνοι, οι μιζαδόροι, οι πονηροί, οι γραφειοκράτες και οι πουτάνες των χρηματιστηρίων, θα κρεμιούνται από το πιο ψηλό κλαδί, του δέντρου της παγκόσμιας Ειρήνης. 


Εμείς ονειρευόμαστε έναν καλύτερο κόσμο και δεν αρνούμαστε ότι θα χρησιμοποιήσουμε και Λόγο και Πίστη και Έρωτα αλλά και ξίφος, για να τον κερδίσουμε.
Γι αυτό ίσως μας μισούν, τόσο όσο και μας φοβούνται...


Πηγή
ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: