Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Προσέγγιση του Θεού – Χρήστος Γιανναράς


Όταν η Εκκλησία μας καλεί στην αλήθεια της, δεν μας προτείνει κάποιες θεωρητικές θέσεις που πρέπει καταρχήν να αποδεχθούμε. Μας καλεί σε μια προσωπική σχέση, σε ένα τρόπο ζωής που συνιστά σχέση με τον Θεό ή οδηγεί προοδευτικά και βιωματικά στη σχέση μαζί του. Αυτός ο τρόπος μεταμορφώνει τη σύνολη ζωή από ατομική επιβίωση σε γεγονός κοινωνίας. Η Εκκλησία είναι ένα σώμα κοινωνίας, όπου τα μέλη ζουν όχι το καθένα για τον εαυτό του, αλλά το καθένα σε οργανική ενότητα αγάπης με τα υπόλοιπα μέλη και την κεφαλή του σώματος, τον Χριστό. Πιστεύω στην αλήθεια της Εκκλησίας, σημαίνει ότι δέχομαι να ενταχθώ στο «σύνδεσμο της αγάπης» που τη συνιστά, εμπιστεύομαι στην αγάπη των αγίων και του Θεού, και αυτοί με δέχονται με πίστη - εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.
Φτάνουμε στον Θεό μέσα από ένα τρόπο ζωής, όχι μέσα από ένα τρόπο σκέψης. Τρόπος της ζωής είναι κάθε οργανική λειτουργία αύξησης και ωριμότητας – είναι ο τρόπος λ.χ. που συγκροτεί τη σχέση με τη μητέρα και τον πατέρα μας. Από το θηλασμό και το χάδι και τη στοργή και φροντίδα, ως τη συνειδητή κοινωνία και αποδοχή της αγάπης τους, βλασταίνει σιωπηλά κι ανεπαίσθητα στην ψυχή του παιδιού η πίστη στη μητέρα και τον πατέρα του. Δεν χρειάζεται λογικές αποδείξεις ή θεωρητικές κατοχυρώσεις αυτός ο δεσμός, παρά μόνο αν διαταραχθεί η ίδια η σχέση. Μόνο τότε την πραγματικότητα της ζωής προσπαθούν να υποκαταστήσουν τα επιχειρήματα της σκέψης.
Χρήστος Γιανναράς
anastasios


ΣΧΟΛΙΟ : Με αξεπέραστο τρόπο ο Γιανναράς μας φανερώνει τήν ουσία τού κληρικαλισμού. Αυτού πού εξελίχθηκε σήμερα σε οικουμενισμό. Τούς πιστούς τού κληρικαλισμού λοιπόν τούς καλεί η εκκλησία, όχι ο Κύριος. Καί τούς κρατά στήν εκκλησία δέν τούς αποδίδει ποτέ στόν Κύριο. Μιά εκκλησία αυτονομημένη, η οποία "συνεχίζει" τό έργο τού Κυρίου στήν ιστορία. 

"Πιστεύω στην αλήθεια της Εκκλησίας, σημαίνει ότι δέχομαι να ενταχθώ στο «σύνδεσμο της αγάπης» που τη συνιστά, εμπιστεύομαι στην αγάπη των αγίων και του Θεού, και αυτοί με δέχονται με πίστη - εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου."
"Τρόπος της ζωής είναι κάθε οργανική λειτουργία αύξησης και ωριμότητας – είναι ο τρόπος λ.χ. που συγκροτεί τη σχέση με τη μητέρα και τον πατέρα μας. Από το θηλασμό και το χάδι και τη στοργή και φροντίδα, ως τη συνειδητή κοινωνία και αποδοχή της αγάπης τους, βλασταίνει σιωπηλά κι ανεπαίσθητα στην ψυχή του παιδιού η πίστη στη μητέρα και τον πατέρα του."

Ένας τρυφερός χριστιανισμός πού δέν μπορεί νά αντέξει τήν μάχαιρα πού ήρθε καί έβαλε ο Κύριος. Η Μητέρα εκκλησία η συνέχεια τής αγάπης τής μαμάς!
Η εκκλησία καλεί γιά πολλούς λόγους βέβαια: όσους είναι φιλακόλουθοι, όσους αγαπούν τά χρυσά άμφια, όσους έχουν καλή φωνή, γιά φιλανθρωπία, γιά την εξουσία τού κηρύγματος, γία την εξουσία τής Θείας Ευχαριστίας, γιά την ευκολία τής κατοχής αξιώματος χωρίς αξιολόγηση... Τίποτε από όλα αυτά δέν έχει σχέση μέ τήν Εκκλησία τού Κυρίου.
Τί μάς είπε ο Κύριος γιά αυτή τήν εκκλησία; "ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΚΛΗΤΟΙ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ". 
Είναι η εκκλησία τών κλητών οι οποίοι δέν θέλουν νά ακολουθήσουν τήν οδό τών Αγίων, νά ενωθούν μέ τόν Κύριο, νά γίνουν εκλεκτοί, όπως τό επιθυμεί καί τό υποσχέθηκε ο Κύριος.
Πού ικανοποιούνται μέ τά ελάχιστα γιά τήν εξασφάλιση μιάς βεβαιότητος, η οποία διαφορετικά δίνεται από τόν Κύριο. Καί αυτοί οι κλητοί εμποδίζουν καί όσους επιθυμούν νά γνωρίσουν τόν ΚΥΡΙΟ αλλά εχθρεύονται επίσης καί όσους τόν έχουν γνωρίσει.
Τό σώμα Κυρίου δέν είναι ο καρπός τής προσευχής καί τού Αγίου Πνεύματος, είναι τό Κυριακό σώμα, οι γέροι τής Κυριακής. Στήν εκκλησία αυτή υπάρχουν κλητοί πού μόνο γιαυτό νομίζουν ότι είναι εκλεκτοί, δέντρα χωρίς καρπό, καταραμένα από τόν Κύριο καί δικαίως ετοιμάζονται νά αυτοκτονήσουν στά πόδια τού πάπα, κρεμασμένοι στήν ξεραμένη συκιά τής πανθρησκείας.
Αμέθυστος 

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με αυτα που γραφεις Αμεθυστε θα σε πουν προτεσταντιζοντα η και καλβινιζοντα . Οτι εχεις απ ευθειας συνδεση με τον αλλο κοσμο με τον Τζον Νοξ και σε επηρεαζει . Γιατι οπως ελεγε και ο φιλος μου ο Πελεκανος τοτε που μαλωναμε στην Ιδ. Οδο ολοι οι μητροπολιτες ειναι απ ευθειας - direct - απο το Αγιο Πνευμα και πρεπει να λεμε yes sir .Αλλα φαινεται με αυτη τη θεωρια οτι το Αγιο Πνευμα επηρεαζεται απο το κλιμα των διαφορων γεωγραφικων περιοχων . Δεν τους εμπνεει ολους το ιδιο . Στα Καλαβρυτα ας πουμε ειναι φορτσα δεξιο και ετσι ο εκει δεσποτας υμνει τον Ντερτιλη ενω στη Σιατιστα ο καθαρος βορειοελλαδιτικος αερας το επηρεαζει αριστερα και ακολουθως επηρεαζεται ο εκει δεσποτας . Ασε που συμφωνα παλι με την επισκοποκεντρικη θεωρια το Αγιο Πνευμα οργουελιζει . Θυμομαστε οτι στο κλασικο οργουελικο εργο την μια μερα οι πολιτες του φανταστικου κρατους την μια μερα ακουγαν οτι παντα ειμασταν σε πολεμο με την Αν . Ασια και την αλλη μερα οτι παντα ειχαμε φιλια με την Αν . Ασια . Ετσι και απο το κεντρο της ορθοδοξιας μαθαιναμε οτι ο Παπας οχι επισκοπς δεν ειναι αλλα ειναι οτι πιο μιαρο οτι πιο δαιμονικο . Ξαφνικα οι ορθοδοξοι πρεπει να προσαρμοστουν σαν τους γερους σκυλους που πρεπει να μαθουν νεα κολπα . Ο Παπας εχει super ενισχυμενη αποστολικη διαδοχη - πρωτο πραμα οχι σαν την παρακατιανη του Νεας Ιωνιας η του Δημητριαδος - και το πρωτειο εχει ολων των ειδων τις κατοχυρωσεις . Θελογικη , ιστορικη , εκκλησιολογικη για ολα τα γουστα βρε παιδι μου . Ολα αυτα τα ευτραπελα - που ομως εξ αιτιας τους γιναν φοβερες τραγωδιες με αμετρητες μικροτερες προσωπικες τραγωδιες - δεν εχουν μονο θεολογικο ενδιαφερον αλλα κυριως πολιτικο και κοινωνικο . Και το ωραιο της υποθεσης ειναι το πως οι θεολογουντες υπερ του πανσεπτου και δεν ξερω τι αλλο θρονου - ο ιδιος ο Θεος καθ οτι αορατος παει ενα παρα πισω - δηλωνουν και αριστεροι - συνηθισμενοι απο τις επικυψεις στο αλαθητο ΚΚΣΕ - και θεμελιωνουν το ελεω Θεου δικαιωμα των επισοπων να ειναι επι γης direct εκπροσωποι απευθειας του Θεου , ακομη και οταν πιανοντε στα πρασα να καταχρωντε εναμισυ δις για τα γεραματα . Α.Μ

Ανώνυμος είπε...

Άνθρωπε του Θεού στα λόγια σου και στο λογισμό σου υπάρχει πολύ λεπτή πλάνη. Πρόσεχε.

amethystos είπε...

Ευχαριστούμε γιά την προειδοποίηση.Μπορούμε να ακούσουμε καί περισσότερες λεπτομέρειες.

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει πλανη στις πραξεις μου και στη ζωη μου . Αλλα οχι σε αυτα . Εμεις οι παλιοι οι ανω των 40 δεν προκειται οσοι ειμαστε χριστιανοι να φυγουμε απο την εκκλησια . Αλλα με την νεα θεολογια τους θα φτιαξουν στις νεες γενιες ορθοδοξων - οσων θα μεινουν , οι αλλοι φευγουν τελειως - δυο κατηγοριες . Αυτοι που θα ειναι εντος και θα ειναι απιστοι κατ ουσιαν θα τρωνε και βεβαια στην πραξηθα ειναι παπικοι και αυτοι που θα ειναι με πνευματικες ανησυχιες θα μπουνε στον νεου τυπου μαχητικου παλαιοημερολογητισμο και θα γινουν χωρις να το καταλαβουν προτεσταντες . Πραγματικοι , οχι σαν αυτους που κατηγορουν . Ηδη η Εσφιγμενου στην πραξη δεν εχει επισκοπο , δηλαδη ουσιαστικα δεν εχουν τριτο βαθμο ιερωσυνης . Θα ειναι μεγαλο κριμα να γινει κατοπιν εορτης λογω αντιδρασης εκπροτεσταντισμος . Οι πιο ζωηροι προς τα εκει βαδιζουν . Οι νεαροι , εμεις αλλιως μεγαλωσαμε με την θρησκεια σε Β πλανο . Αλλα τωρα που υπαρχει αναβιωση της ορθοδοξιας οι πιο ειλικρινως θρησκοι θα μπουνε με αυτα τα καμωματα σε εναν ιδιοτυπο προτεσταντισμο . Αυτα να προσεξουν . Α.Μ

amethystos είπε...

Γειά σου Α.Μ.είχα δανείσει παληά σέ έναν ιεροκήρυκα τά έργα τού Αγίου Συμεών καί επιστρέφοντας το βιβλίο μέ ρώτησε.Μήπως είναι αιρετικός;Ενας άλλος θεός έχει εγκασταθεί πλέον στήν εκκλησία μας.

Ανώνυμος είπε...

Οντως Αμεθυστε . Αυτοι που δεν εχουν τον Θεο τους αλλα εχουν τα αξιωματα στην αμηχανια τους εγκαταστησαν εναν μεσαιωνικο Θεο του αλαθητου της τρεχουσας συνθεσης της ιεραρχιας . Αλλα αντε να πεισουν την γενια του ιντερνετ οτι μεταξυ 1987 και 1973 οτι ο Παρακλητος ηταν εθνικοφρων και οργανωσιακος και μετα εγινε σεραφειμικος . Αν ο αλλος δεν εχει επαγγελματικη σχεση φευγει αφου μουντζωσει . Ειδα ενα βιντεο μου ματωσε την καρδια . Στο σκουλγουαιηβ χιλιαδες εφηβοι λεγαν το πατερ ημων ερωνικα και μετα ξεσαλωμα . Τι θα τους πουν . Οτι προτεσταντιζουν ; Θα τους διωξουν ολους , μα ολους οσους εχουν μια σταλα αξιοπρεπεια - τη μια καλος ο ταδε την αλλη οχι γιατι λεει ετσι ειπε ο Παρακλητος , βλασφημουν το Πνευμα οι αλητηριοι - και θα τους μεινουν τα δουλοπρεπη οντα . Δυστυχως . Α.Μ Υστερογραφο . Την γενια του hip hop αν τους πουν περι πενταρχιας και οτι ο Χριστος φευγοντας αφησε στο ποδι του το Πνευμα το οποιο εξουσιοδοτησε τους μητροπολιτας να φορουν την κατσαρολα και να κανουν οτι τους καπνισει θα φαν πολλη καζουρα . Υστερογραφο 2 . Τα παιδια του σκουλγουαιηβ που σπαγαν πλακα με το πατερ ημων τους παπαδες βριζαν . Δεν πουλαει η ψευτοορθοδοξια τους

Ανώνυμος είπε...

http://anastasiosk.blogspot.gr/2013/07/blog-post_5916.html
Ο Αναστάσιος προβάλλει κήρυγμα του αιρεσιάρχη της Ρώμης.

Θωμάς είπε...

Η παρακάτω είδηση είναι μια καλή ιδέα και για τον ορθόδοξο κληρικαλισμό!

Είσαι καθολικός, βουτηγμένος στη αμαρτία και ψάχνεις τρόπους να εξασφαλίσεις μια θέση στον παράδεισο; η λύση είναι μία και πολύ απλή: Απλά, ακολούθησε τον Πάπα Φραγκίσκο στο twitter!

Όπως ανακοίνωσε το Βατικανό, οι διαδικτυακοί "ακόλουθοι" του Πάπα της Ρώμης θα μπορούν να λάβουν άφεση των αμαρτιών τους -και μάλιστα από τον ίδιο τον επικεφαλής της Ρωμαϊκής Καθολικής Εκκλησίας!
Μόνη προϋπόθεση είναι να δώσουν το παρών στο φεστιβάλ της καθολικής νεολαίας, το οποίο θα ξεκινήσει στο Ρίο Ντε Τζανέιρο στις 22 Ιουλίου. Οι πιστοί followers θα πρέπει είτε να παρευρεθούν αυτοπροσώπως είτε να παρακολουθήσουν αυτά που συμβαίνουν εκεί σε πραγματικό χρόνο μέσω του Twitter.
Αυτή τη στιγμή στο microblog του Πάπα είναι εγγεγραμμένοι περισσότεροι από 2,5 εκατ. άνθρωποι.

http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/328085/afesi-amartion-gia-toys-followers-toy-papa#ixzz2ZZo3mo5W

χαλαρωσε είπε...

ο γνωστος πανουσης, ο τζιμης, ειχε γραψει ενα βιβλιο με τιτλο μικροαστικη καταστροφη, κατα το μικρασιατικη καταστροφη. Νομιζω οτι η θεωρια του συνωστισμου εδω θα εβρισκε την πληρη δικαιωση της. Ολοι θελουν να μπουν μεσα στη κατσαρολα και βιαζονται κιολας.

Ολοι με τον παπα εμεις χωρια σου λεει ο αλλος, τι ειμαστε ψωριαρηδες? Το ξερουν οτι δεν εχουν τιποτε να πουν Α.Μ γι αυτο και τρεχουν πισω απο τον παπα, διοτι ο παπας εχει τα θινκ τανκς του και ολο και κατι θα βγαλει που θα δωσει νοημα στη ζωη τους, εμεις μειναμε μονο με τα τανκς, διοτι κακα τα ψεμματα αλλα οι πιο πολλοι κληρικοι ειναι ειτε τανκς ειτε δεν υπαρχει καθολου θινκ.

Ανώνυμος είπε...

Α.Μ. έγραψες:"Εμεις οι παλιοι οι ανω των 40 δεν προκειται οσοι ειμαστε χριστιανοι να φυγουμε απο την εκκλησια" και εμεις σου λέμε: Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλο λόγο ΜΗ λες.
Και σε ερωτώ, αν ξέρεις να μου πεις:γιατι ο ιερομόναχος Α.Μ(δε γράφω ολόκληρο το όνομά του για να ΜΗΝ του κάνω διαφήμιση) στα 50 του, όχι μόνο έβγαλε τα ράσα αλλά κυκλοφορεί και βιβλία εκλεπτυσμένης πλην δαιμονικής επιχειρηματολογίας με τα οποία υποστηρίζει ότι ΔΕΝ υπάρχει ο Θεός των Χριστιανών; Τι έκανε αυτόν τον πνευματικότατο άνθρωπο να πάρει τέτοια στροφή; Για πες μου εσύ που ξέρεις τα πολλά κι ο νους σου κατεβάζει;

Ανώνυμος είπε...

Απαντηση στον 7 37 . Γιατι ακριβως εγινε ιερομοναχος μαλλον χωρις να εχει κατασταλαξει . Αλλα δεν ειπες ουτε την εθνικοτητα του , ουτε ποσο χρονων εγινε καλογερος . Ισως ο ανθρωπος που λες να περιμενε στην μονη ιδανκη κοινωνια . Εγω απο οτι εχω ακουσει - δεν εχω επισκεφτει ποτε μοναστηρι ο ιδιος - απο ανθρωπους που πηγαν σαν εργατες η τεχνιτες η και επισκεπτες πολλες φορες τα μεν σεξουαλικα σκανδαλα ειναι στην φαντασια καποιων , δεν υπαρχουν τετοια απο οτι εχω ακουσει , αλλα η κοινωνικη δομη , δηλαδη ο εξυπνος η εστω ο καπατσος να εχει παλι το πανω χερι και κει επικρατει .Α.Μ

amethystos είπε...

Ο Μέσκος δέν υπήρξε ποτέ καλόγηρος. Έφτιαξε ένα μοναστηράκι έξω από τήν Θεσ/νική καί έμενε μόνος, υπέργαφε δε σάν ηγούμενος.
Είδε φώς τήν πρώτη φορά πού έκανε προσευχή καί σκέφτηκε : αμάν αυτοί οι ησυχαστές, σιγά τά δύσκολα, εγώ τό είδα μέ τήν πρώτη! Δέν ρώτησε κανέναν, μήπως ήταν πλάνη; Μήπως κάποιος δαίμονας τούπιασε τόν κώλο;
Τού τόν έπιασε καί τού άρεσε!
Τόν υποστήριξε ο αδιάκριτος Γιανναράς καί ο φανφαρώνος ο Ράμφος καί πουλάει αυθεντία, στή φυσική τών κβάντων.(Kvo vado Mesko?). Όλες οι εμπειρίες τής θεολογίας οφείλονται στίς ιδιότητες τών κβάντων!!!
Καί ενώ είναι ένας ψυχοπαθής άθεος, ποιός, κάποιος αρχιεπίσκοπος τού επιτρέπει νά διδάσκει θεολογία στά παιδάκια , τό μαλάκα.

Ανώνυμος είπε...

Γέλασα. Άκου τέκνον, ο Α.Μ,ήταν ιερομόναχος από τα 27 του μέχρι τα 50 του και έμενε μαζί με τον ΓΕΡΟΝΤΑ του. ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ, και ΤΟΤΕ ο Α.Μ. "φόρτωσε" τόσο ΑΝΆΠΟΔΑ που πραγματικά σάλταρε από τον ΠΟΝΟ του.
Και έγινε το ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟ ΠΤΩΜΑ που είδαμε και οι λοιποί στη συνέχεια.
Όμως μέχρι τότε, για μέγα και πολύ τον είχε η ιντελιγκέντσια της εκκλησίας, και να οι συνεντεύξεις από δω και να οι δημοσιεύσεις απο κεί και ειναι ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ που ο θρησκευτικός εκδοτικός οίκος τύπωσε ΤΟ ΣΚΛΗΡΑ ΑΘΕΟ, πόνημά του.
Αλλά προσπαθώ να πω ότι ο Α.Μ.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ ΠΟΝΟ που ΕΝΙΩΣΕ από το ΦΕΡΣΙΜΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ, διολόστειλε ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.
Αυτό προσπαθώ να πώ.

amethystos είπε...

Ακριβώς φίλε, δέν ήταν καλόγερος.Μήν επαναλαμβάνεις τά ίδια.

Ανώνυμος είπε...

Ακου δω βρε 10 05 που προσπαθεις να θολωσεις τα νερα και γραφεις το ονομα του Μεσκου με τα αρχικα του που απο οτι ειδα - δεν ηξερα το μικρο του ονομα - ειναι ιδια με τα δικα μου . Και θες να πεις απο οτι επιασα οτι ειμαι ο Μεσκος ενω ειμαι απλως ο ΑΜ . Λοιπον για να το ξεκαθαρισουμε ο ΑΜ που γραφει σχολια στον Αμεθυστο ουδεποτε φορεσε ρασο στη ζωη του , δεν ειναι θεολογος ουτε υπηρξε ποτε καλογερος , καντηλαναφτης , επιτροπος , καρδιναλιος , ιμαμης η παστορας . Τωρα ο Μεσκος τι στο διαολο ειναι το ξερει το συναφι των παραπανω . Αλλα ο υποφαινομενος ΑΜ ουδεμια σχση με τον Μεσκο. Γκεγκε ; A.M

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Μια 'μικρή σύγχυση αρμοδιοτήτων και συναρμοδιοτήτων παρατηρείται 'στο σημείο αυτό ανεπίτρεπτη λόγω της εκτροπής από το θέμα της ανάρτησης.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Λαθεμένη πλήρως η αφετηρία του(του Γιανναρά).Το ορθό δόγμα πρεσβεύει τους αντιπροσώπους αυτούς(να είναι)των ανθρώπων και του ανθρώπου προς τον Κύριο,'στο Θεό,με την αυτονομία και αυτονόμηση,την ταύτιση και τη συνταύτιση να λαμβάνη αυτές τις δαιμονιώδεις μορφές και κτηνώδεις διαστάσεις,να παράγη και (να) (έχη) παραγάγη τα γνωστά-πασίγνωστα σήμερα,'στο και για το σήμερα αποτελέσματα προς όλους τους αμέσως ή (και) εμμέσως και με τον έναν ή (και) (με) τον άλλον τρόπον εμπλεκομένους,προς όλα,σχεδόν,τα εμπλεκόμενα μέρη,προς όλους τους παροικούντες 'στην/την/εν Ιερουσαλήμ.Με τις πηγές του να έχουν,που έχουν σαφώς και ευκρινώς έως τώρα αποδειχθή ελλιπέστατες και ανεπαρκέστατες,διακρινόμενες και να αποδεικνύωνται διακριτές,να αναγνωρίζωνται αποστασιοποιημένες και αποστασιοποιούμενες ολονέν και περισσότερο,εισέτι περαιτέρω και με τον καιρό της επανακάλυψής των και του επανελέγχου των δυτικές,προτεσταντικές,αντιχριστιανικές,πάντως.

Ανώνυμος είπε...

Α.Μ. ΤΟ Ξ Ε Ρ Ο Υ Μ Ε
ΟΤΙ Δ Ε Ν ΈΧΕΙΣ Κ Α Μ Ι Α ΣΧΕΣΗ
ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΣΕΝΙΟ. Δ Ε Ν ΕΙΧΑΜΕ Π Ο Τ Ε
ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ. ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕς ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΜΕΣΚΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ ΥΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΝΑ.