Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΕΤΟΙΜΗ Η ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΣΑ ΤΟΥΡΚΙΑ 05.10.2012

Tι γίνεται αν είναι τελικά προβοκάτσια η ρίψη όλμου στο έδαφος της Τουρκίας, με τα γνωστά αποτελέσματα; Είναι τελικά αλήθεια πως πρόκειται για βλήμα από όλμο που εβλήθη από απόσταση ενός μόλις χιλιομέτρου από τα σύνορα, σε περιοχή την οποία ο τακτικός στρατός της Συρίας έχει εγκαταλείψει πριν αρκετούς μήνες; Από μέρος που ελέγχουν απόλυτα οι Κούρδοι; Αληθεύει πως στην ίδια περιοχή δραστηριοποιούνταν έντονα τις τελευταίες εβδομάδες Τούρκοι αξιωματικοί και πράκτορες; Αν κάτι από αυτά, ή όλα μαζί, είναι αλήθεια, υπάρχει προφανώς κάτι βαθύτερο...

Το βέβαιο είναι η άκρατη επιθυμία της Τουρκίας να εισβάλλει στην σπαρασσόμενη Συρία. Όπως έκανε κάποτε και στην Κύπρο, όπου επίσης γινόταν χαμός την περίοδο 1971-1974 από την εμφύλια διαμάχη ανεξαρτησιακών-μακαριακών εναντίον ενωτικών-γριβικών.
Το ότι σε επίπεδο ΝΑΤΟ έχουμε μη ενεργοποίηση του άρθρου 4 της Συμμαχίας, υποδηλώνει ότι η ''επίθεση του συριακού στρατού'' δεν είναι βέβαιο από που προήλθε. Ούτε καν για το ΝΑΤΟ. Τα περί προβοκάτσιας υποδηλώνονται από την άμεση αντίδραση του τουρκικού κράτους: Ελάχιστα λεπτά μετά τον θάνατο της τουρκικής οικογένειας, ζητήθηκε από την Άγκυρα έκτακτη σύγκλιση του ΝΑΤΟ, με αίτημα το πράσινο φως στην Τουρκία για χερσαία επέμβαση στη Συρία! Οι άνθρωποι θέλουν να κρυφτούν, κι η χαρά δεν τους αφήνει!

Η Τουρκία αδημονεί να βάλει μπροστά την πολεμική της μηχανή της, για να εξοντώσει τους Κούρδους από την άλλη πλευρά των συνόρων, αλλά και για να ...μείνει! Όλοι γνωρίζουμε πως η Τουρκία -όρα ξανά Κύπρος, ή Αλεξανδρέττα- δεν φεύγει εύκολα από όπου συνηθίζει να μπουκάρει με τη βία!
Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες. Και μας αφορούν, Ελλάδα και Κύπρο, άμεσα...

Πηγή : ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α

Σχόλιο: Η Τουρκία πέτυχε δύο πράγματα τα οποία περνούν απαρατήρητα: Πήρε έγκριση για διεξαγωγή πολέμου, επομένως είναι έτοιμη για αστραπιαία ενέργεια και δεύτερον πέτυχε την αναγνώριση του δικαιώματος της αντιδράσεως από την παγκόσμια κοινότητα το οποίο δέν αναγνωρίζετο μέχρι σήμερα διότι την αντίδραση την εμπιστευθήκαμε εννοείται στους παγκόσμιους ειρηνευτικούς οργανισμούς. Όλοι οι υπουργοί Γερμανίας, Αγγλίας, Ηνωμένων πολιτειών... κ.τ.λ. αναγνώρισαν δημόσια το δικαίωμα στην Τουρκία να αντιδράσει στην προβοκάτσια. Τώρα η Τουρκία είναι ελεύθερη να διεκδικήσει όποτε θέλει τα νησιά απέναντι της και τη Θράκη.
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΟ. Οι Έλληνες συνεχίζουν να μάχονται για τα λεφτά τους, για την οικογένεια τους και για το μέλλον των παιδιών τους. Τα blogs συνεχίζουν να χειρίζονται τους πολιτικούς, σαν πολιτικούς, έστω αποτυχημένους. Ακόμη δέν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι σε λίγο δέν θα υφίσταται όχι Ελλάδα, αλλά ούτε Έλληνες. Οι "Μαυριτανοί" είναι οι πιό πολύτιμοι άνθρωποι αυτή τη στιγμή στο καπιταλιστικό σύστημα, διότι είναι οι μόνοι που δέχονται να εργαστούν για ένα κομμάτι ψωμί και για λίγο αλάτι. Που δέν έχουν δικαιώματα.
ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ. ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΣΤΡΑΤΟΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.... Οτιδήποτε έχει να κάνει με το δήμο και τη δημοκρατία. ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΤΕΛΟΣ. Και είδεν ο Εβραίος ότι όλα γίνονται καλά λίαν. ΚΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ.

Αμέθυστος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποια Ελλαδα αμεθυστε ; Η Ελλαδα που ξερω εγω ειναι η Ελλαδα που σε οποιοδηποτε χωριο κωμοπολη η συνοικια αν βρεθει μια παρεα σε ταβερνα καφενειο η σπιτι δεν μπορει να γινει καμια κουβεντα αν δεν υπαρχει ενα τριφυλο για γυρα . Κατα 70 τοις 100 στις πολεις στα χωρια χειροτερα . Αυτο αφορα ολους τους κατω των 45 ετων . Επισης απο 45 και κατω ολοι εχουν περασει μια μικρη η μεγαλη περιοδο που ειμασταν αλκοολικοι και μετα την τριτη μπυρα λυνοταν η γλωσσα . Απο 30 ως 40 οι μισοι ειμαστε ανυπαντροι γιατι λογω της κρεπαλης των 80ς και 90ς περναμε παρατεταμενη εφηβεια . Και οσοι παντερυονται οι μισοι χωριζουν . Τα αρνταν υπνοσεντον ταβορ που πεσαν δεκαετια 80 και η βενζινη για εισπνοη εχουν καταστησει το μυαλο πολλων αντρων στην ωριμη ηλικια καθ ολοκληριαν η κατα ενα μερος αχρηστο για παντα . Στα 90ς συνεχισαν αυτο το θεαρεστο εργο τα εκστασυ και τα λεγομενα κουμπια . Απο 45 ετων και κατω το 90 τοις 100 περασαμε ειτε απο τα ατυπα μουσικα κομματα χεβυ μεταλ , πανκ ,νιου γουεηβ και ετσι η απο συνδεσμους ομαδων που μας χαζεψαν ανεπιστρεπτι . Απο το 1990 και μετα οι εθιμικες καταληψεις λυκειων καθε χρονο εχουν κανει γενιες ολοκληρες να ζουν ακομη και μετα το λυκειο σε μια hihg school εικονικη πραγματικοτητα . Η βια εγινε αποδεκτη για ευρυτατο τμημα του πληθυσμου αρκει να αφορα το αγαπημενο μουσικο κομμα η τον αθλητικο συλογο . Σε αυτα τα θολα νερα ψαρευουν σημερα μετα το γκρεμισμα λογω ελλειψης μετρητων του δικοματισμου ολα τα τυχοδιωκτικα και αμοραλιστικα ακρα . Απο την νεοναζιστικη ακροδεξια ως την ισλαμολαγνα ντεμεκ αναρχια και ακροαριστερα . Σε καποια απο αυτες τις βλακειες μετειχε και ο γραφων αυτες τις γραμμες αλλα λιγο . Εναν ψιλοαλκοολισμο δηλαδη και ενα κολλημα με το μεταλ που ευτυχως μετα τον στρατο φυγαν και τα δυο τα παθαμε . Αυτη τη στιγμη αμεθυστε η ελλαδα στις νεες νεαρες και εφηβικες ηλικιες ειναι μια αρρωστη χωρα . Στις μεγαλυτερες παραμενει μια εαυτουλικη και ρουσφετολογικη αυτιστικη κοινωνια . Σε αυτα θα χορεψουν ολοι οι μουσαφιραιοι εξ ανατολων και θα μας χορεψουν και ολους μας για τα καλα . Α,Μ