Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Υπάρχει, ακόμη, διέξοδος; Ναι, υπάρχει! Αλλά, χρειάζεται αρχηγός

Μπουτάρης: Σοκάρουν τα όσα περιγράφει για την άγρια επίθεση που δέχθηκε - Νέες εικόνες ντοκουμέντο
Ο κόσμος είναι εξοργισμένος και έχει δίκαιο. Διότι, δεν γνωρίζω κανένα λαό, σε περίοδο ειρήνης, να έχει υποστεί τα μαρτύρια που πέρασε και που περνά και που θα περάσει, για δεκαετίες ακόμη, ο ελληνικός λαός. Ωστόσο, η βία εναντίον ενός δημάρχου, που έχει και κάποια ηλικία, σε καμιά περίπτωση δεν είναι λύση. Αντιθέτως, μας κακοχαρακτηρίζει, διεθνώς, και ενώ έχουμε δίκαιο, το χάνουμε, με τέτοιες βάρβαρες ενέργειες. . 

Βεβαίως, θα έπρεπε να ξεσηκωθούμε εδώ και καιρό.....Να μη δεχθούμε τα φρικώδη μέτρα που μας επιβάλλουν, που δεν οδηγούν πουθενά, που απλώς μας εξαθλιώνουν με συνέπειες που θα διατηρηθούν σε πολλές γενιές. Για να πληρώσουμε αυτό το χρέος, που συνεχώς αυξάνει, σε πείσμα των άθλιων μέτρων ή ,ορθότερα, εξαιτίας αυτών των μέτρων, χρειαζόμαστε ένα σοβαρό σχέδιο, και κάποια γενναιότητα, προκειμένου να βγούμε από το άρρωστο περιβάλλον που ασφυκτιούμε επί 8 χρόνια, και να αναπνεύσουμε ελεύθερο αέρα. 

Υπήρχε διέξοδος, στο ελληνικό δράμα, από την αρχή. Εκφράστηκε με το απολύτως ξεκάθαρο 62% του ΟΧΙ, που έγινε ΝΑΙ στη συνέχεια, γιατί αυτό ήθελαν οι δανειστές . Και δεν αντιδράσαμε. Αυτά, και άλλα πληρώνουμε και θα πληρώνουμε.... την απάθειά μας! 

Υπάρχει, ακόμη, διέξοδος; Ναι, υπάρχει! Αλλά, χρειάζεται αρχηγός, και αυτός δεν φαίνεται πουθενά, ή και αν υπάρχει δεν τον βλέπουμε..

Maria Delivani

Δεν υπάρχουν σχόλια: