Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Πρώην Αυτοκινητόδρομος Αλέξανδρος ο Μακεδόνας!!


ΑΓΡΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. 
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΥΤΟΕΥΝΟΥΧΙΣΤΟΥΝ;; 
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ;!!

3 σχόλια:

Μαρία Π. είπε...

Α-πί-στευ-το!..:)

χαλαρωσε είπε...

πρεπει να αδειασει το περιεχομενο Μακεδονια. Ο εξευτελισμος ειναι ενα απο τα μεσα. Το Νεο περιεχομενο θα ειναι ενα νεο γενος. Οπως κατασκευαστηκε ο Σοβιετκος ανθρωπος ετσι και εδω εχουμε τον μετανθρωπο που μετεχει ΗΔΗ στη Νεα ιστορια που κατασκευαζει ο αντιχριστος.

Ιδού καινά ποιώ πάντα. ΗΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ.

ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ. ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΡΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΩΣ ΠΡΩΗΝ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ. ΝΕΚΡΟ ΟΜΩΣ.

ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΕΝΔΥΜΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΛΛΟΤΡΟΙΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΕΛΑΥΝΩΝ ΝΕΟ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ.

ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ.

χαλαρωσε είπε...

πρεπει να αδειασει απο το περιεχομενο η Μακεδονια. Ενα τροπος ειναι και η γελοιοποιηση, οι συνταγματαρχες το ειχαν εφαρμοσει. Το νεο που ερχεται ειναι το νεο του αντιχριστου.

Ιδού καινά ποιώ πάντα. ΗΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ.

ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΤΗΣ ΚΟΠΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΩΣ ΝΕΟ Ή ΩΣ ΠΡΩΗΝ. ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ. ΑΛΛΟΤΕ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ. ΔΕΝ ΑΝΑΓΕΝΝΑ. ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟ, ΕΑΝ ΚΑΤΕΦΑΣΚΕ ΣΤΟ Ιδού καινά ποιώ πάντα. ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ: ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΩΘΩ;