Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Ο ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ… ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτο !! Μέσα σε αυτή τη πολιτιστική πλέμπα του όλοι μαζί μπορούμε να πάμε να μαμηθούμε από τον σκάι ξεχώρισε ο Ζουγανέλης που τους έκανε την γιορτή καλοκαιρινή λιάδα..

 Πήρε ένα τραγούδι σύμβολο του σαββόπουλου κι αφού το διασκεύασε κατά το δοκούν παρέλαβε τους πάντες και τους ισοπέδωσε..

Από το βοθροκάναλο με αναφορές στο survivor και τον σαββόπουλο ως τους θαμώνες με το έχω μαζέψει τόσα μακαρόνια και φάρμακα που τα τρώω και τα παίρνω προληπτικά και το καθεστώς των ευρωλάγνων τοκογλύφων.. Συνέπεια αυτού ήταν να βγεί έντρομος ο Σαββόπουλος επί σκηνής και να κατεβάσει τον Ζουγανέλη εκόντα άκοντα κάτω αποκαλύπτοντας όχι στα ζώα της παναθηναϊκής εξέδρας που πλακώνονταν μεταξύ τους, αλλα στους τηλεθεατές το τι είχε προηγηθεί στα παρασκήνια.. Φαντάζομαι τον κοντό φλώρο ιδιοκτήτη του Σκάϊ ξεφτίλες να ουρλιάζει στον προσκυνημένο σαββόπουλο τι λέει ετούτος ο μακάκας κάνε κάτι, ώσπου στο τέλος το έκανε.

Ανέβηκε στη σκηνή και τον έσπρωξε κακήν κακώς εκτός αυτής με τον Ζουγανέλη να του λέει σαρκαστικά ευχαριστώ και
το καραφλό τομάρι της κλεμμένης από τη συννεφούλα καριέρας να μην συγκινείται..

Απολαύστε τη σκηνή..


πηγή http://theodorovias.blogspot.gr/2017/07/blog-post_677.html

oimaskespeftoun.

ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον διψαει για δημοσιοτητα και αυτός.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Οι αληθινοί άνδρες δεν παίζουν 'σε ξένο γήπεδο.Ανήκουν 'στην ομάδα(που δεν είναι πάντα κλίκα).Δεν έχουν ανάγκη αυτοπροβολής και αυτοβεβαιώσεως.Για τις γυναίκες άγνωστο(είναι ιέρειες και σιγανοπαππαδιές-κρυφομουσίτσες).Τα Όσκαρ,πάντως,είναι χαρίσματα και δωρεές.Επιπλέοντες φελλοί.