Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Η «Μεγάλη Αλβανία» ανάβει το φιτίλι για τον ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!

Η περιοχή μας, η περιοχή των Βαλκανίων, ένα βήμα πριν την έκρηξη.

Αυξάνονται και πληθύνονται οι προειδοποιήσεις για τους Αλβανούς και τα αλυτρωτικά τους σχέδια…

Ακούει κανείς όμως;

Η εφαρμογή της αποκαλούμενης πρωτοβουλίας της «Μεγάλης Αλβανίας» που ορίζει την ενοποίηση των εδαφών που κατοικούν οι Αλβανοί, θα οδηγήσει σε σοβαρό πόλεμο στη Βαλκανική Χερσόνησο, δήλωσε την Πέμπτη ο υπουργός Εργασίας, Απασχόλησης, Βετεράνων και Κοινωνικής Πολιτικής της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούλιν.

Πριν από μερικές ημέρες, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα δήλωσε ότι η Αλβανία και η αυτοανακηρυχθείσα δημοκρατία του Κοσσυφοπεδίου, που επίσης κατοικείται από Αλβανούς, θα μπορούσαν να φτάσουν σε «ένωση».

Λίγο αργότερα, ο Πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου, Χασίμ Θάτσι, δήλωσε ότι εάν οι Βρυξέλλες «έκλεισαν την πόρτα στο Κοσσυφοπέδιο», όλοι οι Αλβανοί στην περιοχή θα ενωθούν σε ένα κράτος.

«Η Πρίστινα και τα Τίρανα δήλωσαν με σαφήνεια ποιος είναι ο στόχος τους, είναι μια ‘ Μεγάλη Αλβανία’ και η ενοποίηση όλων των Αλβανών, ανεξάρτητα από το πού ζουν, σε μια ενιαία εθνική περιοχή, μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από έναν μεγάλο Βαλκανικό πόλεμο και οι Βρυξέλλες πρέπει να είναι σαφείς σε όλα αυτά «, δήλωσε ο Vulin, όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό B92.

Πρόσθεσε ότι εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν καταδικάσει τουλάχιστον τις δηλώσεις των Αλβανών πολιτικών, οι Βρυξέλλες θα είναι υπεύθυνες για πιθανές κλιμακώσεις στην περιοχή, καθώς οι Αλβανοί θα θεωρήσουν ότι οι δηλώσεις τους θα έμεναν «ατιμώρητες».

πηγη

national-pride.

Δεν υπάρχουν σχόλια: