Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ, ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ


Του Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς

[Δύο κορυφαίες συντηρητικές προσωπικότητες των ΗΠΑ, ο συντάκτης του κατωτέρω άρθρου καθηγητής, πρώην υπουργός και αρχισυντάκτης Π. Γ. Ρόμπερτς και ο σύμβουλος τριών προέδρων και υποψήφιος ο ίδιος Πάτρικ Μπιουκάναν, σε σύγχρονα άρθρα τους επισημαίνουν την απειλή της δολοφονίας που αντιμετωπίζει ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ, μετά τις αλληλοδιάδοχες συνωμοσίες του αμερικανικού βαθέως κράτους που απέτυχαν να του κλείσουν την είσοδο στον Λευκόν Οίκο. Υπογραμμίζεται ο ρόλος της CIA και στοιχεία περί συνενοχής της στην δολοφονία του Προέδρου Κένεντυ.]

Μετάφραση Μιχαήλ Στυλιανού

-Η χρησιμοποίηση των εκπορνευόμενων ΜΜΕ για να αποκλείσουν την ρεπουμπλικανική υποψηφιότητα του Τραμπ για την προεδρία απέτυχε.

-Η χρησιμοποίηση των εκπορνευόμενων ΜΜΕ για να αποκλείσουν εκλογική νίκη του Τραμπ απέτυχε.

– Η νέα καταμέτρηση ψήφων απέτυχε.

– Η προσπάθεια να μεταπεισθεί το σώμα των εκλεκτόρων απέτυχε.

Αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται.

Η έρευνα της CIA με τον ισχυρισμό ρωσικής επέμβασης στις
αμερικανικές εκλογές, την οποία διέταξε ο Ομπάμα, είναι στην διαδικασία εκτέλεσης. Τα πλαστά στοιχεία είναι το κλασσικό χαρακτηριστικό των επιχειρήσεων της CIA.

Στην πεισματική τους προσπάθεια να βουλώσουν τα αυτιά του Τραμπ κατά των ανησυχιών για το περιβάλλον, μια ομάδα περιβαλλοντολόγων σχεδιάζει ταραχές την ημέρα της προεδρικής ορκωμοσίας. Το γεγονός καθ’ εαυτό στερείται σημασίας, αλλά το χάος δημιουργεί ευκαιρίες για δολοφονία.

Και ο ίδιος ο Τραμπ μοιάζει να έχει επίγνωση του κινδύνου. Σύμφωνα με είδηση του MSNBC ο Τραμπ σκέφτεται να συμπληρώσει την προστασία του από την Μυστική Υπηρεσία με ιδιωτική ασφάλεια. Καθώς υπάρχουν στοιχεία για συνενοχή της CIA στην δολοφονία του Προέδρου Τζων Κένεντυ (ταινία δείχνει ότι πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας διατάχθηκαν να απομακρυνθούν από την λιμουζίνα του Προέδρου αμέσως πριν την δολοφονία του), ο Τραμπ, ο οποίος σαφώς αντιμετωπίζεται ως απειλή από το σύμπλεγμα συμφερόντων εξοπλισμών και ασφάλειας, δεν είναι παρανοϊκός. Το MSNBC αφήνει να εννοηθεί πως η ιδιωτική ασφάλεια προορίζεται για την καταστολή διαμαρτυριών, σαν να έδειξαν ποτέ οι κυβερνητικές δυνάμεις ασφαλείας κάποιο δισταγμό στην μεταχείριση διαδηλωτών.

Αυτά προσφέρουν μιαν ένδειξη για την απειλή που βλέπει η CIA στο πρόσωπο του Τραμπ. Ο Τζων Κένεντυ υπήρξε διάσημος για την απειλή του να «τσακίσει την CIA σε χίλια κομμάτια» Αλλά τελικά, ο 35ος πρόεδρος έχασε τον μοναχικό του αγώνα να τερματίσει την εξουσία του βαθέως κράτους.

Μολονότι σέβομαι τον Κένεντυ, πιστεύω πως ο Ντόναλντ Τραμπ είναι μια πολύ σοβαρότερη πρόταση.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι σαν τον Μάϊκλ Κορλεόνε. Θα κρατάει τους φίλους του κοντά και τους εχθρούς του ακόμη κοντύτερα (τύπους σαν τον Τζων Μπόλτον). Αλλά εκείνους που δεν θα κρατάει κοντύτερα θα τους βιδώσει αμείλικτα στον τοίχο για στόχευση.

Ο μη αστειευόμενος Μάϊκ Πομπέο, επιλεγμένος για την διεύθυνση της CIA, θα είναι ο εκτελεστής αυτού του αμείλικτου γενικού οικιακού καθαρισμού.

Με τον ερχομό της 20ης Ιανουαρίου αρχίζει το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών.

Ο Μισέλ Χοσουντόφσκυ της Global Research εξήγησε ότι η φιλειρηνική στάση του Τραμπ απέναντι στη Ρωσία τον συμπαρατάσσει με τους ολιγάρχες, των οποίων τα συμφέροντα εξυπηρετούνται με τις επιχειρηματικές συμφωνίες με τη Ρωσία και τον φέρνει σε σύγκρουση με τους ολιγάρχες των επιχειρήσεων εξοπλισμών/ασφάλειας, που αρδεύονται από τον ετήσιο προϋπολογισμό ενός τρισεκατομμυρίου για στρατιωτικές δαπάνες και δαπάνες εσωτερικής ασφάλειας. 

Η δεύτερη ομάδα είχε τον έλεγχο από τότε που ο Πρόεδρος Αϊζενχάουερ μας είχε προειδοποιήσει γι’ αυτούς και μπορεί να κινητοποιήσει δυνάμεις του βαθέως κράτους εναντίον της προεδρίας Τραμπ.

Για να τα βάλει με τέτοιαν σύναξη χρειάζεται ένα σκληροτράχηλο μούτρο. Οποιοσδήποτε λιγότερος του Τραμπ δεν θα είχε την παραμικρή πιθανότητα να τα βγάλει πέρα. Πράγματι, τα όσα γράφει ο Ντάγκλας Βαλεντάϊν στο νέο-εκδοθέν βιβλίο του, Η CIA Ως Οργανωμένο ΄Εγκλημα (Clarity Press 2017) είναι μόνο η μισή αλήθεια. Η ζωή του Τραμπ κατά βεβαιότητα κινδυνεύει.

Το σύμπλεγμα συμφερόντων Εξοπλισμών/Ασφαλείας έχει ριζώσει από της ιδρύσεως του ΝΑΤΟ στις 4 Απριλίου 1949, μιας πρόκλησης που προηγήθηκε κατά έξη χρόνια της ίδρυσης του Συμφώνου της Βαρσοβίας, στις 14 Μαΐου 1955.

Όποιος είναι πρόεδρος πρόθυμος να αναμετρηθεί με την υπερδύναμη του οχυρωμένου βαθέως κράτους αξίζει την υποστήριξη όλων μας.

πηγή
http://www.ithesis.gr/geopolitiki/eno-praxikopima-kata-tou-tramp-apotigchani-afxanete-o-kindinos-kata-tis-zois-tou/

oimaskespeftoun.

Δεν υπάρχουν σχόλια: