Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Ή ΚΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ε.Π.Ε.";

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ



Γράφει η Βενετία Κάντζια 

Φίλοι αναγνώστες!

Φίλες αναγνώστριες!

Μήπως επιτέλους πρέπει να εμπεδώσουμε, ότι με "εσωτερικό σιωπηρό πραξικόπημα" οι πολιτικοί, μας παίζουν κακόγουστο και επικίνδυνο θέατρο, ως "νόμιμη κυβέρνηση κυρίαρχου λαού", με "νόμιμους υπουργούς" και "νόμιμα υπουργεία", ενώ στα πλαίσια των όσων επιβάλλονται από την ΑΤΖΕΝΤΑ 21, την ΑΤΖΕΝΤΑ 30, τη Συνθήκη της Λισσαβόνας (όλες ιδιωτικές συμφωνίες ΜΕΤΑΞΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ!) κλπ., έχουν τα ΠΑΝΤΑ τουλάχιστον από το 2000 μετατρέψει ( εν αγνοία μας ) σε ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, καταχωρημένες στα ανάλογα βιβλία της επίσης εταιρείας των Η.Π.Α.;


Οι Εταιρείες όμως εργάζονται και λειτουργούν με άλλο ΔΙΚΑΙΟ: Ιδιωτικό, Αποικιοκρατικό, της Θαλάσσης και των αφεντικών που κρύβονται πίσω. Όσον καιρό λοιπόν εμείς, εθελοτυφλούμε και δεν τους αποκαθηλώνουμε από το θρόνο που μόνοι τους χαρίσανε στον εαυτό τους, τόσο αυτοί θα δουλεύουν ενάντια στην Πατρίδα και τον Κυρίαρχο Ελληνικό Λαό, μέχρι και την ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ. 

Με απεργίες, συνεντεύξεις τύπου και λοιπές διαμαρτυρίες, που δεν αγγίζουν καν, αυτή καθ' εαυτή την καρδιά του προβλήματος, της τελικής τους δηλ. αποκαθήλωσης και οριστικής απομάκρυνσης ΟΛΩΝ των 300 + 1 από τον ιερό χώρο της Βουλής του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού (που βέβαια, ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ), ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ συνεχίζουμε να ΤΟΥΣ ΘΡΕΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΡΓΟ.

 ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ ΟΜΩΣ ΤΡΕΜΟΥΝ, ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ, όταν θα εμπεδώσει την ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ… και βέβαια τη ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ που νομοτελειακά θα ακολουθήσει. 

Tα ημίμετρα... τους διασκεδάζουν…

Ας δώσουμε λοιπόν τα χέρια, με γνώση, θάρρος, αυτοπεποίθηση και ενότητα, κάτι που άλλωστε μας επιβάλλει το άρθρο 120 του Καταστατικού μας Χάρτη και ας χτυπήσουμε εκεί που πρέπει: για το κοινωνικό, αλλά και το προσωπικό καλό όλων, αν πράγματι αγαπάμε την Πατρίδα και τα Παιδιά μας. 

Όλα τα άλλα, είναι απλά… διακοσμητικά, που διαιωνίζουν την τραγωδία μας και επικίνδυνο άλλοθι της δικής μας αδυναμίας, άγνοιας και δειλίας, που όχι μόνο δεν μας αξίζουν, αλλά και θα πληρωθούν πανάκριβα, εάν τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν… το πρόγραμμα.

Βενετία Κάντζια

Αθήνα, 7. Σεπτεμβρίου 2016


Συν.:
Τετάρτη, 31. Αυγούστου 2016
Η ΕΛΛΑΔΑ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ... ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!
ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΑΤΗΣ
Σάββατο, 6. Αυγούστου 2016
ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ «ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»
Παρασκευή, 6. Μαϊου 2016
ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
Παρασκευή, 12. Αυγούστου 2016
Βενετία Κάντζια προς την Βουλή

Δεν υπάρχουν σχόλια: