Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Ο φιλέλληνας Φάρατζ για μεταναστευτικό: «Κρατάμε τους Χριστιανούς, πάρτε πίσω τους υπόλοιπους»!

Ο φιλέλληνας Φάρατζ
Ο γνωστός γα τη στήριξη του στην Ελλάδα, Νάιτζελ Φάρατζ μιλώντας στο BBC, αναφέρθηκε στο «καυτό» θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από το μεταναστευτικό. Και ζήτησε χαρακτηριστικά η Βρετανία τους Χριστιανούς και τους άλλους να τους γυρίσει πίσω!

Σύμφωνα με τον Nigel Farage η Βρετανία δεν αντέχει σε «απεριόριστο αριθμό» προσφύγων, για αυτό θα πρέπει να χορηγήσει άσυλο σε μερικές χιλιάδες χριστιανούς και μόνο 
Ο ίδιος δήλωσε στο BBC: «» [Αν] πρέπει, να δώσουμε σέ κάποιους Χριστιανούς καθεστώς πρόσφυγα, δεδομένου ότι με όσα συμβαίνουν στο Ιράκ και στη Λιβύη δεν έχουν σχεδόν πουθενά για να πάνε, τότε εντάξει, αλλά η Ευρώπη δεν μπορεί να στείλει το μήνυμα ότι ο καθένας που έρχεται γίνεται δεκτός. Αν το κάνει τότε οι αριθμοί για τους οποίους θα μιλάμε θα μπορούσαν να είναι κυριολεκτικά εκατομμύρια.» 
Ο Farage πρότεινε το Ηνωμένο Βασίλειο να κάνει μια «χειρονομία» με την παραχώρηση του καθεστώτος του πρόσφυγα «σε μερικούς ανθρώπους» – κι αυτό για τη δεινή κατάσταση των Χριστιανών. 
Ο ηγέτης του UKIP, ο οποίος ήταν πρόθυμος να υπερασπιστεί την «ιουδαιο-χριστιανική κουλτούρα» της Βρετανίας, δήλωσε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο φέρει «μια πολύ βαριά ευθύνη» για τη σημερινή κατάσταση στην περιοχή της Μεσογείου. Περισσότεροι από 1.700 μετανάστες πιστεύεται ότι έχασαν τη ζωή τους ενώ προσπαθούσαν να διασχίσουν τη θάλασσα προς την Ευρώπη μέχρι στιγμής φέτος. Ωστόσο, κατέστησε σαφές ότι οι περισσότεροι από όσους προσπαθούν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στην Ευρώπη θα πρέπει να σταλούν πίσω στις πατρίδες τους. 
Πρόσθεσε ότι θα έστελνε κάποια σκάφη του Ηνωμένου Βασιλείου για να βοηθήσουν με τις προσπάθειες διάσωσης αν ήταν υπεύθυνος, αλλά «το μεγάλο μήνυμα πρέπει να προέρχεται από την Ιταλία κι από την Ελλάδα». 
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: