Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Λιβύη – η συγκλονιστική αλήθεια: Γιατί η συμμορία της Κλίντον κατέστρεψε μια χώρα και τώρα τα γυναικόπαιδα πνίγονται στην Μεσόγειο…



Πριν η σφαγέας Κλίντον «απελευθερώσει» την Λιβύη, οι Λίβυοι δεν έφευγαν από την χώρα τους για να πνίγουν στην Μεσόγειο. Δειτε γιατί.
Όλοι βλέπουμε σήμερα τις Εκατόμβες νεκρών Λίβυων που εγκαταλείπουν με κάθε μέσο την Λιβύη. Την Λιβύη που έπεσε στα νύχια των ισλαμοφασιστων με την αποκλειστική ευθύνη της Κλίντον. Αυτού του κτήνους που κατασφάζει την Συρία, ενώ επιχείρησε να κανει το ίδιο στην Αίγυπτο, όπου ευτυχώς βρέθηκε ο Σίσι και την σταμάτησε.
Δείτε τώρα γιατί το κτήνος κατέστρεψε την χώρα ρίχνοντας την στα νύχια των μουλάδων, ώστε να παίρνει τον δημόσιο πλούτο τσάμπα.
Πριν την «απελευθερωση» λοιπόν, στην Λιβύη: Δεν υπήρχαν λογαριασμοί ΔΕΗ. Το ρεύμα ήταν παροχή του κράτους στους πολίτες.
Δεν υπήρχε τόκος στα τραπεζικά δάνεια. Οι τράπεζες ήταν κρατικές και τα δάνεια δίνοντο στους πολίτες ΑΤΟΚΑ.
Η στέγη ήταν ανθρώπινο δικαίωμα, βάσει νόμου.
Καθε νιόπαντρο ζευγάρι έπαιρνε βοήθημα από το κράτος 50,000 δολάρια, ωστε να αγοράσει το δικό του σπίτι.
Παιδεία και περίθαλψη ηταν δωρεάν στην Λιβύη. Πριν τον Καντάφι μολις το 25% των Λίβυων γνώριζαν γράμματα. Το ποσοστό πριν την απελευθέρωση είχε φτάσει στο 83%!
Νιόπαντροι Λίβυοι που ήθελαν να γίνουν αγρότες λάμβαναν άμεσα αγροτικές εκτάσεις, σπιτι, εξοπλισμό, σπόρους και τα απαραίτητα για να επιβιώσουν μεχρι την πρώτη σοδειά.
Λίβυοι που ήθελαν να σπουδάσουν στο εξωτερικό για μεταπτυχιακά ή να λάβουν ειδική περίθαλψη, έπαιρναν χρηματικό βοήθημα από το κράτος.
Η αγορά αυτοκινήτου επιδοτείτο από το κράτος κατά 50%.
Η τιμή του πετρελαίου ήταν $0.14 το λίτρο.
Η Λιβύη είχε μηδενικό εξωτερικό χρέος και τα διαθέσιμα της που πάγωσαν στο εξωτερικό υπολογίζοντο σε 140 δις δολάρια!
Ο άνεργος απόφοιτος ελάμβανε ως επίδομα τον βασικό μισθό του επαγγέλματος του, εώς ότου βρει δουλειά.
Ένα ποσοστό κερδών από το πετρέλαιο πιστωνόταν απ’ ευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς των πολιτών.
Κάθε μάνα έπαιρνε για καθε γέννα, $5,000.
1,5 κιλό ψωμί στην Λιβύη κόστιζε μόλις $0.15.
25% των Λίβυων ηταν απόφοιτοι πανεπιστημίου.
Ο Καντάφι είχε ξεκινήσει το μεγαλύτερο πρόγραμμα αφαλάτωσης νερού με σκοπό να φτάσει σε κάθε σημείο της ερήμου και να την κανει καλλιεργήσιμη.
Αλλά είπαμε, ο Καντάφι είχε γκόμενες και χρυσή μπανιέρα. Τώρα κάθε ένας ισλαμιστής μπορεί να βιάσει και να σκοτώσει όσα παιδιά, γυναίκες, γίδια θέλει.
Κατάλαβες τώρα όλα αυτά τα δις κοινωνικής πολιτικής που πήγαν; Στις τσέπες της Κλίντον και της παρέας της.
Έτσι απλά Ληστεύονται τα έθνη. Και τώρα αλλόφρονες πνίγονται στην Μεσόγειο για να γλιτώσουν από τον παράδεισο των μουλάδων.
Ρίχνεις λοιπόν το Ισλάμ στην χώρα για να μην σηκώνει κανένας κεφάλι, εξασφαλίζεις οτι τα ζώα θα έχουν το δικαίωμα να βιάζουν και να εκμεταλλεύονται τον αδύναμο και τους παίρνεις τα λεφτά.
Τόσο απλά.
olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: