Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

H BΡΕΤΑΝΙΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ: "ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ"

Πηγή: Οίμος-Αθήνα


Γελάει κάθε πικραμένος στο άκουσμα της είδησης ότι η Βρετανία προειδοποίησε διά του υπουργού Εξωτερικών Ο. Χέϊγκ τη Ρωσία "να μην επέμβει στην πολύπλοκη κρίση που συνταράσσει την Ουκρανία και να μην στείλει άρματα μάχης για να προστατέψει τους ρωσόφωνους πληθυσμούς της Ουκρανίας" 

Ακόμα και το δικό τους πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, υπογραμμίζει ότι οι δηλώσεις αυτές "θα μπορούσαν να προκαλέσουν την οργή της Μόσχας".
Βέβαια οι δηλώσεις του Ο. Χέϊγκ, θα μπορούσαν να προκαλέσουν την οργή της Μόσχας, αν δεν ήταν για γέλια...

Εκτός του γεγονότος ότι εάν προκύψει σύγκρουση δεν θα είναι μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας αλλά μεταξύ ΝΑΤΟ και BRICKS, τί ακριβώς θα κάνει η Βρετανία στην Ρωσία αν εκείνη τολμήσει;
Καταντάει γελοίο το γέρικο και ξεδοντιασμένο λιοντάρι όταν βρυχάται με την παράχορδη φωνή του στην πάνοπλη αρκούδα!
Το μεγαλύτερο γέλιο το βγάζει η συνέχεια της δήλωσης:


"Προειδοποιούμε την Ρωσία εφόσον υπάρξει ένα οικονομικό πακέτο, θα είναι σημαντικό η Ρωσία να μην κάνει τίποτα για να υπονομεύσει αυτό το οικονομικό πακέτο και να συνεργαστεί και να το υποστηρίξει".

Τώρα ποιός ξέρει γιατί θα πρέπει η Ρωσία να υποστηρίξει το πακέτο του ΔΝΤ που θα καταστρέψει την Ουκρανία όπως κατέστρεψε τόσες και τόσες χώρες μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα; Αυτό μόνο ο 
Ο. Χέϊγκ το πιστεύει.

Εκεί που πέφτεις κάτω και χτυπιέσαι από το γέλιο είναι η κατάληξη των δηλώσεων 
Ο. Χέϊγκ:

«Είναι προς το συμφέρον των πολιτών της Ουκρανίας να έχουν τη δυνατότητα να συναλλάσσονται πιο ελεύθερα με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι επίσης προς το συμφέρον των πολιτών της Ρωσίας αυτό να συμβεί».

Ασφαλώς θα συναλλάσσονται οι πολίτες της Ουκρανίας πωλούμενοι ως σκλάβοι στην Ευρώπη και θα μπορέσουν να ανταλλάξουν τα σπίτια τους (που θα τους πάρουν) με τρώγλες!

Προφανώς ο 
Ο. Χέϊγκ είναι και ανενημέρωτος για την αντίδραση της Ρωσίας που κόβει την χρηματοδότηση και την έκπτωση από το φυσικό αέριο. Και αυτό είναι το "καλημέρα" του Πούτιν.
Τα σκληρότερα έρχονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια: