Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Συγκεντρώσεις σε Ουκρανικές επαρχίες για επανένωση με την Ρωσία. Τύμπανα πολέμου; - Λαοθάλασσα για την Ουκρανή ΓΑΠ! 200 άτομα την αποθέωναν από την Ουκρανία των εκατομμυρίων…Οι κάτοικοι της Σεβαστούπολης υποδέχτηκαν ως ήρωες τους αστυνομικούς που είχαν αποσπασθεί στο Κίεβο.

Πηγή: Λίθος Φωτός 

Φωτό από συγκέντρωση στην Σεβαστούπολη. Όπως βλέπετε εκεί ναζί και τσετσένους δεν έχει. Αίτημα; Η επανένωση με την…Ρωσία. Διχοτόμηση ή τύμπανα πολέμου;

Σεβαστούπολη συγκεντρωση
Λαοθάλασσα για την Ουκρανή ΓΑΠ! 200 άτομα την αποθέωναν από την Ουκρανία των εκατομμυρίων…
olympia.gr 

Οι κάτοικοι της Σεβαστούπολης υποδέχτηκαν ως ήρωες τους αστυνομικούς που είχαν αποσπασθεί στο Κίεβο.

CaHPIIpture

Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά, Βρυξέλλες για το pentapostagma.gr
Oι κάτοικοι της Σεβαστούπολης στην Κριμαία επιφύλαξαν πανηγυρική υποδοχή στους αστυνομικούς που είχαν αποσπασθεί από τα τέλη Δεκεμβρίου στο Κίεβο λόγω των ταραχών και επέστρεψαν σήμερα 22/02/14 με λεωφορεία και άλλα υπηρεσιακά οχήματα .
Ορχήστρα παιάνιζε ηρωικά εμβατήρια στην πλατεία Nakhimov και ο ρωσόφωνος ορθόδοξος πληθυσμός της πόλης δεν έκρυβε τη συγκίνησή του . Παραταγμένοι με μπουκέτα από λουλούδια και με τη χαρά στα πρόσωπά τους, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και σε συνθήματα  “Spaciba-Spaciba”(ευχαριστούμε, ευχαριστούμε) όταν οι νέοι συντοπίτες τους κατέβηκαν από τα πούλμαν.  



Για τους κατοίκους της Σεβαστούπολης οι αστυνομικοί είναι εθνικοί τους σύγχρονοι ήρωες διότι στην πρωτεύουσα υπερασπίσθηκαν τα δικαιώματα των ρωσόφωνων κατοίκων. Όπως καταγγέλουν σε πολλά μέσα οι ρωσόφωνοι Ουκρανοί πολίτες, γίνονται στόχοι βιαίων επιθέσεων και αποφεύγουν να βγαίνουν από τα σπίτια τους σε περιοχές που δεν είναι η πλειοψηφία . 

CaptSQAure
Η Tatiana Ermakov , κάτοικος Σεβαστούπολης δήλωσε στο Lifenews: Eυχαριστούμε το Θεό που επέστρεψαν ζωντανοί. Μετά από όλα αυτά που έγιναν , και την αποχώρηση του νόμιμα εκλεγμένου Προέδρου καταλαβαίνουμε πιά ότι έρχονται δύσκολες μέρες για τη Σεβαστούπολη….για τη ρώσικη Σεβαστούπολη… 

CaptuDGDre

Δεν υπάρχουν σχόλια: