Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Μπράβο Σταύρο Λυγερέ… Ένας άνθρωπος είχε το θάρρος να ξεφτιλίσει το σύστημα Σημίτη που ακόμα ληστεύει την Ελλάδα

Φωτογραφία για Σταύρος Λυγερός: Γιατί με έδιωξαν από την «Καθημερινή»Δεν ξέρουμε εάν η Πόπη Τσαπανίδου παίζει κάποιο… σκοτεινό αντισημιτικό σχέδιο, τώρα που το σύστημα Σημίτη επανήλθε δριμύτερο στα πράγματα. Ιστορική έχει μείνει η εμφάνιση του βουλευτή Μαγκούφη στην εκπομπή της, όπου αποκάλυψε την μεγάλη ληστεία του εκγσυγχρονισμού με το χρηματιστήριο.

Πριν από λίγο, η Πόπη είχε καλεσμένο τον Σταύρο Λυγερό που επιτέλους, είπε τα πράγματα με το όνομα τους. Αντιπαρερχόμενος τις παρόλες τύπου “τελείωσε το πάρτι”, κατονόμασε το σύστημα Σημίτη ως βασικό υπεύθυνο του ολέθρου: “Εγώ και τις εποχές του μεγάλου πάρτυ όπως λέτε, μαχόμουν τους εμπνευστές του εκσυγχρονισμού και της ισχυρής Ελλάδας. Οι ίδιοι σήμερα κυβερνούν (!!) και μας εγκαλούν για το δικό τους πάρτι!!”

Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια που είπε ο Σταύρος Λυγερός. Γι’ αυτό και το ΟΧΙ χθες στην πρόταση για εξεταστική, αφού το “ΝΑΙ” θα ήταν χαστούκι στο ίδιο σύστημα. Που τώρα παίζει τα ρέστα του.

Πηγή : olympia

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αποφαση ΣΟΚ!!! Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αρνήθηκε να ανοίξει ο φάκελος των βρώμικων swaps Σημίτη - Goldman Sachs!!
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με σκανδαλώδη απόφαση, αρνείται να ρίξει φως και να καταστεί όργανο διαφάνειας. Κατά αυτό τον τρόπο αρνείται το δικαίωμα να μάθουμε πως μπήκε η Ελλάδα στην ΟΝΕ με τα περιβόητα swaps της κυβέρνησης Σημίτη, αφού απέρριψε την μήνυση του δικτύου Bloomberg που ζητούσε να μαθευτεί η αλήθεια.

Εδώ βέβαια δεν θέλουν να την μάθουν οι ελληνικές κυβερνήσεις που δεν κινήθηκαν νομικά, αντίθετα ανέλαβε το Bloomberg, το οποίο δεν θιγόταν άμεσα. Επτασφράγιστο μυστικό θα παραμείνουν τα στοιχεία της ΕΚΤ για την κομπίνα με τα ελληνικά swaps με τα οποία η κυβέρνηση Σημίτη προεξάρχοντος του σημερινού υπουργού Γιάννη Στουρνάρα και εκτελώντας τις εντολές του τραπεζικού λόμπι έβαλε τη Ελλάδα εντελώς απροετοίμαστη, και χωρίς να πληρεί τις προϋποθέσεις βιωσιμότητας που είχε θέσει η Ευρωζώνη με αποτέλεσμα να μπούμε στην νομισματική φυλακή που βιωνουμε αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, στη μήνυση που είχε καταθέσει το Δεκέμβριο του 2010 το διεθνές δίκτυο Bloomberg.
http://hellas-now.blogspot.gr/2012/11/swaps-goldman-sachs.html