Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ξεφτίλα: Ο (Ορθόδοξος ...) Μητροπολίτης Γερμανίας Αυγουστίνος: Υποχρεωτικά πρέπει σήμερα κανείς να είναι οικουμενιστής

Αρκετοί πιστοί αποφεύγουν να κατακρίνουν αρχιερείς, με το σκεπτικό ότι "εμείς δεν είμαστε καλύτεροι" και ότι "δεν μας πέφτει λόγος". "Απλά προσευχόμαστε".
Δυστυχώς αυτή η αντίληψη, που περιορίζει τον πιστό λαό μόνο σε ρόλο κομπάρσου, κάνει τους συγκεκριμένους πρόθυμους υπηρέτες της Νέας Τάξης, ακόμη πιο προκλητικούς.
Πλέον δεν φοβούνται τίποτε και ξεδιάντροπα προβάλουν την κατρακύλα τους.
Την κατρακύλα αυτή πλέον την παρουσιάζουμε, ευελπιστώντας όχι ότι θα τους συνετίσει -αφού δύσκολο μπορείς να πείσεις κάποιον εντολοδόχο- αλλά τουλάχιστον να τους αποκαλύψει και να τους περιορίσει.
Σειρά στον Οικουμενιστικό κατήφορο είχε ο Ορθόδοξος (...) Μητροπολίτης Γερμανίας Αυγουστίνος.
Πριν παραθέσουμε το βίντεο φιλικού ιστολογίου, θα επισημάνουμε σε όλους αυτούς τους φρεσκοξυρισμένους αρχιερείς, που συχνά αντί για ράσα επιλέγουν να εμφανίζονται με κουστούμια και να συχνάζουν σε διαθρησκειακές και οικουμενιστικές συναντήσεις ότι η οργή του Θεού πλησιάζει. "Έρχομαι Ταχύ"(Αποκ. 22,20). Όπως και η οργή του κόσμου. Και δεν μπορούμε να προβλέψουμε πιο από τα δύο θα είναι πιο οδυνηρό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο μητροπολίτης Γερμανίας Αυγουστίνος, σε Γερμανό δημοσιογράφο αναφέρει μεταξύ άλλων

  • Στο 11:20 (κ.ε ) ότι δεν γίνεται ακόμα να γίνουμε μια εκκλησία, χρειάζεται διάλογος. Όμως υποχρεωτικά πρέπει σήμερα κανείς να είναι οικουμενιστής για να είναι χριστιανός. Μπορεί να είναι κανείς προτεστάντης και οικουμενιστής καθολικός και οικουμενιστής, ορθόδοξος και οικουμενιστής (κατά λέξη orthodox und ökumenisch).
  • Στο 3:20 (περίπου) αναφέρει ότι με τους άλλους Χριστιανούς ζούμε σε οικουμενική κοινωνία (ökumenische Gemeinschaft).
  • Στο 6:20΄ αναφέρει οτι είμαστε"συνχριστιανοί" όπως λέμε συνχωριανοί ό,τι κι αν σημαίνει αυτό .
πηγή   Τρελο-Γιάννης

ΣΧΟΛΙΟ : ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: