Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

"Σιδερόφρακτη" και η παρέλαση στον Βόλο

"Πιστεύω ότι δεν θα ξαναγίνει" ήταν η απάντηση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Ελευσινιώτη όταν ρωτήθηκε για την "σιδερόφρακτη" παρέλαση.
Όπως και την 25η Μαρτίου, έτσι και ανήμερα της εθνικής επετείου του «ΟΧΙ» οι Βολιώτες παρακολούθησαν την παρέλαση ως ελεύθεροι - πολιορκημένοι.
Με τον αστυνομικό σχεδιασμό να προβλέπει σιδερένιους φράκτες κατά μήκος της παραλίας του Βόλου μέχρι και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας αλλά και στους κάθετους προς αυτήν δρόμους ακόμα - ακόμα και την επιστράτευση ρυμουλκών οχημάτων, για την απομάκρυνση Ι.Χ. αυτοκίνητων από τους γύρω δρόμους, η μεγαλύτερη εθνική επέτειος και μάλιστα κατά του φασισμού σημαδεύτηκε και στον Βόλο, όπως και στην πλειοψηφία των υπόλοιπων ελληνικών πόλεων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΟ : Επιτέλους πήρε μιά πικρή γεύση ο Ελληνικός λαός γιά τό τραγικό λάθος πού έκανε όλα αυτά τά χρόνια, ταυτίζοντας τό κράτος μέ τήν Ελλάδα. Διότι σήμερα γιόρτασε τό Ελληνικό κράτος καί όχι ο Ελληνικός λαός πού πολέμησε καί πείνασε καί πέθανε, ενώ τό κράτος καλοπερνούσε στήν Αίγυπτο.
Ίσως καί οι Έλληνες χριστιανοί αρχίσουν νά καταλαβαίνουν σιγά - σιγά τό τραγικό λάθος πού κάνουν ταυτίζοντας τήν εκκλησία μέ τόν κλήρο, μέ τήν διοίκηση.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΜΠΑΛΩΣΕ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΑΜΑΡΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Ο παράδεισος τού νεο-Ελληνικού νοήματος.
Αμέθυστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: