Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Υπάρχουν οι “απόψεις”, υπάρχει και ο Καργάκος...

Κάπου εδω τελειώνει και η συζήτηση για το θέμα. (Από το σημερινό ΠΑΡΟΝ).


ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΟΘΕΙ -ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΨΕΥΔΩΣ- ΣΤΟΝ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΥΠΗΡΞΕ Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΙΑΚΟΝΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΟ : Αυτή τήν στρατηγική δέν θα μπορέσουν οι Έλληνες νά την αντιμετωπίσουν ποτέ καί χαιρόμαστε ιδιαιτέρως γιά τον αγαπητό Καργάκο πού τήν φανέρωσε. ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ. Σήμερα ολόκληρη η ανθρωπότης ανήκει στούς κατασκόπους. Αυτό τό σχέδιο εφαρμόστηκε γιά πρώτη φορά μέ τά πρωτόκολλα τών σοφών τής Σιών. Ίσως είναι πλαστά ίσως δέν είναι. Σκοτεινές δυνάμεις κινούν τά νήματα καί τελικώς εφαρμόζονται από τίς κυβερνήσεις. Λειτουργούν σάν αντιπροφητικά κείμενα. Αυτή είναι η ουσία τής συνωμοσιολογίας. Βρίσκεται  τό εξιλαστήριο θύμα, χρεώνονται όλα σ' αυτό καί οι κυβερνήσεις, στό απυρόβλητο εφαρμόζουν τό σχέδιο. Εβραϊκής εμπνεύσεως. Ο σκοπός είναι νά μήν υποπτευθεί ο λαός ότι εφαρμόζεται από τίς κυβερνήσεις του.
Σήμερα μέ τήν ίδια τέχνη καί τον ίδιο σκοπό χρησιμοποιούνται από τούς πράκτορες "προφητικά" κείμενα αγιορειτών Πατέρων. Ο σκοπός πού επιτυγχάνεται είναι ότι εκμηδενίζεται  η θέληση γιά αντίδραση, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
Σήμερα οι πράκτορες διοικούν τήν ανθρωπότητα διά τής μεταφυσικής.
Αμέθυστος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και εδω ειναι φυσικα και η χρησιμοτητα της Χρυσης Αυγης στο συστημα . Επειδη θα βγαλει ανακοινωση για το θεμα απευθειας οποιος διαμαρτυρηθει για την καταστροφη της ελληνικης γλωσσας θα θεωρηθει παραυτα απο τους καθεστωτικους δημοσιογραφους σαν χρυσαυγιτης και νοσταλγος του Χιτλερ . Το ιδιο με το μακεδονικο το κυπριακο την γενοκτονια των Ποντιων τα παντα . Αμ πως αλλιως εξηγειται σε 3 χρονια απο 0,3 τοις 100 να παει στο 7 τοις 100 . Καποιοι χωσαν χρημα ετσι ωστε καθε αυτονοητη αντιδραση να θεωρηθει ναζιστικη

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ είναι οι Εβραίοι αποκλειστικά αυτοί που κινούν αυτό το σύστημα που σωστά παρουσιάσατε στο σχόλιο.
Οι Εβραίοι οικονομικοί μεγιστάνες ανά τον κόσμο αναμφίβολα μετέχουν επιτελικά και διαχειριστικά, το σχέδιο όμως καθοδηγείται σταθερά από σιωνιστές που εκκινούν ιδεολογικά κυρίως από την Ευρώπη και δεν είναι απαραίτητα Εβραίοι... Είναι καταρχήν τα γνωστά τάγματα των Ναϊτών, Ιlluminati, Προτεστάντες και Καθολικοί αρχηγοί κλπ.
Οι σέχτες αυτές (που σήμερα έχουν συνενωθεί και συνεργάζονται με Εβραίους οικονομολόγους, πολιτικούς, αρχηγούς πολυεθνικών κλπ.) έχουν πάρει πολλά στοιχεία - διαστρεβλώνοντάς τα - από τον καββαλισμό, όπως και από τους αρχαίους Έλληνες, Χαλδαίους, Αιγυπτίους.
Οι ίδιοι δολοφόνησαν Εβραίους κατά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο και ακόμη, μέσα από το "αγνό" όραμα και την ανάγκη ενός κράτους, επιτρέπουν να καλλιεργείται μίσος με Παλαιστινίους και Άραβες και να σκοτώνονται στο κράτος του Ισραήλ οι Εβραίοι που συγκέντρωσαν εκεί από όλα τα μέρη της γης.
Από την άλλη μεριά, με τον ίδιο θεαματικό τρόπο προβολής του "Εβραίου κακού" που είναι υπεύθυνος για όλες τις συμφορές στον πλανήτη, έχουν "κάνει θέμα" για αντισημητισμό και φυλετικοϊδεολογικό ρατσισμό...
Θεωρούν τους απλούς πιστούς Εβραίους ως αδαείς και έχουν τοποθετήσει σήμερα φανατικούς σιωνιστές ηγέτες ραββίνους που επιβάλλουν τη μελέτη της Π.Διαθήκης και την ερμηνεία της μόνο μέσω της Καββάλα, έτσι ώστε οι παραδοσιακοί πιστοί της Τορά να δυσφορούν με αυτές τις νεωτερικές παρεμβάσεις στην πίστη τους, χωρίς όμως να μπορούν να αντιδράσουν.
Επίσης, αν και στον εβραϊκό μεσσιανισμό υπάρχουν πολλές τάσεις, σήμερα επικρατεί αυτή που συνδέεται με τα χιλιαστικά κινήματα της Ευρώπης και Αμερικής και τις πολιτικές προεκτάσεις τους.
Οι θιασώτες αυτοί προκαλούν πολέμους και μόνιμο μίσος μεταξύ των αδελφών λαών της Πρωτοελληνικής φυλής. Πλησιέστερη γραμματικά και ηχητικά της αρχαίας εβραϊκής γλώσσας είναι η ελληνική και φυσικά τα ελληνικά δεν προέρχονται από τα εβραϊκά, αλλά το αντίθετο, όπως αποδεικνύει ο ανεπιθύμητος στους σιωνιστές Joseph Yahuda στο βιβλίο του ("Hebrew is Greek", 1982).
Η σημαντική, διαχρονική θέση της Π.Διαθήκης στην ορθόδοξη χριστιανική πίστη και σωτηριολογία, η γενεαλογία του Χριστού στα Ευαγγέλια, η τιμή στους Προφήτες μέσα στα λειτουργικά κείμενα, στον Προφήτη Ηλία από τον ελληνικό λαό, η μακρά παράδοση και παρουσία των Ελλήνων στην γη της Παλαιστίνης, αντανακλούν αυτή την αρχαία συγγένεια των δύο λαών, καθόλου επιθυμητή από τους εχθρούς του Θεού, οι οποίοι επιδιώκουν είτε να την υποτιμήσουν και να την εξαφανίσουν ή να την "επανακαθορίσουν" σε άλλο όμως επίπεδο και σχήμα, πολύ διαφορετικό από το αρχαίο και αποστολικό...