Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ο Ισίδωρος Κουβέλος μιλάει για Ολυμπιακό Ιδεώδες….

She showed no respect for a basic Olympic value and unfortunately she is out
Isidoros Kouvelos told Greek SKAI TV...

Ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη Ισίδωρος Κούβελος μιλά για το Ολυμπιακό ιδεώδες και τις ΑΞΙΕΣ!

Ο άνθρωπος που μετέφερε κρυφά το 1 εκατομμύριο ευρώ στο εξωτερικό το Μάρτιο του 2011 και δεν το δήλωσε πουθενά!

Ποιος είναι ο κύριος Κούβελος όμως;

Γεννημένος στην Αθήνα το 1953. Από νωρίς ασχολείται με το στίβο και το μπάσκετ. Το 1972 αναχωρεί για σπουδές στο Λονδίνο όπου σπούδασε ναυτιλιακά. Ειδικεύτηκε στη ναυτομεσιτεία και διαχείριση πλοίων. Παράλληλα με τις σπουδές του εργάστηκε στο Λονδίνο σε ελληνική εφοπλιστική εταιρεία. Στο τέλος του 1976 επέστρεψε Ελλάδα, υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό και ίδρυσε συνεταιρικά ναυτιλιακή εταιρεία επ΄ονόματι Sougerka Maritime Co LTD ασχολούμενη με ναυλώσεις και αγοραπωλησίες πλοίων μέχρι το 1998.

Το 1998 νέα σελίδα στη ζωή του καθώς παντρεύεται (δεύτερος γάμος) την πολιτικό της γνωστής οικογενείας Μητσοτάκη, Ντόρα Μπακογιάννη. Επαγγελματικά ιδρύει δική του εταιρεία την ISK Shipping LTD την οποία διευθύνει μέχρι σήμερα. Παράλληλα τον Αύγουστο 2001 εξελέγη Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας. Το 2005 εξελέγη Α Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.Ε και Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας. Τον Οκτώβριο του 2006 ανέλαβε με εντολή της Ελληνικής Κυβέρνησης την Προεδρία της Επιτροπής Διεκδίκησης των Μεσογειακών Αγώνων 2013 (Βόλος-Λάρισα για να μη τσακώνονται) για την Ελλάδα. Το 2006 εξελέγη από την ολομέλεια της ΕΟΣ Αρχηγός της Ολυμπιακής Ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο του 2008. Τον Οκτώβριο του 2008 επανεξελέγη Πρόεδρος του Ε.Ο.Ι και τον Ιανουάριο του 2009 μέλος του Ε.Ο.Ε για μια νέα θητεία ως εκπρόσωπος της Ιππασίας. Τον Φεβρουάριο του 2009 εξελέγη Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας ενώ το 2009 εξελέγη ομόφωνα Γενικός Γραμματέας της Διεύθυνσης Ένωσης Μεσογειακών Αγώνων. Την ίδια χρονιά εξελέγη επίσης Πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Α! Να μην ξεχάσουμε και το σημαντικότερο! Τις αφόρητες πιέσεις και τα αιτήματα του κ.Κούβελου που κατέχουν δεσπόζουσα θέση στο αρχείο Χριστοφοράκου για διόλου ευκαταφρόνητες χορηγίες (που τελικά ο κ. Ισίδωρος Κούβελος εξασφαλίζει από τον Χριστοφοράκο ελέω Ντόρας) για την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, για τη διεκδίκηση των Μεσογειακών Αγώνων κ.ά.!

Μέγας φιλάνθρωπος και ευεγέρτης!

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Χριστοφοράκο της siemens με τον σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη τον Ισίδωρο Κούβελο και δίπλα του τον γνωστό διαφημιστή Φλέσσα που έχει την civitas... 

Λαμπρό βιογραφικό δεν συμφωνείτε;

Πηγή: Λόγιος Ερμής

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λαμπρό βιογραφικό.
Το θαύμασα, indeed!