Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Συνέπεσε με την επισκεψη του πάπα στην Κύπρο να αναρτήσουμε την απόδοση στη νεοελληνική γλώσσα τού κειμένου τού Αγγελικούδη στο οποίο ελέγχει τον θεολόγο τής κακοδοξίας τού φιλιόκβε, τόν Θωμά Ακινάτη και συγκεκριμένα τό βιβλίο του "Σούμα εναντίον τών Ελλήνων". Ο τίτλος αναφέρεται στούς Έλληνες σάν gentiles δηλ. σαν σε Εθνικούς, δηλ.αυτοί χριστιανοί εμείς ειδωλολάτρες. Η ίδια κατηγορία, πορόλη την ιστορική εξέλιξη, επαναλαμβάνεται και σήμερα : εμείς εθνικιστές αυτοί οικουμενικοί. Καί όπως και τότε το ίδιο πιστεύουν και εγχώριοι Ιούδες, γιατί το χρήμα πολύ και η σάρξ ασθενής.

Πρίν φτάσουμε στήν έκδοση άς παρακολουθήσουμε λίγο τό κακόφημο μονοπάτι τής αιρέσεως, πού φτάνει μέχρι σήμερα. Ο πάπας ισχυρίζεται ότι είναι εκπρόσωπος τού Πέτρου, τού πρώτου τών Αποστόλων, κάτι πού σημαίνει πώς το Άγιο Πνεύμα εκπορεύεται petroque, και εκ τού Πέτρου. Γιά να εδραιωθεί αυτή η εκπόρευση επινοήθηκε το φιλιόκβε. Καί ο Ζηζίούλας σήμερα ολοκληρώνει την κατρακύλα επινοώντας το bishopoque, και εκ τού επισκόπου. Ο εγχώριος κληρικαλισμός επαναστατεί διότι είχε επινοήσει πρό αιώνων ένα βολικότατο και εκ τού κλήρου, διδάσκοντας και πιστεύοντας πώς τα Μυστήρια τού Κυρίου ενεργούνται με το Άγιο Πνεύμα και όχι με τον Κύριο.

Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, Η ΜΟΝΗ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΗ.

Ο Κάλλιστος Αγγελικούδης ξεγυμνώνει τον Ακινάτη αποκαλύπτοντας τίς πλάνες του.
Σε ένα μοναδικό κείμενο το οποίο θάφτηκε από όλους, διότι ο Ακινάτης θεμελιώνει και την νεο-πατερική σύνθεση τών ασθενών.

Αυτό το μοναδικό κείμενο μετέφρασε ο Σταύρος Νικολαϊδης και το αναρτήσαμε σε ξεχωριστό blog, με διεύθυνση "εκδόσεις αμέθυστος". Η πρόσβαση γίνεται και από την εικόνα στην κορυφη της αρχικής σελίδας (άνω-δεξιά). ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ.

Αποφασίσαμε να το αναρτήσουμε ηλεκτρονικά πρώτον λόγω τής φτώχειας μας και δεύτερον επειδή οι εκδοτικοί οίκοι δέν ανήκουν πλέον σε Χριστιανικά χέρια. πχ. θα στεναχωριόταν πάρα πολύ ο Κάλλιστος να βρίσκεται ανάμεσα στά βιβλία τού Ράμφου και του Φάρου.

Αμέθυστος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Χριστός φαίνεται, δεν στενοχωριέται που η Αγ.Γραφή βρίσκεται στα ράφια ανάμεσα σε διάφορα βιβλία,ούτε οι Αγιοι της Εκκλησίας,θα στενοχωρηθεί μόνο ο Αγγελικούδης! Αμέθυστε οι προβολές σου και ο θυμός σου δεν κρύβονται ,μη υποτιμάς την νοημοσύνη μας..