Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Αυτός ο χάρτης αποδεικνύει το βρώμικο ρόλο του Χένρι Κίσινγκερ εναντίον της Κύπρου, γι’ αυτό ΔΕΝ πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ

Ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος, o Χένρι Κισιγκερ και ο πρόεδρος Φόρντ.
Φωτογραφία Γραφείου Δημοσίων Πληροφοριών Κύπρου

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Τον Αύγουστο του 2001 -και μετά από 14 χρόνια έρευνας- είχαμε φτάσει στο γλυκό τέλος, για να ακολουθήσει ένα ντελίριο πανηγυρισμών έξω από τα αμερικανικά αρχεία, στο College Ρark της Πολιτείας του Μέριλαντ. Κρατούσαμε πια στα χέρια μας τον ΧΑΡΤΗ που αναζητούσαμε χρόνια, και ο οποίος -σύμφωνα με πρώην αξιωματούχο της εποχής Κίσινγκερ, που μας βοηθούσε- θα έλυνε όλες τις απορίες μας και θα απαντούσε στα πολλά βασανιστικά ερωτήματα, που έχουμε όλοι στην Κύπρο και αρκετοί στην Ελλάδα.

Μαζί με τον χάρτη είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε με διάφορους τρόπους, πάντα ΝΟΜΙΜΟΥΣ, τη συντριπτική πλειοψηφία των εγγράφων του Κίσινγκερ για την Κύπρο, την Ελλάδα, τη Χιλή, την Μπαγκλαντές και το Ανατολικό Τιμόρ.

13 Αυγούστου του 1974: Στα γραφεία της CΙΑ -και σε στενή συνεργασία με το επιτελείο του Κίσινγκερ,
συμπεριλαμβανομένου και του νομικού του συμβούλου, Χέλμουντ Σόνενφελτ- τα μέλη της ομάδας Βureau of Ιntelligence and Research, που ασχολούνταν με την «Κυπριακή Κρίση», όπως είχε χαρακτηριστεί η εισβολή, σχεδίασαν ένα χάρτη με τον αριθμό 9. Ήταν ο ένατος μίας σειράς χαρτών, που απεικόνιζαν τις κινήσεις των τουρκικών στρατευμάτων από την 20ή Ιουλίου 1974, όταν άρχισε η εισβολή, μέχρι εκείνη την ημέρα, τη 13η Αυγούστου. Την επόμενη ημέρα, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη εισβολή, που ολοκλήρωσε την τραγωδία. Οι οκτώ χάρτες καταστράφηκαν και ο ένατος διασώθηκε επειδή ο Κίσινγκερ είχε μία κακή, όπως αποδείχθηκε, συνήθεια να κρατά στο προσωπικό του αρχείο μερικά από τα σημειώματα των συνεργατών του. Η λεζάντα στο χάρτη έγραφε τα εξής: “9. Map done by the Bureau of Intellegence and Research projecting Turkish moves on Cyprus, August 13, 1974. SECRET”.


Ο χάρτης πρωτοδημοσιεύθηκε στο βιβλίο «Τα Μυστικά Αρχεία του Κίσινγκερ» (Εκδόσεις Λιβάνη) του Κώστα Βενιζέλου και του Μιχάλη Ιγνατίου. Ο Κίσινγκερ, δεν αμφισβήτησε ποτέ την εγκυρότητα του χάρτη και των εγγράφων. Μάλιστα, με επιστολή που έστειλε η προσωπική του γραμματέας στον Μιχ. Ιγνατίου, αποδέχεται και την ύπαρξη του Μνημονίου Σόνενφελντ

Ο χάρτης, παρουσίαζε την προηγούμενη μέρα το νησί διχοτομημένο, όπως ακριβώς το έκοψαν στα δύο την επόμενη ημέρα (14 Αυγούστου του 1974), τα στρατεύματα του Αττίλα. Θυμάμαι, όταν τον παρουσίασα σε φίλο καθηγητή που μας συμβούλευε στη διάρκεια της έρευνας, ότι υπέστη το ίδιο σοκ με το δικό μας, όταν τον πρωτοπήραμε στα χέρια μας. Και πολύ ορθά μας υπογράμμισε, πως αυτός ο χάρτης αποδεικνύει όλα όσα υποστηρίξαμε κατά καιρούς, ότι το πραξικόπημα και η εισβολή ήταν σχεδιασμένα από την Ουάσινγκτον.

Τον χάρτη ανακαλύψαμε μαζί με ένα φάκελο γεμάτο έγγραφα, με τον χαρακτηρισμό “For ΕyesΟnly”. Για να αντιληφθεί ο αναγνώστης τη σημαντικότητά τους, αρκεί να εξηγήσουμε ότι το είδος των εγγράφων αυτών, καταστρέφονται μόλις διαβαστούν από τον παραλήπτη (που ήταν ο Κίσινγκερ). Δεν είναι περίεργο σε εμάς ότι ο τότε υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, δεν τα κατέστρεψε. Ενιωθε άτρωτος και είχε σχεδιάσει να περάσει από τη Γερουσία μία τροπολογία, η οποία θα απαγόρευε την αποκάλυψη των εγγράφων του μέχρι το θάνατό του. Ομως, τον Αύγουστο του 2001, υπό την επιμονή και την πίεση των ερευνητών, Αμερικανών και ξένων, αποδέχθηκε τη δημοσιοποίηση μερικών εκ των εγγράφων του, τα οποία είχαμε ήδη εξασφαλίσει πάντα με νόμιμο τρόπο. Δεν μπορούσε να πράξει διαφορετικά. Πιστεύω ότι τα έγγραφα με τον χαρακτηρισμό “For ΕyesΟnly”, είναι καταστροφικά για τον Κίσινγκερ και απαντούν στους όψιμους υποστηρικτές του στην Ελλάδα και την Κύπρο. Σε ένα από αυτά, με ημερομηνία 14 Αυγούστου 1974 (ημέρα της δεύτερης εισβολής και ενώ οι μάχες μαίνονταν στην Αμμόχωστο και τη Μόρφου), ο νομικός του σύμβουλος γράφει στον Κίσινγκερ -ανάμεσα στα άλλα- και τα εξής:

«Τίποτα από ό,τι μπορώ να σκεφθώ δεν θα σταματήσει τους Τούρκους από το να προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν διά της βίας όσα απαίτησαν στα τελεσίγραφά τους. Ουσιαστικά, όπως ήταν έτσι κι αλλιώς η αλήθεια, η μόνη πιθανή βιώσιμη λύση (modus vivendi) θα πρέπει να βασισθεί σε μια ντε φάκτο διαίρεση του νησιού, όποια και αν είναι η μορφή της. Εάν οι Τούρκοι κινηθούν γρήγορα και μετά αναγκασθούν να υποχωρήσουν, ίσως προκληθεί ελληνική αντίδραση και τότε ίσως μας δοθεί η ευκαιρία να προσπαθήσουμε για μια συμφωνία (η οποία, ίσως, σώσει και τον Καραμανλή).

Καθώς οι Σοβιετικοί μπορούν να λειτουργήσουν ως φόβητρο, πρέπει να τους κρατήσουμε σε απόσταση. Δεν μπορούν να εξελιχθούν σε διαιτητές μεταξύ συμμάχων των Ηνωμένων Πολιτειών. Τα συμφέροντά τους διαφέρουν ριζικά από τα δικά μας. Εμείς επιθυμούμε ένα modusvivendi μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας, ενώ αυτοί θέλουν μια αδέσμευτη Κύπρο, και προτιμούν την Ελλάδα ή την Τουρκία, ή και τις δυο αποστασιοποιημένες από το ΝΑΤΟ.
Έτσι, θα πρέπει:
-Να προσπαθήσουμε, επειγόντως, να περιορίσουμε την ελληνική αντίδραση, τουλάχιστον για 24 ώρες.
–Να πούμε ξεκάθαρα στους Τούρκους ότι πρέπει να σταματήσουν σήμερα, ή το αργότερο αύριο (tomorrow at the latest).
-Να προειδοποιήσουμε τους Τούρκους ότι η Ελλάδα κινείται ταχύτατα προς τα αριστερά.
-Να στείλουμε έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο στην Αθήνα για να ασκεί συνεχή και άμεση επιρροή στον Καραμανλή.
–Με δεδομένο ότι οι Τούρκοι θα καταλάβουν γρήγορα την Αμμόχωστο, να διαβεβαιώσετε ιδιωτικά τους Τούρκους (privately assure Τurks) ότι θα τους εξασφαλίσουμε λύση που θα περιλαμβάνει το ένα τρίτο του νησιού, στο πλαίσιο κάποιου διακανονισμού ομοσπονδιακής φύσης. 
-Να διαβεβαιώσουμε τους Ελληνες ότι θα περιορίσουμε τις τουρκικές απαιτήσεις και δεν θα επιτρέψουμε άλλους εγκλωβισμένους, κ.λπ.

Δεν πρέπει να εμπλακείτε άμεσα, άστε να σταματήσουν οι εχθροπραξίες. Αφού γίνει αυτό, πρέπει να το κάνετε διότι δεν υπάρχει εναλλακτική δυνατότητα, και μόνο εμείς έχουμε το βάρος (να το πράξουμε)».

Ο χάρτης, το Μνημόνιο του Σόνενφελντ και τα υπόλοιπα έγγραφα με τον χαρακτηρισμό “For Εyes Οnly”, αποδεικνύουν τον απαράδεκτο ρόλο του Κίσινγκερ στην κυπριακή τραγωδία. Όσες προσπάθειες και αν κάνουν οι κατευθυνόμενοι υποστηρικτές του, θα αποτύχουν, διότι ομιλούν από μόνα τους τα δικά του έγγραφα…

Η κρίση, οι επέτειοι και οι θύμησες… 

Η 39η μαύρη επέτειος της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, ως επακόλουθο του χουντικού πραξικοπήματος εναντίον του Μακαρίου, θα περάσει και θα φύγει, όπως όλες οι προηγούμενες. Αποδέχομαι ότι η οικονομική κρίση ισοπέδωσε τα πάντα, και ένα θέμα όπως η τραγωδία της Κύπρου, που δεν επηρεάζει τις ζωές των ανθρώπων, είναι λογικό να περνά απαρατήρητο. Αλλωστε, πρόκειται για μία μεγάλη εθνική ήττα, αλλά και ενοχή, που η Ελλάδα εδώ και χρόνια, προσπαθεί να ξεχάσει -αν και η φράση «να σβήσει από τη μνήμη της», αποτυπώνει καλύτερα την πραγματικότητα.

Τα τελευταία 2-3 χρόνια επιχειρείται να παρουσιαστεί το διπλό έγκλημα, το πραξικόπημα και η εισβολή, ως μία ανόητη πράξη του Δημήτριου Ιωαννίδη, και αυτή η προσπάθεια έχει θυμώσει δικαιολογημένα όσους ασχοληθήκαμε πραγματικά και χωρίς κομματικές παρωπίδες, με την αμερικανική ευθύνη, η οποία είναι αποδεδειγμένη, σε σημείο που δεν αμφισβητείται ούτε από τους ίδιους τους Αμερικανούς.

 Άλλωστε, ο μακαρίτης Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, μίλησε και δημόσια και ιδιωτικά σε φίλους του δημοσιογράφους, για το αμερικανικό λάθος την περίοδο του πραξικοπήματος και της εισβολής. Οταν ξεκίνησε η έρευνα για τα αρχεία του Χένρι Κίσινγκερ, καλοί μου φίλοι, που με αγαπούσαν πραγματικά, μου ομολόγησαν πως μερικές φορές τους θύμιζα τον «Δον Κιχώτη», και άλλες φορές έναν ονειροπαρμένο δημοσιογράφο, ο οποίος πιστεύει πως γίνονται θαύματα.

«Πώς θα βρείτε εσείς τα έγγραφα του Κίσινγκερ», μου είπε θυμωμένα ένας εξ αυτών, «όταν απέτυχαν τόσοι άλλοι». Προφανώς, όλοι ήθελαν πραγματικά να με προστατεύσουν από το τράνταγμα της απογοήτευσης, ως αποτέλεσμα μίας μεγάλης αποτυχίας της έρευνας, που αρχίσαμε με άλλους ερευνητές και φοιτητές που μας βοηθούσαν. Σημασία έχει ότι τα καταφέραμε…

Πηγή:http://mignatiou.com/2014/08/

Μιχάλης Ιγνατίου: Χένρι Κίσινγκερ Κτηνώδης προς δικούς του και ξένους



Απόσπασμα από συνέντευξη του Μ. Ιγνατίου στον Γιώργο Δημητρακόπουλο

- Ποιες σκέψεις σάς οδήγησαν ώστε να πάρετε την απόφαση να ασχοληθείτε τόσο συστηματικά με την έρευνα των αρχείων;

«Ολοι οι νέοι που θέλουν να γίνουν δημοσιογράφοι έχουν όνειρα. Εγώ είχα παθιαστεί με τα έγγραφα του Κίσινγκερ. Το 1980, ο δρόμος μου με έφερε στην Ουάσιγκτον όπου συναντήθηκα με τον Μάριο Ευρυβιάδη και τον Γιάννη Ρουμπάτη. Με ενθάρρυναν, είναι η αλήθεια, δεν με απογοήτευσαν καθόλου. Ο Μάριος ήταν ο πρώτος που μου είπε, με λίγα λόγια, ότι τα έγγραφα δεν τα βρίσκει κανείς στο δρόμο, αλλά απαιτείται μεγάλη προσπάθεια. Απαιτείται υπομονή και επιμονή, μου είπε. Μου μίλησε για το νόμο Freedom of Information Act (FOIA), μου έδωσε μία φωτοτυπία του νόμου και μου είπε "να πας σπίτι σου και να τον μελετήσεις". Οι αποτυχίες ήταν αμέτρητες. Επισκέφθηκα πολλές φορές και τα αμερικανικά αρχεία στο Μέριλαντ, αλλά τα έγγραφα που έβρισκα ήταν... αστεία.
Τηλεγραφήματα του Μακάριου για το γάμο της κόρης του Νίξον, και άλλα παρόμοια. Το 1989, ξεκίνησα συστηματικά την έρευνα για τα αρχεία του Κίσινγκερ. Στην πορεία είχα την τύχη να συναντήσω και άλλους, που αναζητούσαν και αυτοί τα έγγραφα για τις πατρίδες τους. Οταν ενώσαμε τις δυνάμεις μας κάναμε θαύματα. Εγώ έχω χιλιάδες έγγραφα του Κίσινγκερ και τα έχω διαβάσει όλα».
- Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην αρχή του βιβλίου συμμετέχετε σε ομάδα που ασχολείται με τον αποχαρακτηρισμό εγγράφων του Λευκού Οίκου, του Στέιτ Ντεπάρτμεντ και της CIA. Θα θέλατε να μας περιγράψετε αυτή την εμπειρία;
«Τα μέλη της δικής μας ομάδας δεν πηγαίνουμε πλέον στα αρχεία του Μέριλαντ, αν και για το βιβλίο του Καραμανλή χρειάστηκε να τα επισκεφθώ πολλές φορές, ενώ είχα κάνει και ένα ταξίδι στη βιβλιοθήκη του προέδρου Λίντον Τζόνσον. Στα αρχεία η διαδικασία είναι πολύ εύκολη, όταν βεβαίως έχεις υπομονή να τη μάθεις. Εμείς κάνουμε κάτι άλλο. Από το 2000 κυνηγούμε έγγραφα της πρόσφατης περιόδου.
Ενα παράδειγμα είναι τα Ιμια. Ενα δεύτερο είναι το σχέδιο Ανάν. Ενα τρίτο παράδειγμα είναι τα έγγραφα για τη συμφωνία Σημίτη - Ντεμιρέλ στη Μαδρίτη, τα οποία είναι αποκαλυπτικά και ελπίζω το βιβλίο να δημοσιευθεί μέσα στο χρόνο. Οπως σας είπα παραπάνω, για τις έρευνες αυτές χρησιμοποιούμε το σχετικό νόμο FOIA. Πρόσφατα η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει πολλά έγγραφα και τηλεγραφήματα για την υπόθεση Οτσαλάν και την υπόθεση του Λάλα».
- Εάν έπρεπε να παρουσιάσετε και να σχολιάσετε το νόμο των ΗΠΑ για τον αποχαρακτηρισμό των εγγράφων όπως επίσης και την ακολουθούμενη διαδικασία, τι θα μπορούσατε να μας πείτε;
«Μακάρι όλες οι χώρες να είχαν ένα παρόμοιο νόμο που να επιτρέπει στους ερευνητές να αναζητούν και να κερδίζουν απόρρητα έγγραφα. Η Αμερική είναι πρωτοπόρα και βασικά δείχνει και κάτι άλλο: Οτι δεν έχει κανένα κόμπλεξ γι' αυτά που κάνει, νόμιμα ή "παράνομα", για να προστατεύσει τα συμφέροντά της. Και επίσης οι αρμόδιοι είναι κύριοι. Οταν τους κερδίσεις σού βγάζουν και το καπέλο. Οταν χάσεις -διότι οι ήττες είναι περισσότερες από τις νίκες- θα σου πουν και ένα λόγο... παρηγοριάς. Βεβαίως, μέχρι να κερδίσει ο ερευνητής τα έγγραφα μπορεί να περάσουν πολλά χρόνια. Ξεκινήσαμε να αναζητούμε τα έγγραφα του Κίσινγκερ το 1989. Πήραμε τα πρώτα το 1996 και τα υπόλοιπα την πρώτη εβδομάδα Αυγούστου του 2001. Ομως, άξιζε ο κόπος».
- Το απόρρητο αρχείο του Κίσινγκερ. Συμμετείχατε στην ερευνητική ομάδα που ασχολήθηκε με την αποκάλυψη των εγγράφων. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από το υλικό που είδατε;
«Πρώτη μου διαπίστωση είναι αυτή: μέσα από τα έγγραφα αναδεικνύεται ένας "κτηνώδης" Κίσινγκερ και προς τους συνεργάτες του, όχι μόνο προς τους ξένους ηγέτες που υποτίθεται πως τον ενοχλούσαν. Ηταν απόλυτος, καμωνόταν πως τους άκουγε στις συσκέψεις που είχαν, αλλά αποφάσιζε αυτός, δεν υπολόγιζε τίποτα. Γι' αυτό και έκανε τόσα λάθη.
Οσον αφορά την Κύπρο, πιστεύω πως δεν πρέπει να έχει κανείς Ελληνας αμφιβολία πως ήταν ο αρχιτέκτονας του διπλού εγκλήματος, του πραξικοπήματος και της εισβολής-κατοχής. Εμείς έχουμε και τα έγγραφα "for eyes only", τα οποία ενώ έπρεπε να καίει, τα κράτησε. Και αυτά τα έγγραφα τον "έκαψαν". Η δική μας ομάδα βρήκε το χάρτη της CIA με ημερομηνία 13 Αυγούστου 1974, που δείχνει πώς θα ήταν η Κύπρος την επομένη. Φαντάζεστε πώς ένιωσα όταν τον κράτησα στα χέρια μου»

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΙΣΣΙΓΝΚΕΡ: ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΜΕ ΚΡΙΣΗ ΣΕ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ – ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο ίδιος ο Χένρι Κίσσινγκερ, σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα του τύπου, είχε από το 1983, εκμυστηρευτεί σε εκπροσώπους Εβραϊκών Συναγωγών στη Γερμανία, το τι θα συμβεί σε αραβικές χώρες της Μέσης Ανατολής (βλέπε Συρία, Αίγυπτος κ.α.), αλλά και σε Ελλάδα και Κύπρο! Στις πρώτες εμφύλιος, σε εμάς «δρομολογημένη οικονομική κρίση» που άρχισε χάρη στην ένταξη Ελλάδας και Κύπρου στο ευρώ… Και όλα αυτά για ποιο λόγο; Για να ελέγξει το Ισραήλ και κυρίως το Σιωνιστικό υπερλόμπυ των ΗΠΑ, τα ενεργειακά κοιτάσματα της Αν. Μεσογείου. Αυτά που ξεπήδησαν ξαφνικά στο λεξιλόγιό μας μαζί με την «ΑΟΖ»:

ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ: «Στις αρχές του 21ου αιώνα το Ισραήλ πρέπει να ελέγχει όλα τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου.
Από τους συνδικαιούχους μόνο με την Τουρκία πρέπει να διαπραγματευτεί και στην ανάγκη να παραχωρήσει ένα μέρος.
Οι Αραβικές χώρες της Μέσης Ανατολής θα είναι απασχολημένες σε εμφύλιες συρράξεις.
Η Ελλάδα και η Κύπρος θα μαστίζονται από δρομολογημένη οικονομική κρίση»

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΓΜΑ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: ΩΣ ΤΟ 2018 ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ!

Κίσινγκερ:«Αγαπητέ μου, μην απορείς. Η Ελλάδα θα μπει στο ευρώ και θα καταστραφεί οικονομικά. Μέχρι το 2018 δεν θα υπάρχει τίποτα δικό της! Δεν θα έχει μείνει τίποτα στην Ελλάδα»!

".. η Ελλάδα της δυνατής και παμβαλκανικής τότε δραχμής, μπήκε ξαφνικά και απρόσμενα επί Σημίτη στο ευρώ το 2001, με το τρυκ του αμερικανικού σουέπ της Goldman Sachs, που έκρυψε μέρος του Χρέους και συγκεκριμένα 2,8 δισ., τα οποία θα τα πληρώσουμε εντόκως 16 δισ…

Οι Καθηγητές της παρέας Κίσσινγκερ ήταν λοιπόν πολύ καλά ενημερωμένοι, γνωρίζοντας χρόνια πριν αυτά που σχεδιάζονταν για τη χώρα μας. Διότι όχι μόνο μπήκαμε στο Ευρώ, αλλά πραγματικά καταστραφήκαμε οικονομικά, αφού στερηθήκαμε το εθνικό νόμισμα, που αντί περικοπής μισθών, έκανε απλά μια διόρθωση ισοτιμίας, κρατώντας ανταγωνιστικά τα εξαγώγιμα ελληνικά προϊόντα (όσα είχαν μείνει) και κυρίως τις δημοφιλείς ελληνικές υπηρεσίες (Τουρισμός)…

ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Σήμερα, στα 2016, η καταστροφή είναι πια τραγική, τα λουκέτα χιλιάδες, οι άνεργοι 1,5 εκατομμύριο, οι νεόπτωχοι εκατομμύρια και ο εθνικός πλούτος μπαίνει στο Ταμείο Ξεπουλήματος, έναντι πινακίου φακής! Αεροδρόμια, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΣΕ, Δημόσιες Επιχειρήσεις και Μετοχές, Οικόπεδα και Ακίνητα, Υποδομές, ξεπουλιούνται κυριολεκτικά στο ελάχιστο της πραγματικής τους αξίας, «λόγω ανάγκης» ή καλύτερα «λόγω βλακείας», για να μην πούμε τίποτε χειρότερο…
Και σε λίγο, πραγματικά δεν θα μείνει τίποτα στην Ελλάδα. Δεν θα υπάρχει καν Ελλάδα, με χιλιάδες πρόσφυγες και απεσταλμένους παράλληλα ισλαμιστές μετανάστες, να τους έχουν φέρει «για να μας λύσουν το Δημογραφικό», την τρομακτική υπογεννητικότητα που μας αφανίζει πια σαν Έθνος…

Όλα λοιπόν ήταν στο Σχέδιο… Ένα Σχέδιο όχι καθαρά Αμερικανικό, αλλά βαθιά ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ, που αποσκοπεί δηλαδή στην παγκόσμια κυριαρχία μιας συγκεκριμένης οικονομικής ελίτ των ΗΠΑ που οραματίζεται τον «Ναό του Σολομώντα» και βρίσκεται πλέον σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Ομπάμα, στα σχέδια της οποίας ακόμη και οι απλοί και εν πολλοίς φιλέλληνες πολίτες του Ισραήλ, στέκονται βαρύ εμπόδιο…

Ανώνυμος είπε...


"Ο χάρτης, παρουσίαζε την προηγούμενη μέρα το νησί διχοτομημένο, όπως ακριβώς το έκοψαν στα δύο την επόμενη ημέρα (14 Αυγούστου του 1974), τα στρατεύματα του Αττίλα.

"..το είδος των εγγράφων αυτών, καταστρέφονται μόλις διαβαστούν από τον παραλήπτη (που ήταν ο Κίσινγκερ). Δεν είναι περίεργο σε εμάς ότι ο τότε υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, δεν τα κατέστρεψε. Ενιωθε άτρωτος.."
".. αποδέχθηκε τη δημοσιοποίηση μερικών εκ των εγγράφων του..Δεν μπορούσε να πράξει διαφορετικά."

Φοβερά αδιάσειστα στοιχεία για τον (γνωστό σε όλους) Κίσινγκερ με το γνωστό δόγμα:


«Ο λαός των Ελλήνων είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευτεί. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθεί να συμμορφωθεί. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας».

ΔΕΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΑ;

Σχετικά με το "φόβο της δημοσιοποίησης" έχω μια υπόνοια ότι στο βάθος ίσως υπάρχει το αντίθετο, η επιθυμία της δημοσιοποίησης λόγω "κρυφής ικανοποίησης", και έπαρσης ότι "είμαστε τα αφεντικά του πλανήτη"!

Μην ξεχνάμε ότι μετά την πτώση του Σαντάμ δεν έκαναν καν τον κόπο να σκηνοθετήσουν υποτιθέμενα ευρήματα πυρηνικών ή έστω χημικών ενώ ο πόλεμος έγινε ΜΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΠΡΌΦΑΣΗ.
Ήταν σαν να λένε "Κάνουμε ότι θέλουμε.Είμαστε τα αφεντικά του πλανήτη"!