Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Νίκος Φίλης: "Δὲν θεωρῶ ὅτι ἀσπίδα μου εἶναι νὰ κάνω τὸν σταυρό μου ἐν παρατάξει κάθε πρωὶ"



orthodoxia-ellhnismos

ΣΧΟΛΙΟ: Καί πιά θεωρείται ασπίδα "μου" εν παρατάξει; Κάθε Αυγή; Ενα hot dog;

Αμέθυστος

3 σχόλια:

ΦΩΤΟΔΕΚΤΗΣ είπε...

Μονο εμετο προκαλουν πλεον οι δηλωσεις και τα πιστευω του γενιτσαρου δηθεν υπουργου που διαφεντευει τις ολο και λιγοτερες τυχες των παιδιων μας και οχι μονο.Η τακτικη του να τον απαξιωνεις ειναι η πρωτη επιλογη οχι ομως και η μοναδικη γιατι το ατομο (επ`ουδενι προσωπο) αν δεν βρει καπου αντισταση θα συνεχισει το αποδομητικο του εργο.

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανές πως ο κ. Φίλης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ υπουργός παιδείας - όπως δεν είναι π.χ. μάγειρας ένας που δεν ξεύρει να μαγειρεύη, ή ποδηλάτης ένας που δεν ξεύρει να κάνη ποδήλατο... Καιρός να παύσουμε να παίρνουμε σαν πραγματικότητα ό,τι ο καθένας μάς παρουσιάζει... Αλλ' αυτό απαιτεί προφανώς ελεύθερη την ψυχή μας...

Μαρία Π. είπε...

Έβαλαν στην κρισιμότερη θέση, που έχει να κάνει με τα παιδιά, το μέλλον αυτής της χώρας, κάποιον που αποδεικνύεται από τους πιο "σκληροπυρηνικούς" και επικίνδυνους τύπους αυτής της κυβέρνησης.

Έβλεπα στην ιστοσελίδα του Μηλιού την γνωστή απεικόνιση με το σφυροδρέπανο και τον Κινέζο εργάτη που υψώνει τη γροθιά και καταπατάει με τη μπότα του όλα τα θρησκευτικά σύμβολα, ανάμεσα σε αυτά και ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ..

Ένα σύμβολο που συμπυκνώνει μια φιλοσοφία η οποία εξαπάτησε γενιές ανθρώπων (που αγανακτούσαν με την αδικία στον κόσμο) και τους έστρεψε στην αθεϊα.. αλλά και στο μίσος και την αποστροφή απέναντι σε ότι θυμίζει Χριστό.. αλλά και Ελλάδα ως σύμβολο και ιδέα..
Στο ίδιο μοτίβο εντάσσεται σχεδόν εξ ολοκλήρου η κυβέρνηση..

Ο Φίλης κάνει "στοχευμένες" επεμβάσεις μετατροπής του μέλλοντος αυτής της χώρας..
Συνειδητή αποχριστιανοποίηση και μετατροπή σε ένα άχρωμο κατασκεύασμα..
όπου το Ένα και Μοναδικό Φως του Χριστού και της Ελλάδας να σβήσει..
και στη θέση του να μπουν τα πολλά φανταχτερά χρώματα του ουράνιου τόξου.. της νέας εποχής..

ισχυριζόμενοι μάλιστα ότι μας οδηγούν στην αληθινή θέα των πραγμάτων (κατά τον τρόπο που το φως περνώντας από ένα πρίσμα αναλύεται σε πολλά χρώματα)..
Ναι.. είναι οι διαφωτιστές των σκοτισμένων μαζών (έτσι μας βλέπουν), οι θλιβεροί σωτήρες μας από την άγνοια.. το "πρίσμα" μέσα από το οποίο θα περάσουν τα σκουριασμένα μυαλά μας..

Ο καρπός του δέντρου της γνώσης του καλού και του κακού είναι το "ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ" "το καλό και το κακό", σύμφωνα και με το "ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ".
Το αντίθετο του "Γεννηθήτω το Θελημά Σου"..