Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πληρώνουμε την Παρασκευή το «αμαρτωλό» swap “titlos” της Goldman Sachs!


 Πληρώνουμε τις ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ του Χάζαρου εβραίου Κώστα Σημίτη, που ΚΑΝΕΙΣ δεν τολμάει να μιλήσει γι αυτό το ΚΤΗΝΟΣ, κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος ελέω Δικαιοσύνης, και κυβερνάει από τα παρασκήνια.

Πόπη Σουφλή

Την ώρα που στην Ευρώπη μιλούν για Grexit φοβίζοντας και τρομοκρατώντας τον κόσμο, έρχεται τώρα και η μεγάλη «βόμβα»!

Το «αμαρτωλό» swap με την ονομασία...
«titlos» που οργανώθηκε από την Goldman Sachs για να μπει η Ελλάδα στην ευρωζώνη και τώρα βρίσκεται στα χέρια της Εθνικής Τράπεζας, δεν «κουρεύτηκε» στο PSI το 2012, καλείται να πληρώσει η κυβέρνηση μέχρι τις 20 Μαρτίου.

Τι συμπέρασμα θα βγάλει ο κόσμος αν τελικά η ΕΚΤ (με παρέμβαση της Ευρώπης) δεχθεί μετά από το στραγγαλισμό της ρευστότητας στην Ελλάδα και τις αλλεπάλληλες αρνήσεις Ντράγκι, να αυξήσει τελικά το πλαφόν των εντόκων γραμματίων έστω και για κάποια εκατομμύρια, λίγες ώρες πριν λήξει το περιβόητο swap; 

Είτε στην σημερινή συνεδρίαση της ΕΚΤ είτε για «ξεκάρφωμα» την επόμενη εβδομάδα;

«Οι πληρωμές μέχρι τις 20 Μαρτίου περιλαμβάνουν και τους τόκους για το swap ομολόγων που είχε οργανωθεί αρχικά από την Goldman Sachs» με το οποίο έγινε και η ένταξη της χώρας στην ευρωζώνη, αναφέρει το δημοσίευμα που επικαλείται πηγή προσκείμενη στις εξελίξεις.

«Το παράγωγο της Goldman, που τώρα έχει η Εθνική Τράπεζα ..καλλώπισε το αυξανόμενο χρέος της χώρας το 2001, βοηθώντας την να ανταποκριθεί στους κανόνες ένταξης στην ευρωζώνη. Εκπρόσωποι της Εθνικής Τράπεζας και της Goldman Sachs αρνήθηκαν να σχολιάσουν και να αποκαλύψουν το ύψος του ποσού που λήγει για το swap» σημειώνει το Bloomberg.

Πως είναι δυνατόν να μην γνωρίζει κανείς το ύψος αυτού του swap και το τι πρέπει να πληρωθεί.

Πηγή

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TI NA ΠΟΥΜΕ ΠΙΑ?
ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ!!
ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!
ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΑΔΙΣΤΙΚΑ!!
ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ?
ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΑ ΟΠΛΑ?
ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ?
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Η μεγαλύτερη βλακεία που θα μπορούσε να κάνει ο λαός αυτός, θα ήταν να πάρει τα όπλα. Ελπίζουμε ότι δεν είναι και ΤΟΣΟ ηλίθιος ώστε να υπακούσει σε τέτοιου είδους βολικές προτροπές. Ελπίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

10.05 Μην ανησυχείς. Η τηλεόραση και ο καναπές, έχουν κάνει καλή δουλειά. Το πολύ πολύ να αυξηθεί η κατανάλωση αντικαταθλιπτικών!

Ανώνυμος είπε...

Κανένας δεν θέλει να δει ακραία πράγματα ως επίλογο αυτής της κατάμαυρης σελίδας της νεότερης ιστορίας της χώρας. Το μόνο που θέλουμε όλοι είναι η απόδοση δικαιοσύνης, όχι με την έννοια της τιμωρίας κάποιων (τι νόημα θα είχε), αλλά μήπως μπορέσουν να επιστραφούν κάποια από τα κλεμμένα για να βελτιωθεί όσο γίνεται η κατάσταση. Και μήπως μπορέσει να αποδειχθεί ότι οι συμβάσεις αγορών όπλων κτλ.. είναι παράνομες, ως προϊόν δωροδοκίας και έτσι να διεκδικήσουμε να μην πληρώσουμε! Να τα πληρώσουν αυτοί που δωροδόκησαν, αυτοί που δωροδοκήθηκαν, αυτοί που τα υπερτιμολογούσαν (αφού υπήρχε απευθείας συναλλαγή χωρίς ανταγωνιστή), και οι Τράπεζες που εισέπραξαν τόσους τόκους από την χρηματοδότηση των ομολόγων που εξέδιδαν γι' αυτό τον σκοπό.

amethystos είπε...

H τιμωρία μέσα στά πλαίσια τής ανθρώπινης δικαιοσύνης είναι παραδειγματική. Αφορά τό μέλλον μιάς κοινωνίας,τήν αποφυγή τής επανάληψης.

Ανώνυμος είπε...

Δεν τρελάθηκα να πάρω τα όπλα για να αυξήσει ο Πάγκαλος τα χοντρά λίπη που του κρέμονται κάτω απ΄ τα σαγόνια! Τόσο κορόιδο, πια δεν είμαι!

amethystos είπε...

Υπάρχουν πολλών ειδών όπλα.

Ανώνυμος είπε...

9.55 Σωστό είναι αυτό, όμως ο κόσμος ξέρεις τι λέει;; Τι να το κάνω, να πάνε φυλακή αν δεν επιστραφούν πίσω τα χρήματα του λαού;; Μήπως θα υπάρξει κάποια διαφορά;; Η Ελλάδα καταστράφηκε. Με αυτό το χρέος που της φόρτωσαν είναι αδύνατον να ανακάμψει. Όλες οι προβλέψεις είναι όχι απλά δυσοίωνες αλλά μιλούν ακόμα και για βιολογική εξαφάνιση μετά από κάποιες δεκαετίες. Αυτή την στιγμή στην Ελλάδα η συντριπτική πλειοψηφία των γεννήσεων, είναι άλλης εθνικότητας.Και αυτό επιδεινώνεται όσο περνάει ο καιρός.Το ίδιο συμβαίνει και στα σχολεία.

amethystos είπε...

Καί άν επιστραφούν τά χρήματα τί θά αλλάξει; Πώς θά ξαναβρούμε τά σύνορα, τόν Διγενή Ακρίτα;; Τά χρήματα δέν έχουν πατρίδα. Οι Ελληνες πάσχουν. Είναι άθεοι πλέον, δέν πιστεύουν στήν Πρόνοια. Οι μωαμεθανοί πού γεννάνε είναι πλούσιοι;; Ο ''σκοπός'' χάθηκε!

Ανώνυμος είπε...

Δεν συμφωνώ με αυτό που συμβαίνει, απλά το περιγράφω. Ο Έλληνας είναι πλέον υλιστής, άθεος και άτολμος, αυτό είναι δεδομένο. Η επιστροφή των χρημάτων θα κάλυπτε ένα μέρος του χρέους ώστε να μην χάσουμε τουλάχιστον την εθνική μας κυριαρχία και να μην κινδυνεύουμε ακόμα και με αλλαγή συνόρων. Δε νομίζω ότι το ζητούμενο είναι πια ο ευδαιμονισμός. Είναι απλά και μόνο η ύπαρξη της χώρας (για όποιον βλέπει πιο μακριά) έστω και σε τριτοκοσμική μορφή.Τώρα, η πνευματική κατάσταση σε γενικές γραμμές χειροτερεύει. Μόνο σε λίγους βελτιώθηκε λόγω της οικονομικής κρίσης..Στο πως θα ξαναβρούμε σκοπό σαν λαός δεν έχω απάντηση.. Όσο δεν υπάρχει μετάνοια και επιστροφή στον Κύριο είμαστε χαμένοι από κάθε άποψη..

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζω το 3.08 γιατί διάβασα για τον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο ότι επέμενε πολύ πάνω στο θέμα της ελπίδας που οφείλουμε να έχουμε όλοι και για τον εαυτό μας αλλά και για τους άλλους.Σε ένα μοναχό τον Θεόδωρο που απαρνήθηκε τον μοναχισμό και όλοι τον θεωρούσαν χαμένο του έστειλε δύο επιστολές που του γράφει: Κι αν όλοι έχουν απελπιστεί με σένα, και αν εσύ ο ίδιος έχεις απελπιστεί με τον εαυτό σου, εγώ όμως ελπίζω για σένα γιατί αυτό είναι το θέλημα του Θεού.Η απελπισία είναι το μεγαλύτερο όπλο του διαβόλου. Μας παραλύει πνευματικά, και είναι μια καλυμένη απιστία.To ίδιο λέει και ο Άγιος Νικόδημος.
Άρα εμείς οφείλουμε να ελπίζουμε πάντοτε στην βοήθεια του Θεού και στην πρόνοιά Του γιατί αυτή είναι η αληθινή πίστη που Του "λύνει τα χέρια", και γιατί μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε και ατομικά αλλά και σαν έθνος. Μια μικρή μαγιά πίστης, ελπίδας, και προσευχής αν υπάρχει, όπως έλεγε ο άγιος Παϊσιος, αρκεί για να ενεργήσει ο Θεός για όλους.Ας Τον εμπιστευτούμε λοιπόν όσο και αν είναι όλα τόσο δυσοίωνα!