Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

“Αυτοί είναι οι 10 λόγοι για τους οποίους ο Βαγγέλης ΔΕΝ γίνεται να αυτοκτόνησε”

giakoumakis
1. Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, φάνηκε πως περπάτησε 800 μέτρα μακριά από τη σχολή, με σκοπό να αυτοκτονήσει. Ένας άνθρωπος που θέλει να αυτοκτονήσει, δεν περπατάει σχεδόν ένα χιλιόμετρο για να κρυφτεί και να αυτοκτονήσει. Και ακόμα και να το κάνει, με 800 μέτρα ποδαρόδρομο, το μυαλό χαλαρώνει και ηρεμείς και
έπειτα ζυγίζεις αλλιώς τα πράγματα.
2. Φάνηκε πως το σώμα του Βαγγέλη ήταν φαγωμένο στον ώμο και το πρόσωπο από σκυλιά. Πως γίνεται τα σκυλιά να μην κατασπάραξαν όλο το σώμα παρά μόνο ένα μικρό μέρος; Πως γίνεται τα αδέσποτα να μύρισαν ένα πτώμα και τα σκυλιά τα εκπαιδευμένα της αστυνομίας, να μη μύρισαν τίποτα;
3. Ένα σώμα που είναι 40 μέρες στο ίδιο σημείο όπως λένε… αμετακίνητο, προφανώς και θα αφήσει υγρά, και κατά συνέπεια, το γρασίδι από κάτω θα σαπίσει κι αυτό. Στην προκειμένη περίπτωση, το γρασίδι ήταν καταπράσινο. Άρα ο νεαρός, δεν βρισκόταν 40 μέρες εκεί, αλλά κάποιος τον μετέφερε εκεί.
4. Το γεγονός πως ο Βαγγέλης ήταν αριστερόχειρας, το γνώριζαν όλοι στη σχολή. Οπότε για να φανεί αυτοκτονία, έβαλαν το μαχαίρι στο αριστερό του χέρι, κι έκοψαν τη δεξιά φλέβα. Τόσο απλά.
5. Οι βασανιστές του, προφανώς και τον είχαν κάπου κρυμμένο για μέρες (είτε νεκρό είτε ακόμα ζωντανό) και αποφάσισαν να τον σκοτώσουν γιατί με τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, ο Βαγγέλης αν γλίτωνε… θα μιλούσε και θα τα έλεγε όλα. Οπότε… «ή σε σκοτώνουμε ή αυτοκτονείς».
6. Ο συγκάτοικος του Βαγγέλη, είπε οτι έφυγε βιαστηκά από την εστία, χωρίς το κινητό του. Ενώ μαθαίνουμε τώρα, πως πριν χαθεί, μιλούσε επί 2 ώρες με τη μητέρα του.
7. Κάποιος που αυτοκτονεί και υποφέρει… αφήνει ένα σημείωμα. Να πει ποιος φταίει που τον οδήγησε στο σημείο να αυτοκτονήσει. Ο Βαγγέλης δεν άφησε τίποτα. Δεν τον άφησαν να αφήσει τίποτα!
8. Ένα πτώμα σε αποσύνθεση, δεν είναι ικανό να αναδείξει τίποτα! Ούτε αποτυπώματα, ούτε DNA, ούτε σημεία βιασμού, ούτε γδαρσίματα, ΤΙΠΟΤΑ. Αυτοί που φταίνε, ήξεραν πως αν το πτώμα βρεθεί τις πρωτες 2-3 μέρες, θα δείξει πολλά. Τον μετέφεραν εκεί αφού το σώμα βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση. Μόνοι τους τα ήξεραν όλα αυτά; Νέα παιδιά οργάνωσαν το τέλειο έγκλημα; Σε ποιόν μίλησαν; Ποιός τους βοήθησε;
9. Η παρέα των Κρητικών, έψαχνε τον Βαγγέλη στα καφενεία, με τη φωτογραφία του στο χέρι, 6 (έξι) μόλις ώρες αφού εξαφανίστηκε. Πως είναι δυνατόν να θεωρείς κάποιον χαμένο… ενω λείπει απλώς 6 ώρες από τη σχολή και βλεπεις πως εχει ξεχάσει το κινητό στην εστία, όμως έχει πάρει τα κλειδιά; Που σημαίνει πως θα γυρίσει. 6 ώρες είχε να φανεί… και τον θεωρούσαν εξαφανισμένο… Στάχτη στα μάτια των κατοίκων. Στάχτη στα μάτια του περιπτερά. Στάχτη στα μάτια των θαμώνων των καφενείων. Σου λέει «οταν έρθουν τα κανάλια, να πουνε οτι τον ψάχναμε απο την πρώτη ώρα… επείδη τρελαθήκαμε από την αγωνία μας για τον ΦΙΛΟ μας».
10. Όποιος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, δείχνει το πρόσωπό του στην κάμερα. Μίλησαν 5-6 παιδιά, με πρόσωπο στην κάμερα. Αθώα παιδιά. Και μίλησαν και 5 Κρητικοί, με γυρισμένη πλάτη, να βλέπουμε τα μαύρα Κρητικά δερμάτινα μπουφάν.
archangelosmichail.gr
blablaworldnews

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το αίμα ξεπλένεται με αίμα.

Ανώνυμος είπε...

Το αίμα ξεπλένεται με αίμα; Δηλ. τι προτείνεις, να ανοίξουν βεντέτα; Είναι δυνατόν να ακούγονται αυτά; Στις πολιτισμένες χώρες υπάρχει η δικαιοσύνη. Όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες που γέννησαν και το άρρωστο φαινόμενο των τζιχαντιστών. Να μπουν ισόβια στη φυλακή όσοι φταίνε!

Σχετικά με αυτό που γράφει το άρθρο ότι βλέπουμε την πλάτη πέντε Κρητικών με μαύρα κρητικά μπουφάν, θέλω να πω ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι βουνίσιοι (βοσκοί), που είναι όχι απλά μια ελάχιστη μειοψηφία που δεν καταλαβαίνεις ούτε τι λένε, αλλά είναι και μέσα στην Κρήτη, απομονωμένοι και καταδικαστέοι απ' όλους.Οπλοφορούν, κλέβουν, και γενικά έχουν μια παραβατική συμπεριφορά. Όταν ακούμε τον έναν να λέει "του διναμε σφαλιάρες, γιατί έτσι κάνουμε εμείς στον τόπο μας" δεν ξέρω ποιον τόπο εννοεί! Μάλλον εννοεί το μαντρί του, με τα πρόβατα πάνω στο βουνό!Δεν γίνεται πέντε άξεστοι,"πρωτόγονοι" και στο μυαλό και στην καρδιά, να διασύρουν ένα ολόκληρο νησί με καλούς, αξιοπρεπείς, και φιλόξενους ανθρώπους που έχουν σοκαριστεί και καταστενοχωρηθεί με τον άδικο θάνατο αυτού του παιδιού που τελικά ήταν πολύ καλό και αγαθό,για να παραμείνει σ' ενα τέτοιο κόσμο. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του..

Ανώνυμος είπε...

"Στις πολιτισμένες χώρες υπάρχει η δικαιοσύνη"Για ποια πολιτισμένη χώρα μιλάτε ακριβώς;

amethystos είπε...

Υπάρχει μιά σχετική δικαιοσύνη, άς πούμε. Η απόδοση δικαιοσύνης είναι πολύ ακριβή. Αλλά υπάρχει τό αίτημα τής δικαιοσύνης, πού χάθηκε στούς Ελληνες.

Ανώνυμος είπε...

7.42 Καταλαβαίνω με ποια έννοια το λέτε. Καταλαβαίνω και την αγανάκτησή σας. Κι εγώ έτσι νιώθω.Και μάλιστα πιστεύω ότι η δικαιοσύνη σε πολλές περιπτώσεις, είναι είτε ανίκανη, είτε ανύπαρκτη για διάφορους λόγους.
Όμως η θανατική ποινή δεν είναι το θέλημα του Θεού. Μόνο Εκείνος μπορεί να δώσει ή να αφαιρέσει ζωή. Εκείνος καθορίζει πόσο θα ζήσει εδώ ο κάθε άνθρωπος, από λίγες ώρες ή μέρες (αποβολή εμβρύου), μέχρι πολλά χρόνια. Ο Θεός είναι ο Δημιουργός και τα κριτήριά Του είναι με βάση το αιώνιο συμφέρον της ψυχής. Ανεξιχνίαστες οι βουλές Του.