Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΗΣ: Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΗΠΑ, ΕΥΡΩΠΗ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ…..

 ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΗΝ CIA

Capturjhk
Πορφύρης Δ - Σταφυλά Π
Ο γερμανός δημοσιογράφος Udo Ulfkotte τ.εκδότης μιας μεγάλης γερμανικής εφημερίδας έδωσε αυτήν την εβδομάδα μια συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι Russia Today, επ΄ευκαιρία της εκδόσεως του τελευταίου του βιβλίου  Gekaufte Journalisten (εξαγορασμένοι δημοσιογράφοι).
Livre-6a93cΣε αυτό του το έργο περιγράφει διεξοδικά τη χειραγώγηση των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων από τις αμερικανικές  υπηρεσίες πληροφοριών και κυρίως πως η  Frankfurter Allgemeine Zeitung λειτουργεί «ως μια πόρνη των συμφερόντων της Washington ποδηγετώντας τους αναγνώστες της προς εύνοια των ΗΠΑ» δια πολλαπλών οργανώσεων που χειρίζεται η Washington,όπως τις Atlantic Bridge, την Τριμερή Επιτροπή, τη γερμανική  Marshall Found, το Αμερικανικό Συμβούλιο στη Γερμανία, το Aspen Institute κλπ.
Αυτές οι πληροφορίες ήταν έκτοτε επιβεβαιωμένες από τον Willy Wimmer τ.Γραμματέα του Υπ.Άμυνας της Γερμανίας ο οποίος κατηγόρησε το αμερικανικό Yπ.Εξωτερικών ότι παρεμβαίνει  στον γερμανικό τύπο.
Ο Udo Ulfkotte, πρώην εκδότης μιας από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Γερμανίας, την Frankfurter Allgemeine Zeitung, παραδέχθηκε δημόσια ότι  δουλεύει για τη CIA. Όμως ο φόβος του για έναν επερχόμενο πόλεμο στην Ευρώπη τον οδήγησε στην απόφαση να αποκαλύψει στον κόσμο το πως λειτουργούν τα ΜΜΕ που στην ουσία δεν είναι παρά εταιρείες που ανήκουν στην άρχουσα  οικονομικά τάξη η οποία και τα ελέγχει.10_3076622657_9464f878c0_b
Υπήρξα δημοσιογράφος για περίπου 25 χρόνια και εκπαιδεύθηκα στο πως να λέω ψέματα, να προδίδω και να μην λέω την αλήθεια στο κοινό δήλωσε ο Ulfkotte στο δορυφορικό κανάλι Russia Today.
Έτυχα της υποστήριξης της Κεντρικής Αμερικανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, της CIA. Γιατί; Διότι είμαι φιλοαμερικάνος.”
“Τώρα τα Γερμανικά και Αμερικάνικα ΜΜΕ προσπαθούν να φέρουν τον πόλεμο στους λαούς της Ευρώπης, να φέρουν τον πόλεμο στη Ρωσία. Είναι ταξίδι χωρίς επιστροφή και τότε θα έρθω αντιμέτωπος με τον εαυτό μου και θα πω ότι δεν ήταν σωστό αυτό που έκανα στο παρελθόν, να χειραγωγώ τους ανθρώπους και να κάνω αντιρωσική προπαγάνδα.”
Δεν ήταν σωστό ούτε αυτό που κάνουν οι συνάδελφοί μου και που έκαναν και στο παρελθόν. Δωροδοκούνται για να προδίδουν τον κόσμο όχι μόνο στη Γερμανία αλλά σε όλη την Ευρώπη…Φοβάμαι πολύ ότι θα έχουμε ένα νέο πόλεμο στην Ευρώπη, και αυτή η κατάσταση είναι πολύ δυσάρεστη… Ο πόλεμος ποτέ δεν έρχεται από μόνος του, υπάρχουν πάντα κάποιοι άνθρωποι που πιέζουν για πόλεμο και αυτοί δεν είναι μόνο οι πολιτικοί, είναι και οι δημοσιογράφοι….Capture.ioiuu
Προδώσαμε τους αναγνώστες μας, μόνο για να εξωθήσουμε σε πόλεμο…Δεν θέλω άλλο πια να κάνω αυτό το πράγμα..Βαρέθηκα με αυτήν την προπαγάνδα. Ζούμε σε μια δημοκρατία της Μπανανίας και όχι σε μια δημοκρατική χώρα με ελευθερία του Τύπου.” 
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η πλειοψηφία των δημοσιογράφων που δουλεύουν στα εταιρικά ΜΜΕ σε ΗΠΑ και Ευρώπη,  εργάζονται και για κάποια μυστική υπηρεσία και η δημοσιογραφία είναι μια κάλυψη.
“Πιστεύω ότι αυτό είναι η περίπτωση ιδιαίτερα για τους Βρετανούς και Ισραηλινούς δημοσιογράφους που έχουν μια πολύ στενή σχέση με αυτές τις υπηρεσίες. Βέβαια είναι και οι Γάλλοι δημοσιογράφοι… οι δημοσιογράφοι από Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ταιβάν, Iορδανία…..αλλά και σε πολλές άλλες χώρες”.


 dimpenews.com

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο και όμως αληθινό.
Μεταξύ μας, του δείχνει πολύ για... πληροφοριοδότης!

Ανώνυμος είπε...

"Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η πλειοψηφία των δημοσιογράφων που δουλεύουν στα εταιρικά ΜΜΕ σε ΗΠΑ και Ευρώπη, εργάζονται και για κάποια μυστική υπηρεσία και η δημοσιογραφία είναι μια κάλυψη"

ΕΝΤΑΞΕΙ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΑΙΩΝΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ. ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΕΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ, ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ, ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ. ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΟΙ ΘΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ. ΑΙΩΝΕΣ, ΑΙΩΝΩΝ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΒΑΡΕΤΟ.

Πάντως όσοι από δω αγαπούν τα σχετικά...

Διαβάστε και το "ΑΓΓΕΛΟΣ ή ΔΑΙΜΟΝΑΣ"
ιστορικό μυθιστόρημα της Ιζαμπέλα Παλάσκα. Πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τους πληροφοριοδότες-κατασκόπους στην Ελλάδα πριν το Β Παγκόσμιο. Αναφορά και στο λόρδο Μπάλφουρ, που υπήρξε φημισμένος αρχιμανδρίτης στην Αθήνα του τότε (αχειροτόνητος εντελώς, ΜΟΝΟΣ του είχε φορέσει τα ράσα, εν γνώσει της Αγγλικής κυβέρνησης,) και ο οποίος παρίστανε τον σούπερ εξομολόγο στην ανώτερη καλή τάξη της Αθήνας προκειμένου να εκμαιεύει μυστικά για τα οποία ενδιαφερόταν η Αγγλική Κυβέρνηση. Στο έργο της Ιζαμπέλα Παλάσκα γίνεται μνεία και του Σωφρόνιου του Εσσεξ. Αξίζει να προσεχτεί η αναφορά της. Δεν είναι καθησυχαστική. Η Ιζαμπέλα Παλάσκα σε αυτό το έργο δίνει την βιογραφία του πατέρα της του Γιάννη Βουλπιώτη, πρώην γαμπρού του κόμη Φον Ζίμενς. Ο Βουλπιώτης συνέλαβε την ιδέα για τα Τάγματα Ασφαλείας στην Ελλάδα.
Συνέχεια στο έργο ΑΓΓΕΛΟΣ Ή ΔΑΙΜΟΝΑΣ είναι το έργο της Παλάσκα, με τίτλο ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ. Όλα τα παραπάνω σε αυτά τα δυο βιβλία αναφέρονται. Αξίζει να διαβαστούν.

χαλαρωσε είπε...

επειδη ειναι λιγο δυσκολο να βρουμε το βιβλιο, ενεκα και οικονομικης αφλογιστιας, θα ηθελα να μου πεις, γραψεις, τι ακριβως αναφερει για τον γεροντα Σωφρονιο του Εσσεξ. Εφοσον εχεις το χρονο. Ευχαριστω.

amethystos είπε...

Φίλε χαλάρωσε δέν ξέρω. Θά προσπαθήσουμε νά μάθουμε. Αλλά φοβού τούς παλαιοημερολογίτες καί δώρα προσφέροντες.

χαλαρωσε είπε...

εκει ειναι το ζητημα αμεθυστε. Ερχεται ο φιλος εδω και αφηνει μια πινελια. Ειναι λιγο γκαιμπελιστικο το συστημα, και επειδη για τον μπαλφουρ δεν τραβαμε και καμμια καουρα, δεν ειναι δυνατο να συμψηφιζει την δραση του Γεροντος, με την δραση του μπαλφουρ, με πολυ ευγενικο τροπο, αλλα προκυπτει συμφηφισμος. Να μας πει ο φιλος τι ακριβως λεει το κοριτσι, διοτι πεταει ρετσινια και αν δεν το ξεκαθαρισει τοτε δικαιως του αξιζει κατι αλλο. Και ποια ειναι αυτη, που μιλαει και ανησυχει απο τη δραση του Γεροντα; Δηλαδη δεν ειναι μαρτυρια η ζωη του Γεροντα και ειναι μαρτυρια αυτα που λεει η κορη του αρχιταγματασφαλιτη; Οχι οτι προδικαζουν την ζωη της οι μαλακιες του πατερα της, αλλα καλο θα ηταν να ξερουμε εαν απαρνηθηκε τα καλα του πατερα της και αποκυρηξε το ψωμι που της εδωσαν ανομα χερια. Ετσι θα λογιστει δικαιη η κριση της, αλλιως ειναι αλλο πραγμα και η αναπαραγωγη τουλασχιστον κακοβουλη. Ο Γεροντας να μας προστατευει. Αμην.

Ανώνυμος είπε...

Μην παίρνετε φωτιά άνευ λόγου και ΜΗΝ βγάζετε ΒΙΑΣΤΙΚΑ συμπεράσματα αγαπητοί.Διαβάστε πρώτα και τα ΔΥΟ βιβλία της Ιζαμπέλα Παλάσκα. Οι δανειστικές βιβλιοθήκες σίγουρα τα διαθέτουν.

χαλαρωσε είπε...

οπως βλεπεις ολα αιωρουνται, ως υποθεση. Γι αυτο και παρακαλεσα να μας πεις εν ταχει και οσο ακριβεστερα μπορεις, τι λεει για τον Γεροντα. Οταν λεω οτι ειναι δυσκολο να τα βρω το εννοω. Η πιο κοντινη βιβλιοθηκη ειναι καμμια 10ρια ωρες. Αν θες πες αν οχι, τοτε η βαριεσαι, ανθρωπινο, ή δεν εχεις χρονο, ή δεν τα λες καλα. Μομφη δεν υπαρχει αλλα φυλαμε ολα τα ρουχα μας. Καλημερα.

Ανώνυμος είπε...

"Χαλάρωσε", δεν διάβασα το όλον έργο ακόμη. Ενας φίλος το διάβασε ολόκληρο και από εκείνον άκουσα μερικά ενδιαφέροντα. Καλύτερα κάποιος να το δεί ιδίοις όμμασιν.
Τα δεδομένα της ιστορίας ο κάθε εγκέφαλος τα μεταφράζει διαφορετικά.

χαλαρωσε είπε...

τοτε φιλε μην αναπαραγεις αυτο το οποίο εναντιωνεται στην αγιοτητα. Μην βρεθουμε και θεομαχοι. Οπως ο αλλος ο παπαρας, εχει αναρτηση ο αμεθυστος, που κατεβασε ολοκληρη οικουμενικη συνοδο στο μπλοκ για να μας πει οτι ο Θεος κακως αγιαζει τους αγαπωντας αυτον, και οτι θα επρεπε να υπακουει στους κανονες των ανθρωπων. Ειπαμε οι κανονες ειναι προδρομικου χαρακτηρα, οδηγουν με ασφαλεια στις εντολες δεν ΣΩΖΟΥΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.