Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ. Η ΜΙΑ ΠΛΑΝΗ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.


Aποτειχισι: Η Αποτειχισι αρχισε να απασχολει εντονα πολλους χριστιανους αφου αναρωτιουνται τι συμβαινει επιτελους σημερα με τους αυτοδιοριζομενους επισκοπους και αρχιεπισκοπους και πατριαρχες και οσα Αιρετικα και Αναρμοστα και Πρωτοφανη διαπραττουν με τους Παναιρετικους και τους Πανθρησκειαστες; Ομως ταυτοχρονα ενοχλει αφανταστα και ιδιαιτερα τους βαρια δαιμονισμενους και αρχιζουν πλεον να κινητοποιουνται και να αντιδρουν και να διαμαρτυρονται και να μας καταγγελουν ως ΣΚΗΠΤΡΟΦΟΡΟΥΣ της Ορθοδοξιας. Ναι ειμαστε κυριοι σκηπτροφοροι και σημαιοφοροι αλλα ως μεταφορεις των Πατερικων Διαταγματων τα οποια οφειλουμε να ακολουθουμε κατα γραμμα οσοι θελουμε να λεγωμεθα Ορθοδοξοι. Γιατι, λοιπον, δαιμονιζεσθε καλοπερασακηδες της Ψευτοορθοδοξιας; Η Αποτειχισι αποτελει αποκλειστικον μονοδρομον θελετε δεν θελετε. Και οσοι δεν υποτασσεσθε στην γραμμη των Πατερων και των Αγιων της Ορθοδοξιας στασιαζετε και αυτοαποβαλεσθε απο την Μανδρα της Εκκλησιας. 

AΠΟΤΕΙΧΙΣΗ

Ακριβώς στήν προηγούμενή τους ανάρτηση ο Χειλαδάκης γράφει ότι  ο σκοπός τής Νέας Τάξεως πραγμάτων είναι η κατάργηση τού αυτεξουσίου τού ανθρώπου. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Θ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ;;

Αμέθυστος

5 σχόλια:

Unknown είπε...

τι μαυρες κουκούλες γιατι τις φορανε;

amethystos είπε...

Γιά νά μήν τούς αναγνωρίσει αργότερα στήν κόλαση καί ζητάει ρέστα.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος7 Σεπτεμβρίου 2014 - 6:57 π.μ.

Κύριε Οδυσσέα αφρίζει καί πάλι εναντίον σας, όχι ο ...απόπατος της Πάτρας, αλλά ...ΑΠΟΠΑΤΟΣ της Αλβιώνας, οπως λέτε, αφρίζει εναντίον σας γιατί τον είπατε σκύλο, όπως και εκείνος σας χαρακτήρισε πρίν. Αυτός μπορεί να αποδίδει όποιους χρακτηρισμούς θέλει εναντίον σας, αλλά , κατ' αυτόν, εσείς δεν έχετε το δικαίωμα να του αποδίδετε τα ίδια. Αυτή είναι πραγματικά η λογική ενός ΜΟΝΙΜΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥ.
Δείτε λοιπόν τα ..αφρίσματα του...

--------------------------------
Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ..!! Ο ΤΙΜΩΡΟΣ !! Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ!!
ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ.!! ΞΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΣΙΟ. Ο ΦΑΙΔΡΟΣ.
Αμέθυστος
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΗΜΑΤΗ: ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ. ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ;; ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ;; ΜΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΝΤΡΟΠΗ
ΑπάντησηΔιαγραφή
ΟΔΥΣΣΕΑ7 Σεπτεμβρίου 2014 - 8:17 μ.μ.

Οντως προκειται περι ανανδρων ψευτοχριστιανων που απειλουν και εκβιαζουν για να δεχθουμε τις ανισσοροπες αποψεις τους.
Οι ανθρωποι δεν ειναι καλα.
Εμεις δεν ασχολουμαστε μαζι τους και αυτοι αυτο δεν το αντεχουν.
Αυτοι μας επιτιθενται χειρων αδικων.
Και επειδη ο αρχιτσελιγκας της Αλβιωνας σερνει απο τη μυτη του τους αλλους τρεις δουλους του, νομιζει ο χυδαιολογος αυτος οτι και εμεις που ενστερνιζομαστε τις Πατερικοτατες θεσεις του π. Ευθυμιου μας σερνει ο π. Ευθυμιος απο τη μυτη, πρακτικη που εφαρμοζει ο ιδιος στους δικους του ο Μεθυσμενος και Χυδαιολογος ...Τζων Τραβολτα.
Και ενω τα βαζει μαζι με τον Οδυσσεα και τις εκπεφρασμενες δημοσιες αποψεις του μονο ειρωνιικα και ποτε εποικοδομητικα, τα βαζει ταυτοχρονα και με τον αμετοχο κ.Σηματη και απειλει αυτο το Αχρειο Υποκειμενο οτι θα γραψη και εναντιον του ....Τρικαμηναρα.
Ναι καλα το ακουσατε Τρικαμηναρα χαρακτηριζει ο αλητης αυτος τον πατερα Ευθυμιο τον ιερομοναχο Αγωνιστη.
Ας μας βρη και αλλους Τρικαμηναδες απο εκει απο την διεφθαρμενη και Ρυπαρη καστα της Οικουμενιστικης Αγγλιας που πιστευει οτι κοινωναει απο τα χερια τους Χριστο ενω αυτους που τον κοινωνουν τους καθυβριζει πατοκορφα.
Αραγε εξομολογειται και αυτος και οι δουλοι του και υποτελεις του;
Εμεις αμφιβαλλουμε.
Εχουν ανακηρυξει για τους εαυτους τους εναν ιδιοτυπο και ιδιομορφο χριστιανισμο.
Νουμερα, ναι νουμερα, οι ανθρωποι.

Γραψε μωρε γελοιε, κατα του πατρος Ευθυμιου, λιγα εγραψες μεχρι σημερα Αλητοφρασεολογε;
Γραψε να βγαλης ολοκληρο τον οχετο της βρωμερας ....φιλοσοφημενης ψυχης σου.
γραψε ψευτοχριστιανε της δεκαρας που μας παριστανεις και τον μεγαλο φιλοσοφο και βαζεις στο βρωμερο σου στομα ακομα και θεολογικα πραγματα σαν το αλλο εκει το νουμερο το Πατρινο.
Μαθε διαβοητε αρχιτσελιγκα οτι ο Οδυσσεας ειναι ενας ελευθερος ανθρωπος με ανοιχτο στομα και ελευθερη εκφρασι χαρακτηριστικο γνωρισμα των ελευθερων και οχι των δουλων, οπως εχεις εσυ τους δικους σου που σκυβουν την κεφαλη τους μπροστα σου λες και εισαι ο Βουδας της Αλβιωνας.
Μαθε ακομα οτι ο Οδυσσεας ειναι προπαντος ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΣ.
Εσυ ομως ο καθημερινος χρηστης της αγοραιας γλωσσας, μαθε οτι ο Οδυσσεας ειναι ενας ελευθερος σκοπευτης και ο πατηρ Eυθυμιος δεν μας εβαλε ποτε καπιστρι στο κεφαλι γιατι μας βλεπει σαν ελευθερους ανθρωπους που αποφασιζουμε για ολα οικειοθελως και οχι αναγκαστως.
Καταλαβες ή δεν εννοεις να καταλαβης τιποτα;
Υπαγε οπισω μου Σατανανθρωπε.

amethystos είπε...

O OΔΥΣΣΕΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΩΜΙΚΟΣ. ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΝ ΣΗΜΑΤΗ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!! Ο ΤΡΙΚΑΜΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΑΝΟΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΜΒΑΙΝΕΙ. Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΦΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ. ΜΕΤΡΑΕΙ. Τό πρόβλημα μ' αυτή τήν κλίκα είναι ότι έχει χρωματίσει κάθε αντίρρηση στόν Οικουμενισμό, σάν αντίδραση Ταλιμπάν καί δίνουν εύκολη διέξοδο στίς συνειδήσεις τών αιρετικών. Μεγάλο πρόβλημα. Μισούν δέ τούς σύγχρονους Αγιους επειδή δέν συμφωνούν μαζί τους. Δέν καταλαβαίνουν ότι άν ο θεός δέν μπορεί νά φτιάξει Αγίους σέ κάθε εποχή τότε δέν είναι Ζωντανός Θεός. Καί πράγματι ο Θεός τους είναι χαμένος στούς κανόνες. Στήν πραγματικότητα είναι παλαιοημερολογίτες.

Ανώνυμος είπε...

Καλή ερώτηση Αμέθυστε (για τον Αρτέμιο). Ας το απαντήσει ο Σημάτης, ο πιο αρμόδιος και γνώστης εκ των έσω. Δεν έγραψε μέχρι τώρα εξηγώντας τόσα και τόσα σχετικά (ώς π.χ. προσφάτως για την προσωνυμία "πρώην ράσκας");Είναι δεινός πάντως. Λές πάλι ότι δεν ξέρει (ο Αρτέμιος) για την πατέντα του Τρικαμηνά; Ή δεν την ευλογεί; Ας μας το πούνε, ότι το κάνουν χωρίς την κάλυψή του. Ο Σημάτης, ο Οδυσσέας, ο Πανταζής, ο Τρικαμηνάς... Οι αρμόδιοι. Στην ουσία είναι παλαιοημερολογίτες. Δεν χωράει αμφιβολία.