Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Αποθέωση της ηλιθιότητας....Οπαδοι του Ολυμπιακου επιτεθηκαν σε μέλη της Greenpeace..επειδή φορούσαν πράσινα..

ΠΗΓΗ: EGLIMATIKOTITA.GR

Σάλο έχει προκαλέσει στο φίλαθλο κοινό μία ακόμη ”παρεξήγηση” που σημειώθηκε εχθές αργά το απόγευμα έξω από τον σταθμό του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου στον Πειραιά. Μετά το πρωτοφανές μπέρδεμα των οπαδών του Ολυμπιακού το πρωί της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου οπότε και συνεπλάκησαν με άνδρες των ΜΑΤ επειδή τους πέρασαν για Παναθηναϊκούς, άλλο ένα ατυχές περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον κύκλο της οπαδικής βίας, με θύματα για ακόμη μία φορά άτομα άσχετα με τον χώρο των οπαδών.

Το τραγικό συμβάν που είχε ως αποτέλεσμα να διακομιστούν 5 μέλη της Greenpeace αιμόφυρτα στο νοσοκομείο διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια χθεσινής ενημερωτικής διανομής φυλλαδίων από ακτιβιστές της γνωστής μη κυβερνητικής οργάνωσης, εξω από τον σταθμό του ηλεκτρικού στον Πειραιά.

Ενω η ενημερωτική εξόρμηση των μελών της Greenpeace ήτανε σε εξέλιξη, μια ομάδα οπαδών του Ολυμπιακού που προφανώς μπέρδεψε τα μέλη της Greenpeace με οπαδούς του Παναθηναϊκού λόγω του πράσινου χρώματος των μπλουζών της οργάνωσης που φοράγανε οι οικολόγοι ακτιβιστές, επιτέθηκε με μανία χρησιμοποιώντας ρόπαλα και λοστούς σε βάρος των άτυχων ακτιβιστών.

Οι χούλιγκανς του Ολυμπιακού όπως δηλώνει διερχόμενος από το σημείο που ήτανε αυτόπτης και αυτήκοος  μάρτυρας του θλιβερού περιστατικού, όχι απλά δεν γνώριζαν ότι υπάρχει οικολογική οργάνωση με το όνομα Greenpeace, αλλά νόμιζαν πως Greenpeace είναι το όνομα κάποιου νέου συνδέσμου φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Πίστευαν δηλαδή ότι επρόκειτο για Παναθηναϊκούς που προπαγανδίζουν το άνοιγμα κάποιου νέου συνδέσμου τους.

Ο διάλογος μεταξύ ενός επιτιθέμενου οπαδού του Ολυμπιακού και ενός μέλους της Greenpeace κατά τη διάρκεια του ξύλου όπως καταγγέλθηκε από τον αυτόπτη μάρτυρα του συμβάντος είναι σοκαριστικός:

Οπαδός Ολυμπιακού: Βαζέλες τι κάνετε ρε; Πάτε καλά; Ανοίξατε λαγούμι και έχετε και το θράσος να το προπαγανδίζετε στην περιοχή μας;

Μέλος Greenpeace:  Παρακαλώ. Λάθος κάνετε. Είμαστε μέλη της Greenpeace. Μοιράζουμε ενημερωτικά φυλλάδια για την δράση της οργάνωσης. Θέλετε να σας κάνουμε μια ενημέρωση και σας;

Οπαδός Ολυμπιακού:  Greenpeace; Βαζέλες είστε σίγουρα ρε! Τί οργάνωση και πράσινα άλογα; Αλλάξτε χρώμα αν είστε οργάνωση, που δεν είστε! Θα στο πώ και στην γλώσσα σου κωλοβαζέλα. Θα δανειστώ μία λέξη από το όνομα του λαγουμιού που έφτιαξες (εννοεί Greenpeace). Καμία peace με τον βάζελο. Θα σας δέρνουμε όπου σας πετυχαίνουμε παλιορουφιάνοι και λαγοί.

———

Η αστυνομία δυστυχώς εμφανίστηκε με μεγάλη καθυστέρηση στο σημείο της συμπλοκής με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί καμία σύλληψη.

Για το τραγικό περιστατικό έχει διαταχθεί προανάκριση από την Εισαγγελεία Πειραιά και έχει σχηματισθεί δικογραφία κατά αγνώστων δραστών.


ΣΧΟΛΙΟ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΖΗΛΩΤΙΣΜΟΥ. 
Ας προσέξουν οι σημερινοί ζηλωτές, παλαιοημερολογίτες και αποτειχισμένοι, διότι όπως το καλό ντυμένο την ανοησία είναι επικίνδυνο, το ίδιο και χειρότερο είναι το κακό ντυμένο την ανοησία. 
Ο ΖΗΛΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΣ. Το επεισόδιο αυτό είναι η απόδειξη.
Αμέθυστος.  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν ειχαν οι λεγομενοι οπαδοι τοσο αγαπη για την Ελλαδα,τοτε δεν θα ειχαμε ουτε τα ΜΑΤ να μας σακατεβουν τους γονεις ουτε τους μασκοφορους να κομματιαζουν ηγειεις πορειες διαμαρτυριες.Και εαν δεν ηταν πλανεμενοι με το παθος τους δεν θα ειχαμε εισβολεις ωλετηρες αξιων κ ιδανικων.
Μπηκαν στην πολη οι οχτροι
Και μεις χαζεβαμε τις κοπελιες
Μπηκαν στη πολη οι οχτροι ....

Καλα παιδια χαμενα σττις παιδικες χαρες
Που καιρος να ωργανωθουμε για τα παιδια μας..για τους γονεις μας...για να μας μηνει ο ζωτικος χωρος επιβιωσης και να ειμαστε ελευθεροι....

Μαστινοεσπανολ

Ανώνυμος είπε...

praktoria!