Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Γενοκτόνοι εγκληματίες

 20130817-134626.jpg
Και πάλι η κυβέρνηση, θα προχωρήσει με νέο νομοσχέδιο που θα φέρει προσεχώς προς ψήφιση στη βουλή, ολοκληρώνοντας έτσι το εξοντωτικό της σχέδιο που είχε ξεκινήσει δημιουργώντας στρατιές από ανέργους, τριτοκοσμικούς μισθούς και συντάξεις.
Πριν από μια δεκαετία, το πολιτικό σύστημα ωθούσε τα νέα ζευγάρια να αποκτήσουν τουλάχιστον τρία παιδιά και άνω, ακολουθώντας φυσικά πάντα πιστά το δόγμα της επιδοματικής πολιτικής.
Σήμερα, βρίσκονται στο τελικό στάδιο υλοποίησης του κυβερνητικού προδοτικού δόλιου σχεδίου τους για εξόντωση του Ελληνικού λαού δια μέσω και πάλι των «συμμάχων» μας, αλλά ο λαός αδυνατεί να κατανοήσει πως τον εξοντώνουν με μεθοδικότητα. Είμαστε πολύ κοντά ως έθνος να ζήσουμε και πάλι -και όσοι παλιοί θυμούνται- το παιδομάζωμα της Φρειδερίκης, διότι όπως ανέφερα παραπάνω, η αύξηση της ανεργίας, η εξαθλίωση μισθών και συντάξεων σε σημείο που να μην μπορεί να συντηρηθεί μια οικογένεια αλλά ούτε και οι συνταξιούχοι να μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά τα παιδιά και τα εγγόνια τους, η πλήρης υποβάθμιση του ΕΣΥ και της Παιδείας και τέλος, λαμβάνοντας σοβαρά υπ’ όψιν και την άρση πρώτης κατοικίας που θα εφαρμόσει πολύ σύντομα το κυβερνητικό «πρόγραμμα».
Επειδή η κυβέρνηση θα ενθυμηθεί πως υπάρχει και το Σύνταγμα των Ελλήνων, όπου προστατεύονται τα ανήλικα (όχι οι οικογένειες) θα θέσει σε ισχύ τμήμα της Πρόνοιας και της προστασίας ανηλίκων, που θα διαπιστώνει εκ του κυβερνητικού «έργου» πως οι οικογένειες θα αδυνατούν να συντηρήσουν και να στεγάσουν τα παιδιά τους, και αυτά θα τίθενται υπό την εποπτεία και σκέπη της Πρόνοιας έως ότου βρεθούν ανάδοχες οικογένειες κυρίως από το εξωτερικό, όπου και θα «μοσχοπουληθούν» τα παιδιά μας, γεμίζοντας έτσι τα κρατικά ταμεία και τις τσέπες των «οικογενειών» με εικονικά υποτιμημένα ψίχουλα.
Ποια είναι αυτή η χώρα στον κόσμο που ξεπουλά τα παιδιά της;
Ποια χώρα στον κόσμο είναι αυτή που θα επαναλειτουργήσει τις παιδουπόλεις σαν στρατόπεδο εξόντωσης;
Το δόλιο σχέδιο του τότε πολιτικού συστήματος τείνει να εφαρμοστεί και σήμερα. Είχα και παλαιότερα τονίσει σε άρθρο μου, πως θέλουν τα παιδιά μας. Εύχομαι, πως όταν ξυπνήσουμε για αντίδραση να μην είναι πολύ αργά. 

E.Π.
 olympia

ΣΧΟΛΙΟ  : ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ. 
ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ. 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ... ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!
Αμέθυστος

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοειτε με τον πολεμο φυλων?
πως μπορουμε λρακτικα να το αντιληφθουμε στις σχεσεις μας?
Τι σχεση εχει ο πολεμος των φυλων με τον Γιουνγκ, Ανιμα Ανιμους και Εξατομικευση, φιλοσοφια και Πατερες της Εκκλησιας και Φιλοκαλια?

Ρωταω διοτι τοσο εγω οσο και τοση αλλοι φιλοι κολαμε και μπερδευομαστε στο πως συνδεονται αυτα....ειστε ισως απο τα μονα μπλογκ που εχουν Εξατομικευση, Φιλοσοφια και ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ μαζι.

Μαστινο Εσπανιολ

amethystos είπε...

Ο πόλεμος τών φύλων ξεκίνησε στόν Παράδεισο καί μάς τον περιγράφει τέλεια η Βίβλος.
Κρυμμένοι καί απολογούμενοι στόν Κύριο η μέν Εύα ρίχνει τήν ευθύνη στόν όφι, στήν πονηριά δηλαδή καί στήν υπερηφάνεια, (είναι αυτή η οποία συγχέει κατά κάποιο τρόπο τήν συμβουλή τού Κυρίου εκλαμβάνοντάς την σάν απαγόρευση), ο δέ Αδάμ δικαιολογείται ριχνοντας τό βάρος στήν Εύα.
Η μάχη αυτή κρατά μέχρι σήμερα καί τήν βιώνουμε όσοι από εμάς έχουμε ακόμη φυσιολογικές οικογένειες.
Αυτή η μάχη είναι μιά εικόνα τού αόρατου πολέμου. Είναι ο αγώνας γιά τήν αρετή.
Η εξατομίκευση είναι απαραίτητη σέ όσους μεγάλωσαν σέ οικογένειες όπου νίκησε η γυναίκα.
Η φιλοσοφία είναι απαραίτητη σάν διάκριση, σέ όσους μεγάλωσαν σέ οικογένειες όπου νίκησε ο πατέρας.
Τόν δεσμό αυτής τής διαστάσεως μέ τον Κύριο μάς τον δίνει ο Ιωάννης τής Κλίμακος σέ μιά μικρή ιστορία πού παραθέτει : μοναχός ο οποίος επισκέφθηκε τήν πόλη πείνασε, καί βρέθηκε αμέσως μπρός σέ δύο δρόμους, τής γαστριμαργίας, τής γυναίκας δηλ., ή τής υπερηφανείας, τού διαβόλου δηλ, εάν ανιστεκόταν στόν πειρασμό τής γαστριμαργίας καί δέν έτρωγε, καί στήν υπερηφάνεια πού θά ακολουθούσε καθώς θά έδειχνε ασκητική δύναμη.
Ο μοναχός αυτός προτίμησε τόν πειρασμό τού διαβόλου σάν πιό εύκολα αντιμετωπίσιμο.
Δηλαδή τόν αόρατο πόλεμο πού είναι η κοινή μας μοίρα.

Ανώνυμος είπε...

Πως φαινεται σε μια οικογενεια ποτε νικησε η Γυναικα και ποτε ο Ανδρας?
Ισοδυναμει η νικη γυναικας=νικη θυληκης αρχης? και το αντοστοιχο νικη του ανδρα=νικη ανδρικης αρχης?


και ενα δευτερο για εξηγηση, αν εχετε χρονο...η ιστορια του Αγ.Ιωαννη της Κλιμακος που αναφερατε...Γαστριμαργια=δρομος της Γυναικας, της θυληκης αρχης=επικρατηση της γυναικας? Δεν μπορω να ειμαι σιγουρος οτι το συνδεω σωστα η αν ειναι ανομοια πραγματα...


φιλικως
Μαστινο Εσπανιολ

amethystos είπε...

Η μητέρα εκπαιδεύει τά παιδιά στό καλό μέ τό συναίσθημα,ο πατέρας στό κακό μέ τήν λογική.Σήμερα ο φεμινισμός ανακάλυψε τήν συναισθηματική λογική μέ τήν οποία ζούν οι ομοφυλόφιλοι καί τών δύο φύλων.Είναι η σύγχρονη εσωτερικότης,η ειρήνη.Ο σύγχρονος ναρκισσισμός,ο οποίος ακούει,γνωρίζει,τήν ηχώ τών πραγμάτων.Από τά ιερογλυφικά αυτά,από τήν ηχώ αυτή,οι σύγχρονοι πνευματικοί,συμπληρώνοντας τούς λόγους τών πραγμάτων,τών όντων,κατασκευάζουν τό νόημα τής ζωής.Πέραν τού καλού καί τού κακού υπάρχει η παιδική αγαθότης η οποία χάνεται γρήγορα διότι καταναλώνεται από τούς θεσμούς καί εκμηδενίζεται,τρώγεται από τόν περίγυρο, τήν κοινωνία καί τήν επιτυχία δηλ.τήν απόκτηση αγαθών.Αυτή η ανταλλαγή τού αγαθού μέ τά αγαθά είναι η ζωή μας όλη.Η κοινωνία στηρίζεται στήν ανανέωση πού φέρουν τά παιδιά καί στήν βρώση τού αγαθού μέ τό οποίο γεννιούνται.Γι'αυτό τά παιδιά είναι χαριτωμένα,έχουν φώς,είναι φωτεινά.Μόνο πού αυτό τό φώς είναι φθαρτό,τελειώνει καί τά παδιά γίνονται γέροι.Αυτό τό φώς ποθούν οι παιδόφιλοι νά πιούν γιά νά ζήσουν.Αυτό είναι η αιτία τής ομοφυλοφιλίας.Αυτό τό φώς διατηρείται μέ τήν αρχαία παιδεία,μέ τήν επιστήμη τής ουσίας.Οι αρετές τό υπερασπίζονται.Είναι η υγεία.Σήμερα η ηθική,πού αντικατέστησε μέ τίς αξίες τίς αρετές είναι η κερκόπορτα από τήν οποία νικά η βαρβαρότης.Αυτό τό φώς μεταμορφώνει καί σώζει ο Κύριος.