Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Μαρκόπουλο: Ενταση με μέλη της ΧΑ που ήθελαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς..Στο σημείο διμοιρία των ΜΑΤ..


Μπορεί ο δημάρχος να απεύθυνε έκκληση προς τους πολίτες για βοήθεια,αλλα η  Αστυνομία απαγόρευσε στους χρυσαυγίτεςνα πλησιάσουν...εξαιτίας...
και του κινδύνου τραυματισμού από τις ρίψεις νερού από τα πυροσβεστικά αεροπλάνα...
Ενταση επικράτησε στην περιοχή της μεγάλης πυρκαγιάς στο Μαρκόπουλο, όταν στην περιοχή, αργά το απόγευμα, εμφανίστηκε ομάδα μελών της “Χρυσής Αυγής” και εκδήλωσαν την πρόθεση να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς.
Πυροσβεστική και Αστυνομία δεν τους επέτρεψε να πλησιάσουν στην ήδη αποκλεισμένη περιοχή, επειδή εκτός των άλλων υπήρχε και μεγάλος κίνδυνος να τραυματιστούν, καθώς τα πυροσβεστικά ελικόπτερα και αεροπλάνα εξακολουθούσαν να κάνουν ρίψεις νερού.

Απειλήθηκαν επεισόδια και στο σημείο βρίσκεται ένα λεωφορείο με άνδρες των ΜΑΤ, το οποίο και παραμένει έως ότου αποχωρήσουν τα μέλη της ΧΑ
eglimatikotita

ΣΧΟΛΙΟ  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΕΣΜΟΥ. ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΙ ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ, ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ.
Τό σύστημα πού προσπαθεί νά προστατευθεί από τήν χρυσή αυγή, έχει ήδη τελειώσει. Τό ρήγμα δέν επανέρχεται. Αυτό πού φοβάται τό σύστημα τής συμβατικότητος πού κλυδωνίζεται, είναι αυτό πού θά φανερωθεί, αυτό πού θά αναδυθεί από τό ρήγμα. Τό οποίο δέν θά έχει καμία σχέση μέ τήν χρυσή αυγή, μέ τό ρήγμα.
 Ο ναζισμός υπήρξε η νίκη τών συμβατικών δυνάμεων καί η αποτροπή τής εκρήξεως πού προαναγγελόταν.
Ο φασισμός είναι μιά συμβατική δύναμις, όπως καί οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις, η οποία αποσκοπεί στην κατάκτηση τής εξουσίας.
Αυτό πού όλοι προσπαθούν νά κρύψουν από τόν λαό πού πάσχει, είναι τό μήνυμα τής χρυσής αυγής. Η ΒΙΑ. Χωρίς βία, χωρίς τόν βιασμό τών συνηθειών μας, δέν θά σωθούμε από τήν ολοκληρωτική υποδούλωση πού πλησιάζει.
Αμέθυστος
 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως και τα φαινόμενα Λιακόπουλου, δωδεκαθεϊστών, παγανιστών, εξωγήινων Ελλήνων κλπ., έτσι και η Χ.Α. προέρχεται ουσιαστικά από το ίδιο σκοτάδι (του Διαφωτισμού...) που έχει ως στόχο την γελοιοποίηση και ρήξη του διαχρονικού ελληνικού πνεύματος και κυρίως την δολιοφθορά εναντίον του αυτόχθονος και αρχέγονου χαρακτήρα του ελληνικού στοιχείου και της γλώσσας του.

Ανώνυμος είπε...

Η ρήξη από όποιον και αν προέρχεται πάντα κάνει την δουλειά της μητέρας φύσης. Εκενώνει την βαλβίδα ασφαλείας και απελευθερώνει την ένταση.
Η βρωμιά του μεταπολιτευτικού, αντεθνικού καθεστώτος είναι ανάγκη να τελειώσει. Μην φοβάστε. Όλα αυτά είναι οι κοιλόπονοι της γέννας. Όσο αντιστέκεστε τόσο θα πονάτε.
Οι ακραίοι καιροί, θέλουν ακραίες πρακτικές.

Unknown είπε...

Το φαινόμενο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι τα υγιεί ισχυρά εναπομείναντα αντανακλαστικά ενός λαού, που το μόνο που το έχει απομείνει από τα σπασμένα κομμάτια του η ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ. Αγνωστη ιδέα για φανατικούς θρησκόληπτους, ιδεολόγους, ψευτο-προοδευτικούς.
Όπως γράφει και η Von Franz στον χρυσό γάιδαρο, όταν κάποιος αρχίζει να εμφανίζει σημάδια θεραπείας της τρέλλας του, οι άλλοι ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ να τον ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ στην παλιά αρρωστημένη κατάστασή του.
Εσείς θέλετε να μείνετε στην ίδια παλιά αρρωστημένη κατάσταση;;;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το φαινόμενο δεν έχει καμμία σχέση με την Ελλάδα και η Ελλάδα θα το ξεράσει.-

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Η,δε,''Χρυσή Αυγή'' θεωρείς πράγματι και το πιστεύεις μετά λόγου γνώσεως και αληθείας αυτής της γνώσεως ότι είναι Η ίαση της Ελλάδας,Μάρκε,ενώ οι λοιποί πάντες ΟΙ νοσηροί;Μήπως πάσχεις ολίγον τι από...''Ελληνοφρένεια'' και πρέπει κατά τι,επ'ίσης,να κοιταχθής 'στον καθρέπτη σου;Είναι ελληνικό και,μάλιστα,αμιγώς,ακραιφνώς,κατ'αρχάς,το εν λόγω φαινόμενο(εθνοπολιτισμικό και εθνοπολιτισμικής φύσης και μορφής κατ'εμέ περισσότερο και κυρίως και πρωτευόντως και έπειτα και κατόπιν οικονομικής..)ή εισαγόμενο,μεταπρατικό,δυτικό;Μήπως είσαι ολίγον τι,πάλι,ανιστόρητος,όταν και ενόσω γενικεύεις και δογματίζεις χωρίς εμπειρία;

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Οι εκτιμήσεις μας για έναν πολιτικό σημερινό χώρο υπεράσπισης,προάσπισης της σύγχρονης ελληνικής εθνικής ταυτότητας,συνείδησης και παιδείας απαιτούνται και επιβάλλονται να είναι απολύτως προσεκτικές,νηφάλιες,αναλυτικές,διεξοδικές και εμπεριστατωμένες,τεκμηριωμένες,(ακόμη και -πολύ-)σκεπτικιστικές από τις οριακότατες,τις λεπτότατες καταστάσεις που βιώνει και αποβιώνει το ν(Ν)έο ε(Ε)λληνικό έ(Έ)θνος μας.Ένας άλλος,δεύτερος εμφύλιος,εμφύλιος αλληλοσπαραγμός(προς τα εκεί οδεύουμε-μας κατευθύνουν διάφοροι περιοδεύοντες θίασοι..),κατά πάντα και προς πάντες επιζήμιος,δε,θα καταρρίψη και τις(ελάχιστες και -τις- τελευταίες πιθανώς υπαρκτές και διακριτές δυνατές)προσωπίδες,αυταπάτες,ψευδαισθήσεις-παραισθήσεις δεκαετιών και χρόνων("αμφοτέρων των πλευρών και μερών του ουρανίου τόξου μας"),σημαίνοντας,ανοίγοντας και,παραλλήλως,ένα νέο κύκλο βίας και αίματος μισαλλοδοξίας και σκοταδισμού για την Ελλάδα μας.Εύχομαι να διαψευσθώ και αναιρεθώ,(από) εδώ.Με κάθε,ασφαλώς,επιφύλαξη.Έχοντας,βεβαίως,πεισθή,βεβαίως,επιφυλαττόμενος..

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Ουδέποτε ανεπτύχθη ‘στη Μεταπριλιανή Ελλάδα ένας ελληνικός εθνικός πολιτικός χώρος,ώστε να συσπειρώση και συστεγάση και συνενώση τους Έλληνες πατριώτες.Απλούστατα,διότι ουδέποτε υπήρξε εμπέδωση της σύζευξης του πολιτικού με το επιστημονικό στοιχείο,του πολιτικού και επιστημονικού στοιχείου,ενέργεια συνδυασμού,αλληλεξάρτησης,εναρμόνισης του πραγματισμού και της σύνεσης,της φρόνησης για τους Έλληνες και την Ελλάδα.’Στο προ(κε)χωρημένο αυτό μεταβατικό στάδιο μιας ανακυοφορίας οι ψυχώσεις και ‘μικρομεγαλισμοί,οι υστερίες και αγκυλώσεις είναι αδιανόητο να ‘βρίσκουν τόπο,θέση,έρεισμα,να ριζώνουν και δεσμεύουν.Κάθε παράμετρος,μεταβλητή,προσέγγιση πρέπει,οφείλει να επανασυνεξετασθή και επανασυνεκτιμηθή εδώ!Ακόμα τρέφουμε (μύχιες) αυταπάτες για το Ελληνικό Εθνικό Ζήτημα,για το ελληνικό εθνικό πρόβλημα;

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Όπως φαντασιούται ο ελληνικός πολιτικός αμοραλισμός-καθωσπρεπισμός τα πράγματα με τη δημοσιολογία του οχετού και συρφετού αείποτε συμμαχική του δύναμη,είναι πιθανή(-αλλά- και άκρως επικίνδυνη από την άλλη πλευρά)η δεύτερη θέση για τη Χ.Α.Δε ‘μπορούμε να βασισθούμε ούτε ‘στη σκιά μας,πια,’σε αυτήν τη χώρα.