Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ

Ο νεοανακηρυχθείς πάπας, αφού παρέθεσε ένα πλουσιώτατο δείπνο, την προηγούμενη της ενθρονίσεως του, στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον Ζηζιούλα, την επόμενη ημέρα, ο τρυφερός, προσευχήθηκε στον τάφο του Απ.Πέτρου. Γιατί πράγμα άραγε;; Να τον βοηθήσει στην χώνεψη;; Δέν γνωρίζουμε. Αυτά είναι τα λεπτά μυστικά της εξουσίας. Της ευτελέστερης μορφής ανθρώπινου τρόπου ζωής!

Το πάθος της γαστριμαργίας, της πορνείας, βρίσκεται πίσω απο τον Οικουμενισμό. Τα τραπεζώματα, τα φώτα τα ολόφωτα, τα παιχνιδίσματα, τα φλέρτ, οι μουσικές, η αναγνώριση, η δόξα και οι αμαρτωλές νύχτες. Για όλους. Τώρα μάλιστα που στα διεθνή συνέδρια συμμετέχουν και Ιέρειες της Αφροδίτης.
Ο Πόθος για αυτά τα διεθνή συνέδρια, τα γνωστά ρωμαϊκά συμπόσια, είναι ακατανίκητος. Η πορνεία που διακατέχει το οικουμενιστικό κίνημα είναι γνωστή απο την πρώτη επιστολή του Παΐσιου, απο την εποχή που ήταν ακόμη άγνωστος μοναχός. Είναι μία γεροντική πορνικότης. Η χειρότερη. Των πλουσίων. Των πορνόγερων. Και όσων γεννήθηκαν  γέροι.
Η ανθρώπινη δόξα, η μέθη της αναγνωρίσεως, η αποθέωση της αυτοθεώσεως. Επειδή τυχαίνει να γνωρίζουμε πολλούς απο τους αρχηγούς του Οικουμενιστικού κινήματος, γνωρίζουμε με σιγουριά ότι η πορνικότης είναι η κινητήριος δύναμις τους. Αισθάνονται δέ ιστορικά δικαιωμένοι διότι απαντούν μ’αυτόν τον τρόπο στην ψευδο-εγκράτεια των Οργανωσιακών.
Ο Κύριος δέχθηκε τις πόρνες εν μετανοία και πέταξε έξω απο την Βασιλεία τους Φαρισαίους, τους ψευδο-εγκρατείς. Αλλά δέν μετέτρεψε τον Οίκο του Πατρός σε πορνείο και τον καθάρισε απο το πνεύμα της Αγοράς. Απο το πνεύμα της εποχής, του κέρδους. Ας μήν το ξεχνούμε. Οι σχέσεις αγάπης δέν είναι κουμπαριές. Κουμπάρε τώρα είναι η σειρά σου να με επισκεφτείς. Έλεος αθεόφοβοι.

Αμέθυστος.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πω..πω.. ρε φίλε τα έχεις παόξει τελείως ε;

από εξαιρετικό blog κατάντησες κουτσομπολιό και δεν συμμαζεύεται...

Πω...πω...κατάντια πραγματικά.

Αν δει κανείς τις αναρτήσεις σου από παλαιά θα μείνει έκθαμβος από τις εξαιρετικές όντως αναρτήσεις.
Με το πέρας του χρόνου πραγματικά έχει κανείς την εντύπωση ότι ή άλλαξε ο διαχειριστής ή κάτι έπαθε αυτός που το διαχειριζόταν.
δηλ. χειρότερο και από μεσημαριανάδικα έγινες εδώ ρε φίλε.
Αηδία σκέτη.

amethystos είπε...

Έχεις δίκαιο φίλε. Μεταφερθήκαμε στο πρώτων βοηθειών.

Πολύ γρήγορα όμως θα επιστρέψουμε στην αντικειμενική γνώση που λατρεύεις.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για τις αναρτήσεις, Αμέθυστε. Ο άγιος Συμεών τα επεσήμανε αυτά κάτι αιώνες πριν. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και κάθε φορά η επανάληψη είναι με σκηνικά δαιμονικότερα. Θαυμαστοί όσο παραμείνουν ανεξαγόραστοι από τον άγιο Εωσφόρο της Κενοδοξίας και της Απληστίας που μολύνει τα πλήθη και τους εκκλησιαστικούς ακόμη άρχοντες. Και αυτοί γονάτισαν πια εμπρός στο Μαμμωνά. Παραδόθηκαν.

Ανώνυμος είπε...

2:28, δεν τα έχει παίξει ο αμέθυστος, απλά η έξω παραφροσύνη τρέχει με τέτοια επιτάχυνση, που όποιος έχει το νευρικό σύστημα να το παρακολουθήσει, επιταχύνεται επίσης...

Υγιέστατη βρίσκω την αντίδραση του αμέθυστου, αντιδρά ανάλογα. Πολύ καλά τα λέει, αυτό δείχνει ότι δεν κοιμάται. Δυστυχώς οι περισσότεροι υπνώσαμε....

Ανώνυμος είπε...

http://panagiotisandriopoulos.blogspot.gr/2013/03/destuuuuuur.html
Εδώ ο κόσμος καίγεται με τον οικουμενιστικό κατήφορο του Βαρθολομαίου κι ο πατρινός απόπατος προβάλλει τα καρναβάλια την Κων/πολης που εκθειάζει ο γνωστός και μη εξαιρετέος Χαλκηδόνος Αθανάσιος! Αρχές σαρακοστής!

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Για τι;Δεν το αξίζουν,δηλαδή,οι πανελεεινότατοι αυτοί που έχουν διαστρέψη τα πάντα,που έχουν προκαλέση και επιφέρη την πλήρη συσκότιση ενός τόσο ιστορικού και τέτοιου πνευματώδους (κάποτε άλλοτε πια κ α ι ανεπιστρεπτί..) λαού και έθνους;Πού,ακριβώς,του προσάπτεις το άδικο (και) εδώ,δηλαδή;Ελέγχει και κρίνει μετά λόγου απόλυτης γνώσεως και συνεπείας αυτής της γνώσεως,της γνώσεώς του απλώς.Σε διέβαλε μήπως;Τότε,απλούστατα,δεν έχεις παρά να απευθυνθής 'στον καλό νομικό σου,'στον δικηγόρο σου.Άρχισες πάλι τις σπόντες και τις μπηχτές σου;Δε χάνεις τον καιρό σου,βλέπω,πάντως,ούτε για κλάσματα του δευτερολέπτου,από ό,τι και όσο-όσα αντιλαμβάνεται και δέχεται-καταδέχεται το 'λιγοστό μυαλό μου.Εξελίσσεις και επεκτείνεις και εσύ την Ι(ι)στορία με τους...''συνεργάτες σου'':εκείνη της πτώσης και της αμαρτίας.Της συνομοσπονδίας των γευμάτων της κραιπάλης και των οργίων.






Ανώνυμος είπε...

Το Ιστολόγιο της Πατρινιάς Μουσικολογιωτάτης και ο Μητροπολίτης Χαλκηδόνος και γέρων Ταταούλων και Μπακλα-Χορανίου Αθανάσιος Παππάς πάνε μαζί, δεν το ξέρετε;
Αλλά κάτι ήξερε για γλέντια και δη οθωμανικά και ο άλλος μεγάλος γέρων Χαλκηδόνος, ο Μελίτων του Καρνάβαλου...
Πώς νομίζετε ότι τον "κρατούσαν" οι τουρκαλάδες και δεν τον άφησαν να γίνει πατριάρχης;
Παρακμή το Φανάρι, πλήρης παρακμή...

Ανώνυμος είπε...

Είπα και γω, πολύ άργησε να πέσει λάσπη, από τους πληρωμένους εγκάθετους, πώς κι έτσι;

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμος 3:20: Εγώ έγραψα για τον άγιο Ταταούλων και Μπακλα-Χορανίου Αθανάσιο Παπά και για την Πατρινιά Ιδιωτική Μουσικολογιωτάτη (τη λεγομένη Φαλακρή Τραγουδίστρια, κατά το θεατρικό του Ιονέσκο) και για τον Μελίτωνα του Καρνάβαλου και τα οθωμανικά του. Δεν πληρώνομαι αγαπητέ από κανένα, σε πληροφορώ, ούτε ψέμματα λέω. Και να μου έδιναν λεφτά, δεν θα τα έπαιρνα.
Πληρώνονται μόνο τα παπαγαλάκια του Φαναρίου από το πτωχευμένο ελληνικό κράτος (ίσως και από το Βατικανό...)...Δυστυχώς...Και αυτοί κάνουν κακό στο Πατριαρχείο μας.
Δεν γράφω παραπάνω σεβόμενος έναν άγιο άνθρωπο που υπάρχει στο Πατριαρχείο, ίσως τον πιο ταπεινό και άγιο επίσκοπο που υπάρχει σε όλη την Ορθοδοξία. Το Πατριαρχείο και την Πόλη ΜΑΣ τα αγαπώ μέχρι δακρύων. Η υποκρισία, οι αυλοκόλακες και ο υπεροπτικός φαναριωτισμός δεν μου αρέσουν.
Ιω.

Ανώνυμος είπε...

Η "Φαλακρή Τραγουδίστρια" "Πατρινιά κλπ" στην οποία αναφέρεσαι ανών. Ιω. είναι "αδερφή";
Αυτό υπαινίσσεσαι;
Ρωτώ επειδή πλεονάζουν οι "αδερφές" στα θρησκευτικά κλίματα, και το ξέρεις.

Και πώς ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ σε κάθε ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ αναγνώστη ότι ΔΕΝ είσαι ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ρουφιάνος;

Εφόσον δεν μας δίνεις τα στοιχεία σου, εφόσον δεν ξέρουμε ΠΟΙΟΣ είσαι και από ΠΟΥ τρως το παντεσπάνι σου, έχουμε ΌΛΟ το δικαίωμα να ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ότι ΜΠΟΡΕΙ να τυγχάνεις διαδικτυακός πράκτορας που εκτελεί το...καθήκον για το οποίο ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.
Αν σε αδικούμε με τις υποψίες μας, ας μας συχωρέσεις.

χαλαρωσε είπε...

αι σιχτιρ. Γραφει ο ανθρωπος την αποψη του. Τι θες να βαραμε καρτα και να λογοκρινουμε τον εαυτο μας διοτι εσυ φανταζεσαι παντου πρακτορες. Μειρακιο. Σιγα μην τραβαμε ζορι αν θα ερθει εδω μεσα ( η οπου αλλου) καποιος και γραψει οτι στο Πατριαρχειο τρωνε με τους αγγελους. Οι πραξεις δειχνουν τα πραγματα πρακτορο-ψαχτηρι, κι εσυ απο οτι φαινεται εχεις μανια καταδιωξεως. Ακους εκει δωσε μας τα στοιχεια σου. Πρεζονι.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Η ανωνυμία είναι ο μόνος τρόπος υπεκφυγής και άρνησης της πραγματικότητας,μια ευχερής,πρόχειρη μέθοδος νεοελληνικής κουτοπονηρίας,όπως και καθώς και αβελτηρίας(εκτός του ότι βεβαίως ο πλούτος και η και με τη διαπλοκή-διαφθορά -του- μετέρχεται κάθε δυνατής μεθόδου για να υπερασπισθή το σιδηρόφρακτο εγώ της και να πείση για την κρίση του).Μια ανεξέλεγκτη κατάσταση στασιμότητας,όπου δεν τίθενται φραγμοί και όρια,χωρίς συνολική συνεννόηση και σοβαρότητα,με τον καθένα-καθεμία να επαναφέρη ('στη θύμησή μας τουλάχιστον..) ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τα παρασκήνια και σκότη της αφάνειάς του και ασημαντότητας επί της ιστορικής-παρα'ι'στορικής αυτής σκηνής τον αρχαίο,παλαιό τραγέλαφο,όπως χαρακτηριστικότατα είχε γράψη πριν από κάποιο διάστημα ο ('')Αμέθυστος('').Θεματοφύλακες είναι όλοι αυτοί,δηλαδή,τώρα,ή μια εύσχημη πασσαρέλλα καρναβάλων εξαγορασμού και καθυπόταξης των συνειδήσεων και της ελευθερίας μας αυτής,της ελευθερίας μας αυτής των συνειδήσεων,των συνειδήσεων της ελευθερίας μας αυτής;

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Πόσον και για πόσον Αποστάτες,Παραβάτες;Ο θεράπων Κωνσταντίνειος,τότ',ενώπιόν σας,δηλαδή,θα πρέπει να ομολογήται,συγκαταλέγεται,συγκαταριθμήται μεταξύ δ(Δ)ικαίων (ανθρώπων)...


ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Η προσπάθεια σύλησης του πατερικού πνεύματος βεβαιούται φανερουμένη εδώ ως ένα πλούσιο γεύμα με το συνδυασμό για ορεκτικά(απαραίτητα)έναν αστείρευτο επαρχιωτισμό με μερικά ψελλίσματα σύγχυσης και αλλοίωσης της αρχαιοελληνικής πραγματικότητας και σοφίας και για συνοδευτικά(αναγκαία)έναν εκμηδενισμό και μιαν παραχάραξη,μια διαστρέβλωση με τα ψιχία των υλισμού και αθε'ι'σμού(της και ουσιώδους εκδήλωσης της απιστίας έναντι του Κυρίου μας και της άρνησής Του εν τέλει).Όλα,δε,αυτά,υπό πέπλο και μανδύα,ένδυμα και παρενδυσία συνάμα πίστης,κατ'επίφαση και πρόσχημά της,χωρίς Νου και Χάρι,εντός του ασφυκτικού πλαισίου των τρικυμιωδών όσο και 'τρικυ(οι)μισμένων νεοελληνικών αν-εγκεφάλων.