Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Corpus Christi: Όταν “γ***” τους συμμορίτες του Σημίτη, καίγεται το σύμπαν. Όταν γ** την πίστη και την πατρίδα είναι “τέχνη”.

20121013-115659.jpg
άχ τί περνάμε κι εμείς οι χορεύτριες!!!!
                                              
Γράφει ο Misha
Η προσωπική μου θέση για το έργο Corpus Christi , ταυτίζεται με την γνώμη που εξέφρασε ο γέροντας Παΐσιος όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις ταινίες που παρουσιάζουν τον Ιησού Χριστό πότε ερωτευμένο με μια μαθήτρια Του, πότε ομοφυλόφιλο, πότε απατεώνα λαοπλάνο κ.ο.κ :



20121013-114300.jpg
«Και με τις βλάσφημες ταινίες πού παρουσιάζουν, θέλουν να γελοιοποιήσουν τον Χριστό. Το κάνουν, για να πουν «αυτός ήταν ο Χριστός, τώρα θα έρθει ό Μεσσίας», και να παρουσιάσουν μετά τον «Μεσσία» τους. Εκεί το πάνε.
…………….
Τέτοιες βλασφημίες δεν ακουστήκαν ποτέ! Για μας ή διαμαρτυρία για την βλάσφημη εκείνη
ταινία ήταν ομολογία πίστεως. Βέβαια με όλα αυτά τα βλάσφημα γίνεται και ένα καλό· χωρίζει η ήρα από το σιτάρι, κοσκινίζεται ο κόσμος.»
Αυτό το κοσκίνισμα έγινε και με αφορμή την παρουσία επί σκηνής των αρρωστημένων φαντασιώσεων του συγγραφέα του θεατρικού δρώμενου Corpus Christi…
Ξεσκαρτάρισμα και αποκάλυψη υποκριτών, ένθεν κακείθεν….
Οι μεν ΡΗΜΑΔιασμένοι του μπαρμπα Κουρέλη, αποκαλύφθηκαν γιατί, ενώ τις προηγούμενες μέρες αντέδρασαν με έντονα απαξιωτικό τρόπο στα συνθήματα που ακούστηκαν από μερίδα αριστερών διαδηλωτών εναντίον του αρχηγού τους, τώρα μεταπήδησαν, με την γνωστή τους καλλιτεχνική ευελιξία στην άλλη όχθη του ποταμού και διαδηλώνουν για το «δικαίωμα» στην δημόσια βλαστήμια, την προσβολή μνήμης νεκρού και την προσβολή θρησκεύματος….
Το «τα δικαιώματα μας τα έκανες κουρέλι, άντε και γ@μίσου σύντροφε Κουβέλη» θεωρήθηκε έγκλημα καθοσιώσεως από τους Ρεπουσοψαριανούς, ενώ το «γ… τον Χριστό σου» είναι οκ εν ονόματι της ελευθερίας του λόγου….
Μαζί τους και οι Τατσόπουλοι του ΣΥΡΙΖΑ, του ΑΝΤΑΡCIA και οι “αντιεξουσιαστές”, οι οποίοι ενώ πριν λίγες μέρες οργάνωσαν και συμμετείχαν σε πορεία διαμαρτυρίας των εν Αθήναις ισλαμιστών για την ταινία που προσέβαλε τον προφήτη του Ισλάμ, από προχθές κόπτονται για την ελευθερία της τέχνης.
Απέναντι τους, υποτίθεται, βρέθηκαν οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Ποιοί ;;;
Αυτοί που φωτογραφίζονταν μπροστά στις αφίσες ενός βλάσφημου, αντιχριστιανικού και σατανιστικού συγκροτήματος το οποίο κατά μια διαβολική σύμπτωση, ονομάζεται όπως και το επίμαχο θεατρικό έργο …
Οι στίχοι του μιλούν από μόνοι τους (όποιος θέλει άς τούς βρει στην παραπομπή)
Εν κατακλείδι : Θεωρώ πως το περιεχόμενο της συγκεκριμένης θεατρικής παράστασης διαστρέφει, προσβάλλει και υβρίζει τα ιερά και τα όσια του τόπου μας και τα προσωπικά μου. Όσοι την υπερασπίζονται εν ονόματι δήθεν της ελευθερίας της τέχνης, εμπίπτουν στην κατηγορία που ανέφερε ο Χατζηδάκις: «Όταν πάψει να σε ενοχλεί η μορφή τού τέρατος, τότε αρχίζεις να του μοιάζεις».
Όμως, από την άλλη, καμμία οργάνωση με ιδεολογία όπως της ΧΑ, δεν έχει δικαίωμα να καπηλεύεται τη δική μου πίστη για να μαζέψει ψηφαλάκια και υποστηρικτές.

Το κολάζ με τον Μπίστη από το εκπληκτικό “Αμάν το Μάτι μου”, (λεζάντα Αμέθυστος).
πηγή : olympia

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πεστα χρυσοστομε misha .Kαι λιγα λες . Και ακομη πιο εκνευριστικη ειναι η αδιαφορια που δειχνουν οι ιεραρχες και οι ιερεις φαναριωτες και ελλαδικη σε αυτη την προσβολη του Χριστου . Εδω σε καποια μπλογκς καποιοι ιερεις που απο τον Χριστο κανουν καριερα αρχισαν να γραφουν υπερασπιστικα σχολια μισοκακομοιρα για τους συντελεστες της παραστασης . Εδω βγαζουν τον Χριστο και τους Αποστολους οτι ειναι αδερφες και αυτοι στα παλια τους παπουτσια . Που επρεπε απο την πρωτη μερα η ιεραρχια να αφορισει οπως εχει καθε δικαιωμα τους συντελεστες της παραστασης καινα ξεχεσει δημοσιως τους αυτοκλητες υπερασπιστες της πιστης νεοναζι και ειδωλολατρες χρυσαυγιτες . Αλλα χαιδευει και τους μεν και τους δε γιατι δεν θελουν πιστους αλλα πελατες . Και μετα ουτε πραξεις βιας ουτε τιποτα . Απλα διαχωρισμος . Η εκκλησια συγχωρει αμαρτιες ακομη και τις βαρυτερες αλλα δεν μπορει να χαιδευει δημοσιους χλευαστες στυλ Παναγοπουλου ουτε δημοσιους αρνητες στυλ Πλευρη και Μιχαλολιακου . Δεν εδωσε ο Χριστος στην εκκλησια το δικαιωμα να συγχωρει πριν ζητησουν οι ιδιοι συγνωμη τους υβριστες του . Αλλα ολοι πατριαρχης αρχιεπισκοπος μητροπολιτες και μεγαλοηγουμενοι εφοσον δεν διαμαρτυρηθηκαν εντονως για το οτι ο Χριστος παρουσιαζεται σαν αδερφη σημαινει οτι ολοι τους η ειναι αθεοι η οσοι πιστευουν αμυδρα μισουν τον Χριστο οπως οι δαιμονες . Τελειωσαν τα ψεμματα . Η ελληνικη εκκλησια τοσο τα πατριαρχεια οσο και η ελλαδικη ειναι εισπρακτικοι και εξουσιαστικοι μηχανισμοι που εχουν επικεφαλης αθεους υποκριτες και βλασφημους . Για τις μνημονευσεις τις ταυτοτητες τα χρυσοβουλα τα χωραφια τους κινουν γη και ουρανο . Καιεδω ολη η ελληνικη διανοηση υπερασπιζεται αυτους που βγαζυν τον Χριστο ομοφυλοφιλο και ουτε ενας μητροπολιτης δεν υπερασπιζεται τον αρχηγο της πιστης . Και λενε θεολογιζουσες σοφιστειες οι εισπρατοντες απο το ονομα του Κυριου . Καλα λενε καποιοι οτι παπας ειναι το καλυτερο επαγγελμα γιατι το αφεντικο παντα λειπει . Αλλα οταν πεθανουν ολοι αυτοι οι αρνητες θα δουνε οτι το ευαγγελιο ειναι αληθινο και οχι αλληγορικο . Ειμαι πεπεισμενος χιλια τοις εκατο οτι απο τους τωρινους ιεραρχες και ηγουμενους που μονο να ζηταν χωραφια βασει φιρμανιων ξερουν οτι απο ολους αυτους τους υβριστες και αρνητες του Χριστου ελαχιστοι μετρημενοι στα δαχτυλα θα αποφυγουν την κολαση . Α,Μ

Ανώνυμος είπε...

Αλγεινή εντύπωση στους πιστούς προκάλεσαν και τα εμέσματα του Ανδριόπουλου του οποίου το μπλογκ έχει την προέλευση και την αναφορά του στη λυματολάσπη!