Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΦΩΤΟ – ΣΟΚ: «Ανθρώπινη ασπίδα» έγινε διαδηλώτρια στα χέρια άνδρα των ΜΑΤ!

Ως «ανθρώπινη ασπίδα» φαίνεται ότι χρησιμοποίησε ένας άνδρας των ΜΑΤ διαδηλώτρια εναντίον της επίσκεψης Μέρκελ στην Αθήνα. Η εικόνα που αναπαράχθηκε σήμερα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, αποτυπώνει έναν πάνοπλο ένστολο να προτάσσει τη νεαρή κοπέλα έναντι των επιτιθέμενων με πέτρες στην ομάδα των ΜΑΤ.
Όπως φαίνεται από τη στάση του συναδέλφου του που προτάσσει την ασπίδα του, ο εν λόγω, πλήρως εξοπλισμένος, άνδρας στρέφει την κοπέλα προς την πλευρά των διαδηλωτών, οι οποίοι, λογικά, εξαπολύουν κάποια «επίθεση», σύμφωνα με τα όσα «μαρτυρά» η επόμενη φωτογραφία.
Ακόμα και αν ο κίνδυνος ήταν σημαντικότερος από τις πέτρες, θα ήταν αδιανόητο ένα όργανο της τάξης να χρησιμοποιεί άνθρωπο -άσχετα αν η κοπέλα της φωτογραφίας έχει διαπράξει κάποια επιλήψιμη πράξη ή μη, κάτι το οποίο άλλωστε δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε- ως «ασπίδα», πόσο μάλλον τώρα που προφανώς η όλη πράξη αντανακλά την αίσθηση της παντοδυναμίας του θύτη.
Αν μία φωτογραφία ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, τότε για να απαντηθεί πειστικά η συγκεκριμένη καταγγελία θα πρέπει να δαπανηθούν πολλές περισσότερες.


demotix.com
Πηγή : αἰέν ἀριστεύειν

Δεν υπάρχουν σχόλια: