Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

πηγή Φώς Φαναρίου
Για την ιστορική πορεία αγώνων και αγωνιών του πολύπαθου Οικουμενιστικού Πατριαρχείου μίλησε ο Οικουμενιστικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στην Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Άνω Πορόια, ένα γραφικό χωριό στις πλαγιές του Μπέλλες.
Ο Οικουμενιστικός Πατριάρχης έδωσε πατρικές συμβουλές στους Ιερείς της Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου για την στήριξη του δοκιμαζόμενου σύγχρονου ανθρώπου, ιδιαίτερα μάλιστα σήμερα που διέρχεται δυσχερείς περιστάσεις. "Ας μη μας τρομάζει η αποστολή του κακού", είπε ο Οικουμενιστικός Πατριάρχης, τήν οποία έχω αναλάβει καί τήν οποία μέ τήν δύναμη τού Θεού ελπίζω νά φέρω εις πέρας.
Νά φανταστείτε ότι εκτός απροόπτου, τον Φεβρουάριο του 2013, θα μεταβώ στο Μιλάνο, κατόπιν προσκλήσεως του Ρωμαιοκαθολικού Καρδιναλίου, για τους εορτασμούς της επετείου των 1700 ετών από την υπογραφή του Διατάγματος των Μεδιολάνων, από τον Άγιο Κωνσταντίνο, με την οποία κατοχυρώθηκε η ανεξιθρησκία στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.
Τόσο καλά!!! Μή φοβάστε. Όλα φτάνουν σέ ένα αίσιο τέλος!
Γιά τήν ανάπλαση:
Αμέθυστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: