Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ο Αμερικάνικος στρατός σχεδιάζει "πραξικόπημα" μετά τις εκλογές;

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση
  • Βασικά μέλη της στρατιωτικής ηγεσίας περισσότερο προσκείμενοι στο Ισραήλ και την Wall Street από ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες λέγεται ότι σχεδιάζουν ανταρσία η οποία θα λάβει χώρα μετά τις προεδρικές εκλογές..!
Τον Αύγουστο του 2007, τουλάχιστον έξι πυρηνικές κεφαλές εκλάπησαν από τη Βάση Πολεμικής Αεροπορίας Minot στη Βόρεια Ντακότα. Τη στιγμή που φορτώθηκαν, εξαφανίστηκαν από την πυρηνική απογραφή της Αμερικής, σε "άγνωστη τοποθεσία," κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί. Δεν υπάρχει καμιά "παρερμηνεία" των εντολών,κανένα λάθος, δεν υπάρχει θέμα «λάθος ετικέτας". Αυτά τα όπλα είχαν κλαπεί, καθαρό και απλό. Σε συζητήσεις αξιωματικών που αναπτύχθηκαν για τα όπλα, ακούστηκαν ιστορίες για ατυχήματα,σύγχυση ή πολιτικές ευθυγραμμίσεις εντός της Πολεμικής Αεροπορίας."
Τίποτα δεν είναι πιο ελεγχόμενο, πιο ασφαλές, πιο περιορισμένο, πιο διαβαθμισμένο, και περισσότερο προστατευμένο από το πυρηνικό οπλοστάσιο των Ηνωμένων Πολιτειών. Ωστόσο,εκείνη την μοιραία ημέρα του 2007, μισή ντουζίνα ή περισσότερες, βόμβες υδρογόνου, βγήκαν από ένα ασφαλές καταφύγιο, χωρίς χαρτιά, χωρίς εντολές, χωρίς τίποτα.
Αυτός είναι ο στρατός. Οι άνθρωποι φυλακίζονται για την απώλεια ακόμα και μπαταριών φακού.

Είχαν τοποθετηθεί στον κόλπο όπλα του Β-52βομβαρδιστικά μακράς ακτίνας για τη μεταφορά σε άγνωστη περιοχή, για λόγους άγνωστους. Το αεροπλάνο δεν είχε οδηγίες, δεν ήταν μέρος αποστολής,δεν λειτουργεί κάτω από καμία νομική δομή διοίκησης, στην πραγματικότητα, τη στιγμή που τα όπλα φορτώθηκαν, δεν ήταν πλέον αμερικανικό αεροπλάνο. Μια αποστολή, ακόμη και κάτω από τις πιο αθώες φαινομενικά συνθήκες, θα έπρεπε να λάβει την έγκριση του Προέδρου και του προσωπικού του, σίγουρα του Επιτελείου και πιθανόν και του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, παρόλα αυτά, φαίνεται να μην έχουν εγκριθεί, από κανέναν.
Αν και το αεροπλάνο προσγειώθηκε αργότερα στο Barksdale στη Βάση Πολεμικής Αεροπορίας στη Λουιζιάνα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτόν ως προορισμό.

Η κλοπή, η αεροπειρατεία, επιλέξτε εσείς τον όρο, αυτοί είναι οι δύο καλύτεροι μέχρι στιγμής, έγινε έξω από την αρχή εντολής της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, παραβιάζοντας όλα τα πρωτόκολλα για την αποθήκευση, το χειρισμό και την ανάπτυξη των πυρηνικών όπλων. Το περιστατικό συνιστά επίσης παραβίαση των συνθηκών που απαιτεί η Αμερική για την προστασία των αποθεμάτων της, των πυρηνικών όπλων, όχι μόνο από τις περιβαλλοντικές καταστροφές, αλλά επίσης, όπως και με αυτό το περιστατικό, από την ανταρσία από τα μέλη των στρατιωτικών και μη στρατιωτικών κλάδων της κυβέρνησης, ενεργώντας παράνομα, ενεργώντας ως πολίτες, μια πράξη πειρατείας,ανταρσία, μια πράξη εξέγερσης.

"Η ελάφρυνση των μέτρων" σήμερα είναι κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μια παρόμοια απειλή.
Η "Barksdale Nukes" που πιστεύεται ότι είναι ο τομέας με το Ντιέγκο Γκαρσία για χρήση κατά του Ιράν ως μέρος ενός ψεύτικου πολέμου, ξεκίνησε από ένα ναυτικό ναύαρχο ο οποίος επιφορτίστηκε με επιπλέον κυβερνητική ατζέντα για να ξεκινήσει έναν πόλεμο.
Αυτό ήταν το τμήμα της Πολεμικής Αεροπορίας της κοινής επιχείρησης που λέγεται ότι εμπλέκεται ο διοικητής του 5ου Στόλου, ο Ναύαρχος Cosgriff ο οποίος, όπως αναφέρεται στη Γενική Γραμματεία του κράτους από την Gwyneth Todd, τότε επικεφαλής Πολιτικός Σύμβουλος του στόλου. Η Todd, η οποία επανέλαβε πρόσφατα την ιστορία στην Washington Post και άλλα μέσα ενημέρωσης, έλαβε απειλή θανάτου χθες το πρωί μετά από περιστατικό καταδίωξης εναντίον της από έναν πράκτορα του FBI που στάθμευε στην αμερικανική πρεσβεία στην Καμπέρα της Αυστραλίας.

Ομοίως, ο κορυφαίος σύμβουλος άμυνας John Wheeler III, ο οποίος ήταν καλός γνώστης αυτών των θεμάτων, μυστηριωδώς δολοφονήθηκε και το σώμα του βρέθηκε σε ένα σωρό σκουπιδιών στο Delaware στα τέλη του 2010. Οι δολοφόνοι δεν έχουν συλληφθεί, ενώ καμία πραγματική έρευνα δεν έχει γίνει ποτέ.

Αυτό ήταν τότε.

Σήμερα, βασικά μέλη της στρατιωτικής ηγεσίας περισσότερο προσκείμενοι στο Ισραήλ και την Wall Street από ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες λέγεται ότι σχεδιάζουν ανταρσία η οποία θα λάβει χώρα μετά τις προεδρικές εκλογές.
Το έργο τους, με την κατάληψη της εξουσίας, είναι να διευκολυνθεί η μαζική τρομοκρατική επίθεση στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών, ενδεχομένως χρησιμοποιώντας ένα κλεμμένο πυρηνικό όπλο,κηρύσσουν στρατιωτικό νόμο, τα στρατεύματα στο Ιράκ κινούνται και πραγματοποιείται επίθεση στο Ιράν με βοήθεια από τη Σαουδική Αραβία και τα κράτη του Κόλπου.
Η Τουρκία πρόκειται να επιτεθεί στη Συρία με βοήθεια από το Ισραήλ, παράλληλα ο εμφύλιος πόλεμος μεταξύ της κυβέρνησης κουρδικής περιφέρειας και της εθνικής κυβέρνησης της Βαγδάτης είναι έτοιμος να ξεκινήσει με τη διαμεσολάβηση των ΗΠΑ για μια ειρηνική αποκατάσταση, κάτι που ο "νεοεκλεγέντας Πρόεδρος Romney" θα περιγράψει ως την «Συμφωνία Κατάστασης Δυνάμεων» συμφωνία και με όσα ανέφερε κατά τη διάρκεια των Debates.
Πραγματική πρόθεση του θα είναι να καταλάβει το Ιράκ και να επιτεθεί κατά του Ιράν. Κατά τη διαδικασία αυτή, η Αμερική προτίθεται να "εξουδετερώσει" την πυρηνική δυνατότητα του Πακιστάν.
Αυτό είναι το σχέδιο, είναι γνωστό, όχι μόνο στο Υπουργείο Άμυνας, αλλά από όλες τις μυστικές υπηρεσίες, οι σχεδιαστές έχουν αναγνωριστεί σε όλα, είναι όλα υπό επιτήρηση καθώς δεν ήταν πολύ προσεκτικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: