Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Ημέρες Σμύρνης στην Συρία: Ισλαμοφασίστες κατακρεούργησαν Ελληνορθόδοξο ιερέα. Το αίμα του στα κεφάλια των ορφανών του Κεμάλ.

'Ενας Ελληνορθόδοξος ιερέας που υπηρετούσε στο Πατριαρχείο Αντιοχείας δολοφονήθηκε από μισθοφόρου ισλαμιστές στην Συρία, αφού πρώτα βασανίστηκε φρικτά, ενώ μετέφερε λύτρα για την απελευθέρωση ενός απαχθέντος Σύρου γιατρού επίσης ελληνορθόδοξου. Ο ιερέας απάχθηκε με την σειρά του και ζητήθηκαν λύτρα για την απελευθέρωσή του.
Είναι μόνο ένα αιματηρό επεισόδιο από τα εκατοντάδες που έχουν συμβεί σε βάρος της Ελληνορθόδοξης κοινότητας της Συρίας τους οποίους δολοφονούν καθημερινά οι ισλαμιστές αντάρτες και οι μισθοφόροι ενώ το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έχει ταχθεί σαφώς υπέρ των ισλαμιστών με δηλώσεις ακόμα και του ίδιου του υπουργού Εξωτερικών Δ.Αβραμόπουλου.
Ο 43χρονος ιερέας Σωτήρη Χαντάντ, βρέθηκε νεκρός στην πόλη Κατάνα και ενώ αγνοούνταν η τύχη του επί μια τουλάχιστον εβδομάδα.Τον είχαν βασανίσει φρικτά, του έβγαλαν τα μάτια και βέβαια είχαν αρπάξει τα λύτρα που μετέφερε για τον απελευθέρωση του άλλους Ελληνορθόδοξου, του οποίου η τύχη αγνοείται.
Όλα ξεκίνησαν πριν από δέκα ημέρες όταν άγνωστοι απήγαγαν έναν 35χρονο γιατρό μέλος της Ορθόδοξης Κοινότητας. Τότε ισλαμιστές μισθοφόροι τηλεφώνησαν στην οικογένειά του και ζήτησαν λύτρα ύψους 550.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.
Τα χρήματα ανέλαβαν να μεταφέρουν ο ιερέας και ο θείος του γιατρού, όμως και αυτοί στην συνέχεια, έπεσαν και αυτοί θύματα απαγωγής.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σήμερα, Πέμπτη, το πρωί οι επιτελείς του Πατριαρχείου Αντιοχείας δέχθηκαν τηλεφώνημα αγνώστου, πιθανότατα από την ομάδα των απαγωγέων, ο οποίος τους έδωσε πληροφορίες για την τοποθεσία που βρισκόταν η σωρός του ιερέα στην πόλη Ντρούσα, στην συνοικία Τζαραμάνα. Το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι κατά την διάρκεια της κηδείας του οι ισλαμιστές είχαν τοποθετήσει βόμβες στις πορεία της πομπής, οι οποίοι σκότωσαν τουλάχιστον 4 άτομα, όλους Ελληνορθόδοξους.
Το Πατριαρχείο Αντιοχείας εξέδωσε ανακοίνωση σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα. «Ζούμε όλοι μαζί. Η ενέργεια αυτή δεν μπορεί να έγινε από Σύριους. Οι άνθρωποι σέβονται τους ιερείς, όπως και τους Ιμάμηδες», φωτογραφίζοντας τους ισλαμιστές μισθοφόρους που με την υποστήριξη των δυτικών έχουν αιματοκυλίσει την Συρία.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κανένα συλληπητήριο τηλεγράφημα από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, ενώ αντίθετα πριν μερικές ημέρες η ρωσική εκκλησία είχε εκφράσει την αγωνία της για την τύχη των χριστιανών της Συρίας, οι οποίοι διώκονται και δολοφονούνται από τους ισλαμιστές.

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΥ!

Υ.Γ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ "ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΙ" ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ, ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΟΙ"...;
ΣΧΟΛΙΟ : Στίς αρχές τού Χριστιανισμού, όταν οι διωγμοί διαδέχονταν ο ένας τόν άλλον καί οι αυτοκράτορες απαιτούσαν από τούς Χριστιανούς νά θυσιάσουν στήν θεότητά τους, υπηρξαν πολλοί χριστιανοί πού υπέκυψαν καί πρόδωσαν. Έτσι καί σήμερα οι μισοί χριστιανοί, από απιστία καί δειλία, από κενοδοξία καί ανωμαλία, θυσιάζουν τήν πίστη τους μπρός στήν πίστη τών βαρβάρων καί προσπαθούν νά πείσουν από ντροπή καί όσους αντιστέκονται νά ακολουθήσουν καί αυτοί το δρόμο τής προδοσίας. Ο Θεός συνεχώς μέσα στήν ιστορία μάς βάζει σέ κρίση. Τήν μικρότερη, άν τήν συγκρίνουμε μέ τήν έσχατη κρίση. ΜΟΝΟΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΔΕΙΛΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.
Αμέθυστος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kαι σημερα οι μεν λεγομενοι συντηριτικοι ιεραρχες κανουν τα στραβα ματια στην Χρυση Αυγη που μελος της ο Γερμενης με το συγκροτημα τυ εχει τραγουδι που λεει fuck jesus και σιγουρα εχει παει στα αυτια τους αν οχι το τραγουδι αλλα η σταση αυτου του κομματος απεναντι στον Χριστο οπως καναν τα σταβα ματια στον Καραταφερη και ο Χριστοδουλος μαλιστα ειχε πει οτι οι ψηφοφοροι του ειναι καλοι χριστιανοι . Ο Καρατζαφυρερ βεβαια ειχε μαζεψει οταν ειχε πει ο Χριστοδουλος αυτο το παροιμιωδες ολους τους νεοπαγανιστες και τον ανοιχτο υβριστη του Χριστου Βαρδικο . Αλλα επειδη μεγα μερος των ψηφοφορων αυτων των 2 εκτρωματων ειναι παρα την ηλικια τους φιλοχουντικοι και η συνηθης πελατεια αυτων των ιεραρχων ειναι το ιδιο κανουν τα στραβα ματια και συγχαιρουν κιολας . Οσο για τους ιεραρχες στυλ Σιατιστης , Αθηνων , Μεσσηνιας κλπ επισης θεωρουν τον Χριστο εναν αφελη μαραγκο που τζαμπα σκοτωθηκε αλλα καλα εκανε γιατι τρωνε και πινουν αυτοι . Δεν ειναι αιρετικοι ειναι απιστοι απατεωνες και δεν ειναι ανακη να εχεις διαβασει Φρουντ και Γιουνγκ για να τους ψυχολογησεις . Αν πιστευαν στον Τριαδικο Θεο θα ειχαν σηκωσει τον κοσμο στο ποδι για αυτοτο εκτρωμα στο Χυτηριο που παρουσιαζει τον Χριστο και τους Αποστολους σαν ομοφυλοφιλους . Δεν νιαζονται ουτε οι μεν ουτε οι δε για τον Χριστο γιατι απλα ειναι ρασοφοροι αρνητες . Το μονο που νιαζοντε οι μεν Καλαβρυτων , Πειραιως κλπ ειναινα μεν δυσαρεστησουν τους ακροδεξιους υβριστες του Χριστου οποτε ασχολουντε μονο με τουςαριστερους υβριστες και το μονο που νιαζει τους Ιερωνυμο , Παυλο Σιατιστης Μεσσηνιας Χρυσοστομο Ιγνατιο Δημητριαδος κλπ ειναι να μην θιχτουνε τα καναλια και τα συμφεροντα και τους βγαλουν συντηριτικους . Ειναι ολοι τους με δυο τρεις ισως εξαιρεσεις απατεωνες . Δεν ειναι κατακριση ειναι αληθεια ορατη ακομη και απο τυφλους . Α.Μ

Ανώνυμος είπε...

Το κομματι που εκστομιζει αυτες τις ανηκουστες υβρεις για τον Χριστο ειναι το dichipline manifesto μελος αυτου του αντιχριστου γκρουπ ειναι ο Γερμενης που ειναι βουλευτης της Χρυσης Αυγης και παριστανουν τωρα τους υπερασπιστες της ορθοδοξιας .Ο Πειραιως και ο Σωτηροπουλος που μαλιστα σε αρθρο του ονομασε τα μελη αυτου του ναζιστικου εκτρωματος ευστροφακαι ετοιμολογα κατι θα πηρε το αυτι τους . Πληρης σηψη . Οχι στους αντιχριστους υβριστες εξ αριστερων και δεξιων αλλα και στους χαιδευοντες υβριστες εκ δεξιων και αριστερων θεολογους και αρχιερεις για δημοσιες σχεσεις . Α.Μ

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Ένας οχετός-συρφετός,ένα συνονθύλευμα-αμάλγαμα αντιχρίστων και φαρισαίων,μισοχρίστων και αρνησιχρίστων,αντιθέων και αθέων/αθε'ι'στών-(κοινών-κοινότατα-κοινώς)απατεώνων και φρεναπατούντων/συλαγωγούντων (είναι),αδελφέ μου.Μην το ψάχνης(και τόσο).Τι το ψάχνεις (και τόσο);Άκρη πρόκειται να 'βγάλης,να 'βγη,νομίζεις,έχεις και τρέφεις και διατηρείς και συντηρείς την αφελή,ακόμη,ιδέα και εντύπωση με αυτούς,εδώ;