Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Πέμπτη 4/10/2012, 5μμ - Κάλεσμα ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ- Κάλεσμα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

Η διαστροφή ορισμένων "ανθρώπων", έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο.
Μετά την προσβολή του π. Παϊσίου - με την καθολική μάλιστα υποστήριξη της Αριστεράς- ακολουθεί νέα κατρακύλα:

Ανεβάζουν θέατρο με τον τίτλο Corpus Christi, που προσβάλει τον ίδιο τον Ιησού Χριστό και Τον παρουσιάζουν, Αυτόν και τους μαθητές του ως ανώμαλους και ομοφυλόφιλους.

 
Στην νέα αυτή κατρακύλα ΛΕΜΕ ΟΧΙ.

Το ίδιο λέμε και στο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ που έσπευσε να υπερασπιστεί το νέο αυτό τερατούργημα (διαβάστε την επιστολή-απάντηση του μητρ. Πειραιώς).
Η ΝΔ σίγουρα δεν πήρε "το μάθημά της".
Γι αυτό θα τη βοηθήσουμε μία ακόμη φορά να το καταλάβει, με αυτό που φοβάται: το πολιτικό κόστος. Εκλογές θα ξαναγίνουν αργά ή γρήγορα, υποσχόμαστε ότι ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
Οι Ορθόδοξοι χριστιανοί ΕΠΑΨΑΝ να σκύβουν το κεφάλι σε κάθε κομματικής απόχρωσης Ροταριανούς και Μασόνους.

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012.
στις 5 το απόγευμα έξω από το θέατρο "Χυτήριο"
Όσοι έχουν συνείδηση. Όσοι πιστεύουν σε Χριστό και Ελλάδα. Όσοι αισθάνονται την ανάγκη να προστατευθεί η Ελληνορθόδοξη ταυτότητα και μαζί με αυτήν η ΕΝΟΤΗΤΑ του λαού.
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ καλούνται να αντιδράσουν
(οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν να κλαίγονται και να μοιρολατρούν από τον καναπέ τους αποδεχόμενοι τα κακά που έρχονται το ένα μετά το άλλο).

Για όποιον...ενδιαφέρεται, ορίστε ο χάρτης με την ακριβή διεύθυνση όπου θα παιχτεί η "παράσταση":

Όσοι είστε από μακρινά μέρη, μπορείτε να πάρετε τουλάχιστον ένα τηλέφωνο (καλύτερα με απόκρυψη ή μέσω μιας τηλεκάρτας και διατηρώντας την ευπρέπεια στο λόγο σας για να μην σας απειλούν με μυνήσεις)

Τηλέφωνο "θεάτρου":
2103412313 και 6983671437

Δεν μπορεί ο πολιτικός μας κόσμος να κατανοεί σύσσωμος την οργή και τις αντιδράσεις των μουσουλμάνων αλλά να μην σέβεται και να μην εφαρμόζουν το Σύνταγμα και τους νόμους της χώρας μας.


Υπενθυμίζουμε πως τον Ιούνιο οι συντελεστές της "παράστασης", ανάμεσά τους και ο Αλβανός σκηνοθέτης της (φωτογραφία αριστερά), είχαν συλληφθεί με την κατηγορία της βλασφημίας, για να αφεθούν ελεύθεροι μετά!!!

Τέλος,
Επειδή εδώ και χρόνια προσπαθούν να βρούνε αφορμή να μας
φιμώσουν, διευκρινίζουμε ότι οι αντιδράσεις στις οποίες καλούμε κάθε ευσυνείδητο Έλληνα πολίτη, θέλουμε να είναι ειρηνικές.

Ευχαριστούμε το ιστολόγιο
Hellas-Orthodoxy που πρώτο αναφέρθηκε στο θέμα.
Σχόλιο: Ελευθερία του Λόγου δέν σημαίνει ελευθερία της γνώμης, της απόψεως ή της ιδεολογίας. Έμπνευση δέ σημαίνει ότι μου κατέβει στο κεφάλι. Φυσικά οι Αλβανοί είναι αγράμματοι, αντί για σκέψη ή λογική έμαθαν το κλέψιμο και το φόνο. Συνάντησαν όμως και τους Έλληνες αγράμματους του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ και απειλούν να καταστρέψουν ότι προσπαθούμε να στήσουμε σαν νεοΈλληνες. Για να αποδείξη ο νεαρός ότι στηρίζεται στην ελευθερία του λόγου, ή της δημιουργίας θα έπρεπε να μπορεί να διαθέσει την ίδια ελευθερία και απέναντι στον Μωάμεθ. Η ελευθερία του Λόγου είναι φιλοσοφικός καρπός, σημαίνει τουλάχιστον απάθεια, όπως την εννοούσαν οι Στωικοί, δέν σημαίνει ελευθερία της κάθε μαλακίας που κατεβαίνει στο κεφάλι μας ή ελευθερία του δαίμονα. Ο δαίμονας δέν ειναι λογος. Οι Χριστιανοί πρίν Βαπτιστούν πραγματοποιούν εξορκισμό, Γιατί;;; Αυτούς τους μπινέδες που μας διαλύουν ποιός θα τους εξορκίσει;;
Αμέθυστος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τον Μωαμεθ αποκλειετε . Οι μουσουλμανοι σε καθε υποψια προκλησης απαντουν με την απλη αλλα σοφη λογικη του δρομου . Για πλακα το ειπες εσυ για πλακα και γω σου σπαω το κεφαλι . Υβριστικα εργα κατα του Χριστου στην Δυση θα σταματησουν να ανεβαινουν οταν θα αρχισουν οι μουσουλμανοι να τα σπανε και εξ αφορμης του Χριστου . Δηλαδη καποια στιγμη οι κουλτουριαρηδες του πισινου απο φοβο δεν θα κανουν ουτε νυξη κατα του Ισλαμ . Τοτε οι ιμαμηδες για να συνεχισουν να πιεζουν την παρακμασμενη Δυση που την δειλια την εχει ονομασει πολιτικη ορθοτητα θα βγαλουν τους μουσουλμανους στον δρομο εξ αφορμης καποιου υβριστικου εργου για τον Χριστο .Θα πουνε οτι υβριζεται ο υπ αριθμον 2 προφητης τους . Οχι οτι θα τους ενδιαφερει αλλα για επιδειξη δυναμης ωστε να συνεχισουν την ψυχολογικη τρομοκρατια εις βαρος των ηλιθιων ευρωπαιων . Ετσι σε αυτον τον τομεα δηλαδη των υβρεων κατα του Θεανθρωπου θα καθαρισουν οι μουσουλμανοι και για μας τους φλωρους και κατ ουσιαν απιστους Χριστιανους .Να και ενα καλο απο την βιαιη εισβολη δηθεν λαθρομεταναστευση των παιδιων του Ισμαηλ . Α .Μ

Γιώργος Κουρκούβελος είπε...

Απο την στιγμή που η τέχνη απομακρύνθηκε από την αυτογνωσία η οποία οδηγεί στην μετάνοια, μοιραία έγινε ιερόδουλη του Εγώ.