Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

Αυτός είναι ο διαβόητος Αχαϊας Αθανάσιος (ο μεσαίος), που πήρε την εντολή, να "διαμορφώση την συνείδησι του πιστού λαού, να τον διαπαιδαγωγήση ώστε να δεχθή σιγα σιγα την ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ και να πάψη να διακατέχεται απο ...φονταμενταλιστικα συνδρομα".

Iδού ποιό είναι το σχέδιο των Πανθρησκειαστών.

Χωρίς ντροπή και χωρίς πλέον τα προσχήματα το λένε και το διακηρύττουν και το εφαρμόζουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και σε όλα τα πλάτη και μήκη της γής.

Οπως και ο αντιπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή ένωσι, ο Αχαϊας Αθανάσιος (τον λένε και Αθανάσιο τον λεχρίτη, πέραν της ιερωσύνης του).

Απολογούμενος στους Αφέντες του τους Παπικούς γιατί δεν υποτασσόμαστε ακόμα στις Αιρέσεις τους και με ολόκληρο πλέον το θράσος της ειλικρινείας του, ομολογεί δημόσια:

«Στὴν Ἑλλάδα βρισκόμαστε μπροστὰ σὲ πολὺ λεπτὴ κατάσταση, γιατί, ἐνῶ ὁ ἀρχιεπίσκοπος καὶ οἱ μητροπολῖτες ἐπιθυμοῦν νὰ ἔχουν μιὰ σημαντικὴ συνεργασία μὲ τὴν Καθολικὴ Ἐκκλησία, αὐτοὶ ἔχουν καὶ εὐθύνες πρὸς τὸν κόσμο, τοὺς πιστούς, πολλοὶ ἀπὸ τοὺς ὁποίους δὲν εἶναι προετοιμασμένοι στὴν προοπτικὴ τοῦ διαλόγου, ἐνῶ ἄλλοι ἔχουν μιὰ ἄποψη πιὸ φονταμενταλιστικὴ γιὰ τὴν Ἐκκλησία.
Αὐτὸ γιὰ μᾶς εἶναι ἡ μεγάλη πρόκληση νὰ προετοιμάσουμε τὸν κόσμο, νὰ τὸν διαπαιδαγωγήσουμε, γιὰ νὰ μὴ ἀντιδράσει ἐπηρεασμένος ἀπὸ τὶς προκαταλήψεις καὶ πληροφορίες, ποὺ δὲν ἀνταποκρίνονται στὰ γεγονότα...
Εἶναι σημαντικὸ νὰ κατανοηθεῖ ὅτι ἔχουμε ἀνάγκη χρόνου, ἐλπίζω ὄχι ὑπερβολικοῦ, γιὰ νὰ σχηματίσουμε τὴ συνείδηση τοῦ κόσμου»!!!


Κυριακή της Ορθοδοξίας στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Πηγή: ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ

Σχόλιο: Πρίν επιδοθεί στη δική μας πλύση εγκεφάλου δέν θα έπρεπε να κάνει ο ίδιος μια πλύση εντέρου, Ο ΑΧΑΪΡΕΥΤΟΣ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είπε ο Αχαίας:

"Αὐτὸ γιὰ μᾶς εἶναι ἡ μεγάλη πρόκληση νὰ προετοιμάσουμε τὸν κόσμο, νὰ τὸν διαπαιδαγωγήσουμε, γιὰ νὰ μὴ ἀντιδράσει..."

*********************************

Δεν θελω να ξερω ποσοι Επισκοποι ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ που χτύπησε την Ελλαδα η Οικονομικη Κρίση!

Θα τρίβουνε τα χεράκια τους!

Θα λενε: "Τωρα ειναι η μεγαλη μας ευκαιρια, να πεισουμε τον Ελληνικο λαό να συνεργαστουμε με την Δϋση, αν θελουμε να γλυτωσουμε την πτωχευση και το ξεπούλημα της Ελλαδος..."!

Δεν θελω να ξερω ποσοι μοντέρνοι Επισκοποι δεν χαιρονται!

Μυρμιδόνας