Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΟΣ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ!

ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ!
"ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ" Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΣΤΗ...

Όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, καθόλου "ιδιωτική" δεν ήταν η επίσκεψη Νταβούτογλου στη Θράκη ΜΑΣ. Ο τούρκος ΥΠΕΞ επισκέφτηκε τα Αρριανά της Ροδόπης, απ' όπου κατάγεται βουλευτής και στενότατος συνεργάτης του Ερντογάν!

"Είστε αδέρφια μου" έλεγε στους εγκάθετους που τον περίμεναν σαν... λυτρωτή, ενώ απο κοντά καμαρώνοντας σαν παγώνια και οι δυο μουσουλμάνοι βουλευτές. Ο Νταβούτογλου επισκέφτηκε και τους ψευτομουφτήδες (και μάλιστα εκτός προξενείου), τα γραφεία της παράνομης "τουρκικής νεολαίας", το χωριό Ήφαιστός, ενώ τώρα κατευθύνεται προς τον Εχίνο!

Ο Νταβούτογλου στην ομιλία του δήλωσε ότι "Η εθνοσυνέλευση σκέφτεται συνέχεια τους τούρκους της δυτικής Θράκης"! Καλώντας τους ταυτόχρονα να διατηρήσουν τη γλώσσα και τη θρησκεία τους!

Αλωνίζουν οι μογγόλοι στη Θράκη ΜΑΣ και δεν παρεμβαίνει κανένας απο την υποτιθέμενη κυβέρνηση να τον στείλει απο 'κει που ΄ρθε, όταν έχει το θράσος να αποκαλεί "τουρκική" την μουσουλμανική μειονότητα! Αλλά απο τη στιγμή που οι πολιτικάντηδες είναι προσκυνημένοι και γιουσουφάκια, αυτά θα μας κάνουν οι μογγόλοι...

ΠΗΓΗ:"ΣΤΟΧΟΣ".

Κι όλα αυτά,την ώρα που το ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ Πασοκ έδινε γη και ύδωρ στους λαθρομετανάστες!

Αλλά ποιος να εμποδίσει τον Νταβούτογλου;Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΡΟΣ Δρούτσας;

ΚΑΤΑΝΤΙΑ!

Πηγή : ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: