Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

O ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ! ! !

Έχουμε μιά ερώτηση κρίσεως για τόν ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ, γράφεις :

ΑΥΤΟ όμως που δεν διακρίνουν αυτές οι παντελώς τυφλές σέχτες είναι τούτο: ΟΤΙ ΟΛΟΙ, ΟΛΟΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, βρισκόμαστε μέσα στα σαγόνια του καρχαρία.

Βρίσκονται στα σαγόνια του καρχαρία και αυτές οι σέχτες ξιφομαχούν υστερικά, σαν υπερφυσικοί μπούληδες, για να την «αγιότητα» της γερόντισσας Γαβριηλίας, την καρατόμηση της Εκκλησίας και των αγωνιστών-ιερωμένων και μοναχών, καθώς και για το αν η Ορθοδοξία είναι «Εκκλησία» ή «Θρησκεία»!!!!

Αφού λοιπόν δέν έχουν σημασία οι αγιολογίες. Γιατί δέν τα εφαρμόζει πρώτο το αντιαιρετικό εγκόλπιο; Μήπως ξέχασε ο δραστήριος ότι το εγκόλπιο ξεκίνησε και επανέλαβε μιά επίθεση, η οποία όπως λές κι εσύ στήν κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε είναι μιά υστερική υπόθεση.
Εσύ μάς παρακινείς "δραστήριε" σε αντίδραση, γιατί κατηγορείς εμάς πού αντιδρούμε και δέν χαίρεσαι πού θα μάς βρείς έτοιμους όταν θα ηχήσεις την σάλπιγγα τής αντιδράσεως;

Αρχηγέ πώς να σε εμπιστευθούμε στην επανάσταση πού ετοιμάζεις όταν φαίρεσαι με τόσο ποταπό τρόπο σε ανθρώπους με τούς οποίους είχες προσωπική σχέση;

Ο σκοπός αγιάζει τά μέσα; Σε σάς τούς μπαρουτοκαπνισμένους;

Αμέθυστος

1 σχόλιο:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"Βρίσκονται στα σαγόνια του καρχαρία και αυτές οι σέχτες ξιφομαχούν υστερικά για ... και για το αν η Ορθοδοξία είναι «Εκκλησία» ή «Θρησκεία»!!!!"

Στα σαγόνια του καρχαρία βρίσκεσαι όταν σε πετάξουν από το βαπόρι ή αν το βουλιάξουν. Αυτοί που μας έριξαν κάτω και βούλιαξαν τη θρησκεία, "δια την νοητήν ναυν της εκκλησίας" απορούν και θλίβονται.

Το ίδιο κι εγώ. Οι σέχτες φτιάχνονται όταν οι βάρκες δεν παίρνουν άλλους, θα μπατάρουν και θα μας φάνε όλους οι καρχαρίες. Ας φάνε λοιπόν αυτούς που δεν χωράνε.
Πώς βρεθήκαμε στη θάλασσα, ποιός και πώς βούλιαξε το καράβι, δεν μας νοιάζει.